τελικά, τι είναι;; ΣΗΜΕΡΑ;; εξαιρετικό ή άθλιο;;Superfunk είπε:Το κεντρο της Αθηνας ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ για κατοικια ΕΜΕΙΣ το καναμε αθλιο
στη Γερμανία, βλέπω μικρές πόλεις ή πολύ μικρά κλάσματα μεγάλων πόλεων να έχουν car-free zones
τελικά, τι είναι;; ΣΗΜΕΡΑ;; εξαιρετικό ή άθλιο;;Superfunk είπε:Το κεντρο της Αθηνας ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ για κατοικια ΕΜΕΙΣ το καναμε αθλιο
δες και τις αλλες χωρες,αλλα ετσι και αλλοιως εγω μιλαω οντως για ενα ΚΛΑΣΜΑ της τερατουπολης μας δηλ. το ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ (ειναι δεν ειναι 3 τετρ.χιλιομετρα) (αν και η προσθηκη της Β.Σοφιας δεν θα ηταν καθολου ασχημη),ομως και αυτο ειναι ουσιαστικα αδυνατον μια και οι περισσοτεροι σταθμοι του μετρο δεν εχουν parking....στη Γερμανία, βλέπω μικρές πόλεις ή πολύ μικρά κλάσματα μεγάλων πόλεων να έχουν car-free zones
Μπορεις και να ψωνιζεις ΚΑΘΕ μερα,δεν χρειαζονται παρα 10-15 λεπτα το πολυ (και να τρως ετσι καλυτερα,φρεσκοτερα και το σημαντικοτερο ΦΘΗΝΟΤΕΡΑμε άλλα λόγια, και μόνο για τα ψώνια της κάθε εβδομάδας,
ναι...5-6 χιλιομετρα...οχι στο ΙΔΙΟ το κεντρο... ;D (και ακομα και αυτες οι "κακες" γειτονιες δεν ειναι slums οπως στην ουσια ειναι σημερα η Ομονοια,τα slums και στο Παρισι και στο Λονδινο ειναι στου διαολου τη μανα...)Κοντά στο κέντρο.
Εντάξει, συμφωνώ.Superfunk είπε:το εχουμε ξανασυζητησει πολη που να εχει παραχωρησει την ΚΑΡΔΙΑ της σε γκετο δεν υπαρχει ΠΟΥΘΕΝΑ στον κοσμο ,μονο η Αθηνα ειναι ετσι.
Αυτό που μου έχει λείψει είναι οι απίστευτες λαϊκές 2-3 φορές την εβδομάδα στο Παρίσι...βέβαια στον Μαραθώνα που ζώ από το 93...έχουμε τους δικούς μας χασαπάδες, ζαρζαβάτια, κλπ...γι αυτό δεν συμμετέχω στη κουβέντα σας...odis13 είπε:Προσωπικα δεν πηγαινω ΚΑΘΕ μερα, αλλα σιγουρα 3-4 τη βδομαδα, καθε φορα παιρνωντας μια σακουλα πραγματα.
Οι κάτοικοι του Π. Ψυχικού πάνε τον δήμαρχο στα δικαστήρια γιατί έφτιαξε ποδηλατοδρόμους μπροστά από τα σπίτια τους και χαλάει η αξία του ακινήτου τους.dmilo είπε:και η συμπεριφορά της αστυνομίας απέναντι στους (όλο και περισσότερους, το ομολογώ) ποδηλάτες είναι επιεικώς απαράδεκτη.
Στο δεύτερο λιποψύχησα κι εγώ ..... :-\μόλις ήρθε το δεύτερο παιδί (και οι πρώτοι μεθυσμένοι Πολωνοί)...την έκανα με πλάγια βηματάκια
δεν είναι λογικό ούτε συμφέρον να πηγαίνω κάθε μέρα σε ένα μίζερο μπακάλικο ή μανάβικο, με τις λιγοστές τους επιλογές και υψηλές τιμές, αντί να ξοδεύω μόλις 45' μια φορά την εβδομάδα για να πηγαίνω στο πληρέστατο σούπερ-μάρκετ που έχει και generic προϊόντα σε πολύ καλές τιμέςSuperfunk είπε:Μπορεις και να ψωνιζεις ΚΑΘΕ μερα,δεν χρειαζονται παρα 10-15 λεπτα το πολυ
Η φήμη ότι αφού υποβαθμιστούν διάφορες περιοχές και αγοράσουν σπίτια αυτοί που πρέπει σε χαμηλές τιμές, θα ακολουθήσει η αναβάθμισή τους, υπάρχει περίπτωση να ισχύει;Superfunk είπε:το εχουμε ξανασυζητησει πολη που να εχει παραχωρησει την ΚΑΡΔΙΑ της σε γκετο δεν υπαρχει ΠΟΥΘΕΝΑ στον κοσμο ,μονο η Αθηνα ειναι ετσι.
+100. Ψώνια άπαξ εβδομαδιαίως. Βέβαια, είμαι από τους τυχερούς που δίπλα στο σπίτι έχει παζάρι, άρα ζαρζαβάτια/φρούτα κλπ τα έχω από εκεί. Αλλά το σουπερμάρκετ είναι μία φορά την εβδομάδα και τέλος.gdevelek είπε:δεν είναι λογικό ούτε συμφέρον να πηγαίνω κάθε μέρα σε ένα μίζερο μπακάλικο ή μανάβικο, με τις λιγοστές τους επιλογές και υψηλές τιμές, αντί να ξοδεύω μόλις 45' μια φορά την εβδομάδα για να πηγαίνω στο πληρέστατο σούπερ-μάρκετ που έχει και generic προϊόντα σε πολύ καλές τιμές
Βασικά,μάλλον συμφέρει,γιατί θα αγοράσεις αυτό που θέλεις,ενώ στην αντίθετη περίπτωση,σχεδον νομοτελειακά,θα αγοράσεις και πολύ σαβούραgdevelek είπε:δεν είναι λογικό ούτε συμφέρον να πηγαίνω κάθε μέρα σε ένα μίζερο μπακάλικο