mesa boogie express??

longshadow

Μέλος
Πόντοι
38
Στις αρχες του καλοκαιριου ο φιλος bloody sunday ειχε ανοιξει ενα θεματακι με αφορμη την κυκλοφορια του νεου αυτου combo της mesa... http://www.noiz.gr/index.php?topic=9292.msg129693#msg129693  ..Απο τοτε εχει περασει μισος χρονος και ηθελα να ρωτησω αν κανενας σας εχει δει η παιξει mesa boogie express σε μαγαζι της Αθηνας....και αν ναι σε ποιο??

πανω απο 70 views , no reply.....θα υποθεσω οτι δεν εχει ερθει καν mesa express combo στην Ελλαδα... ::)

επαιξα με τον express στο guitar store και η αποψη μου για αυτον τον ενισχυτη παραμενει η ιδια.

δεν αξιζει τα λεφτα του (ουτε καν τα μισα να κοστιζε)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
whiteNoise είπε:
επαιξα με τον express στο guitar store και η αποψη μου για αυτον τον ενισχυτη παραμενει η ιδια.

οπως και καθε mesa boogie αν εξερεσεις τις mark σειρες πριν αυτης της Ιν

καπως υπερβολικους σας βρισκω....ο express ειναι οντως πανακριβος αλλα ο dc-3 μου τον οποιο ειχα αγορασει στα τελη της προηγουμενης δεκαετιας γυρω στα 900 ευρω καινουριο(σε δραχμες τοτε βεβαια) σημερα πωλειται μεταχειρισμενος σχεδον στα ιδια λεφτα...anyway κι εγω δεν θα εδινα 1700 ευρω (αν μου περισσευαν βεβαια δεν ξερω τι θα εκανα) απλα να τον ακουσω ηθελα... ;)

panka είπε:

οπως και καθε mesa boogie αν εξερεσεις τις mark σειρες πριν αυτης της Ιν
αυτα μεταξυ μας ομως γιατι αν τολμησεις να πεις στο guitar store οτι δεν σου αρεσουν οι boogie,μπορει να τις φας κιολας  ::)

Επαιξα το μεγαλο μοντελλο (αυτο με το 12αρι) στη Γερμανια και μου αρεσε πολυ (το καθαρο του καναλι μου θυμισε τον εκπληκτικο Blue Angel που οι...φωστηρες της Boogie κατηργησαν....) ενω στη θεση "ταξη Α" (πραγματικη ταξη Α btw) ηταν οντως μια γλυκα.

Τα βρωμικα του δεν τα πολυεψαξα γιατι δεν με ενδιαφερουν αλλα κατι ..πυρκαυλοι που επαιζαν πριν απο εμενα τα εχωναν γερα...:)

Δυστυχως στην Ευρωπη οι Boogie ειναι τρομερα ακριβοι....... :( 

Superfunk είπε:
(το καθαρο του καναλι μου θυμισε τον εκπληκτικο Blue Angel που οι...φωστηρες της Boogie κατηργησαν....)

Δυστυχως στην Ευρωπη οι Boogie ειναι τρομερα ακριβοι....... :( 
oπως και παρα πολλα καλα μοντελα απο αυτη την εταιρια.βλεπε καπιους τελικους...strategy klp...

whiteNoise είπε:
αν τολμησεις να πεις στο guitar store οτι δεν σου αρεσουν οι boogie,μπορει να τις φας κιολας  ::)

party421.gif

Παρόμοια θέματα

Trending...

Νέα θέματα

Back