Eπισης παιζει καθαροτατα και με ακριβεια.RayDTutto είπε:Πάντως είναι χαρακτηριστικό το πόσο λίγο gain χρησιμοποιεί στην πραγματικότητα. Στο τελικό αποτέλεσμα φαίνεται πολύ πιο βαριά η κιθάρα.
messalion είπε:Nice.Ξερει κανεις με τι ενισχυτη παιζει ? Μου αρεσει πολυ ο ηχος του βιντεο αλλα οντως στην τελικη μιξη ακογεται σα να παιζει με περισσοτερο gain
Μη ξεχνάτε το "The Beast" που παίζει ταυτόχρονα με τη κιθάρα, σε ντουμπλάρισμα ή μη. Ο συνδιασμός τους κάνει αυτή τη διαφορά. Δε ξέρω για τον ενισχυτή της κιθάρας αλλά o Lord έπαιζε με Marshall.Πάντως είναι χαρακτηριστικό το πόσο λίγο gain χρησιμοποιεί στην πραγματικότητα. Στο τελικό αποτέλεσμα φαίνεται πολύ πιο βαριά η κιθάρα.
200-Watt Marshall Major (οποτε ηθελε ....δεν ηθελε ο ενισχυτης του ηταν καθαρος...) καποια στιγμη του εβαλε ακομα μια προενισχυτικη για να μοιασει με τους αγαπημενους του VOX AC30 με τους οποιους ξεκινησε....messalion είπε:Nice.Ξερει κανεις με τι ενισχυτη παιζει ? Μου αρεσει πολυ ο ηχος του βιντεο αλλα οντως στην τελικη μιξη ακογεται σα να παιζει με περισσοτερο gain
Δεν ηταν AC30?200-Watt Marshall Major
Όντως και σε μένα τέτοια εντύπωση έδεινεRayDTutto είπε:Πάντως είναι χαρακτηριστικό το πόσο λίγο gain χρησιμοποιεί στην πραγματικότητα. Στο τελικό αποτέλεσμα φαίνεται πολύ πιο βαριά η κιθάρα.