Mesa Boogie TransAtlantic TA15

Τι άλλο θα δούμε πρωι-πρωι Παρασκευιάτικα  ;D

:o

StreamImage.aspx

Me like and want to listen!

The amp comes with a padded cell for injury-free headbanging, a power cable and footswitch.
  Κατι τέτοιο έπρεπε να γράφει :D

Ολίγον τι Optimus Prime αλλά δεν μπορώ να πώ πως με χαλάει... Από τιμή μόνο φαντάζομαι θα... τσούζει!

X-minor είπε:
Ολίγον τι Optimus Prime αλλά δεν μπορώ να πώ πως με χαλάει... Από τιμή μόνο φαντάζομαι θα... τσούζει!
Λογικά δε θα είναι πάνω από 2000€ αλλά ούτε και κάτω από 1000€.

Σας φώτισα έ?  ;D

ginargiros είπε:
Λογικά δε θα είναι πάνω από 2000€ αλλά ούτε και κάτω από 1000€.

Σας φώτισα έ?  ;D
$899 στη Mesa Boogie στο Hollywood  ;D ;D ;D

(mids το eq δεν έχει;  ??? ??? ??? )

899 $ στο Αμέρικα. http://www.humbuckermusic.com/mebotrtaam.html

Συγκρίνοντας και τις τιμές στους υπόλοιπους ενισχυτές της Boogie που έχει το site με τις αντίστοιχες Ευρωπαϊκές λογικά κοντά στο 1000ρικο θα παίζει η τιμή του.

Jasemeister είπε:
Τι άλλο θα δούμε πρωι-πρωι Παρασκευιάτικα  ;D

:o

Me like and want to listen!
+1 χεχε  :D

Πέραν πλάκας νομίζω ότι είναι πολύ καλό άνοιγμα της MESA στην κατηγορία, απίστευτο βάρος (5.5 κιλά  :o :o ) και βέβαια όλα αυτά τα διακοπτάκια για τα οποία οι MESA πάντα με εξιτάρουν  :D :P

Και βέβαια η αμερικανικη τιμή πιστεύω είναι πολύ ανταγωνιστική.

Χρόνια είχαν να βγάλουν μικρό ενισχυτή και νομίζω έλειπε από τη γκάμα τους (τον LoneStar Special βέβαια δεν τον θεωρώ μικρό για προφανείς λόγους!)

Αν δεν είχα κάνει πρόσφατη αγορά, θα ήταν το επόμενο gear. (ναι, μόνο και από την όψη θα το αγόραζα)

Ειναι λιγο νωρις για εικασιες, αλλα προκειται για μια μικρογραφια (σε μεγεθος, watt και ...τιμη) του Rectifier?

Δηλαδη καθαρα θα εχει, ή θα ειναι κυριως για γκαζια?

Τι προβλεπετε? ;)

Δε νομίζω να έχει σχέση με recto.

Πιο πολύ μου φέρνει σε mix του express και του electradyne.

Εμένα με προβληματίζει η έλλειψη effects loop (από ότι είδα δλδ) κατά τα άλλα είναι 25-15-5 watts και με βάζει σε σκέψεις για επικείμενο gear update :P

Να το ακούσουμε πρώτα και ας ελπίσουμε ότι η τιμή του δεν θα είναι απαγορευτική

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back