Καλησπέρα αγαπητά μέλη! Θα ήθελα τα φώτα των ειδικών καθώς αντιμετωπίζω πρόβλημα. Σε λίγο καιρό μετακομίζω και πρέπει να μεταφέτω τον ενισχυτή μου (Engl thunder 50 reverb) από νησί (10 ώρες ταξίδι με το πλοίο) και στη συνέχεια με αυτοκίνητο για άλλες 5 ώρες. Δεδομένου ότι στο πλοίο δε θα έχω αυτοκίνητο θα πρέπει να τον κουβαλήσω με τα χέρια. Επίσης, επειδή είναι κάπου στα 23 κιλά βαρύς αυτό είναι μεγάλη ταλαιπωρία. Η ερώτηση είναι η εξής:
Μπορώ με κάποιο ασφαλή τρόπο να τον στείλω με μεταφορική και να πάω να τον παραλάβω από την αποθήκη ή θα καταστραφεί; Σκεφτόμουν, για παράδειγμα, μήπως αν του αφαιρέσω τις λυχνίες και τον στείλω ως κάτι υπερευαίσθητο θα είμαι οκ. Γενικά το κουβάλημα στο πλοίο με ανησυχεί όχι μόνο για το βάρος του.
Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας!
Μπορώ με κάποιο ασφαλή τρόπο να τον στείλω με μεταφορική και να πάω να τον παραλάβω από την αποθήκη ή θα καταστραφεί; Σκεφτόμουν, για παράδειγμα, μήπως αν του αφαιρέσω τις λυχνίες και τον στείλω ως κάτι υπερευαίσθητο θα είμαι οκ. Γενικά το κουβάλημα στο πλοίο με ανησυχεί όχι μόνο για το βάρος του.
Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας!