Melodic Challenge

hyperpanos

Μέλος
Πόντοι
36
Επειδή είναι της μόδας τώρα τελευταία οι διαγωνισμοί  ;), βρήκα ένα backing track από έναν παλαιότερο διαγωνισμό, το οποίο μου άρεσε και έγραψα τις δικές μου ιδέες.

Ελπίζω να είναι "επιπέδου" διαγωνισμού και τέλος πάντων  ;D γράψτε τις απόψεις - παρατηρήσεις σας  :).

Melodic_Challenge_by_hyperpanos.mp3

Attachments

Πολύ ωραίος Πάνο για ακόμα μια φορά!

Μελωδικές φράσεις, με πολύ συναίσθημα. Μου άρεσε ιδιαίτερα το legato run που έκανες στην αρχή του σόλο.  ;)

geodimitri είπε:
Πολύ ωραίος Πάνο για ακόμα μια φορά!

Μελωδικές φράσεις, με πολύ συναίσθημα. Μου άρεσε ιδιαίτερα το legato run που έκανες στην αρχή του σόλο.  ;)
Σε ευχαριστώ φίλε και χαίρομαι πολύ που σου άρεσε  :)Αυτά τα λεγκάτο είναι το απωθημένο μου, λόγω Σατριάνι βεβαίως βεβαίως  ;D ;D ;D

hyperpanos είπε:
Σε ευχαριστώ φίλε και χαίρομαι πολύ που σου άρεσε  :)

Αυτά τα λεγκάτο είναι το απωθημένο μου, λόγω Σατριάνι βεβαίως βεβαίως  ;D ;D ;D
;D ;D ;D

Είναι το σημείο κατατεθέν του!

Ξέρω ότι είσαι καλός παίχτης, αλλά το συγκεκριμένο σόλο μου φάνηκε πολύ flat (sorry :-\) χωρίς κάποιο ξέσπασμα,peak,καμιά σχέση με τα προηγούμενά σου,σαν να βαριόσουν όταν το έγραφες ::) .Ολα αυτά είναι προσωπικές απόψεις και πάντα με καλή διάθεση ;)

cigaret13 είπε:
Ξέρω ότι είσαι καλός παίχτης, αλλά το συγκεκριμένο σόλο μου φάνηκε πολύ flat (sorry :-\) χωρίς κάποιο ξέσπασμα,peak,καμιά σχέση με τα προηγούμενά σου,σαν να βαριόσουν όταν το έγραφες ::) .Ολα αυτά είναι προσωπικές απόψεις και πάντα με καλή διάθεση ;)
Δεκτή η άποψη σου, ίσως φταίει το backing track που είναι μικρό σε διάρκεια και σε στυλ που δεν αφήνει για πολλά πολλά (εξού και το melodic challenge).Ίσως πάλι να φταίω και εγώ  :( .

Σε ευχαριστώ που το άκουσες και για τις παρατηρήσεις  :)

Πάνο, είναι εύκολο να στείλεις το backing;

Έτσι να εξασκούμαστε λίγο.  ;)

hyperpanos είπε:
Ορίστε, περιμένω και την δική σου προσπάθεια  ;).
Να 'σαι καλά Πάνο!

Κάνω προπόνηση καθημερινά μπας και γράψω κι εγώ τίποτα καλό...  :-[

Φίλε Πάνο πολύ ωραίο και παίξιμο και συναίσθημα  ;), ειδικά η φράση στο :20 είναι άψογη.Ψάξε λίγο - intervals - ώστε να μην επαναλαμβάνεις σε μερικά σημεία τις ίδιες φράσεις και θα πετάς  ;)

holyjoy είπε:
Φίλε Πάνο πολύ ωραίο και παίξιμο και συναίσθημα  ;), ειδικά η φράση στο :20 είναι άψογη.Ψάξε λίγο - intervals - ώστε να μην επαναλαμβάνεις σε μερικά σημεία τις ίδιες φράσεις και θα πετάς  ;)
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε και ικανοποιούμαι ιδιαίτερα όταν καλά λόγια προέρχονται από καλούς κιθαρίστες σαν και εσένα  :)Αυτό που λες, βεβαίως και θα το κοιτάξω  ;)

hyperpanos είπε:
Ορίστε, περιμένω και την δική σου προσπάθεια  ;).
Μετά την παρότρυνσή σου Πάνο, είπα να γράψω κάτι.

Δεν φτάνει το δικό σου σε καμία περίπτωση, αλλά κάπως έπρεπε να κάνω μια αρχή.  ;)

Ηχογράφησα με τη δωρεάν έκδοση του Guitar Rig 5 στο Cubase.

Μη με μαλώσετε για τον ήχο και τη μίξη καθώς δεν το κατέχω καθόλου το άθλημα.  :-[

Ελπίζω σιγά-σιγά να τα καταφέρνω καλύτερα.  :)

Εννοείται ότι κάθε σχόλιο και παρατήρηση είναι ευπρόσδεκτα.  :)

Melodic_Challenge_geodimitri.mp3

Attachments

Lord_Goumis είπε:
  Μπράβο Παναγιώτη, ενδιαφέρουσες μελωδικές γραμμές!  :)
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε Γιάννη  :)

Μετά την παρότρυνσή σου Πάνο, είπα να γράψω κάτι.

Δεν φτάνει το δικό σου σε καμία περίπτωση, αλλά κάπως έπρεπε να κάνω μια αρχή.  ;)

Ηχογράφησα με τη δωρεάν έκδοση του Guitar Rig 5 στο Cubase.

Μη με μαλώσετε για τον ήχο και τη μίξη καθώς δεν το κατέχω καθόλου το άθλημα.  :-[

Ελπίζω σιγά-σιγά να τα καταφέρνω καλύτερα.  :)

Εννοείται ότι κάθε σχόλιο και παρατήρηση είναι ευπρόσδεκτα.  :)
Ο ήχος για πρώτη φορά είναι μια χαρά  ;)Παικτικά είσαι πολύ σφιγμένος και για αυτό τον λόγο υπάρχει μια αμηχανία στο παίξιμο, αλλά για πρώτη ηχογράφηση με το τρακ που συνεπάγεται η έκθεση στους υπόλοιπους, είσαι εντάξει  ;)

hyperpanos είπε:
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε Γιάννη  :)

Ο ήχος για πρώτη φορά είναι μια χαρά  ;)

Παικτικά είσαι πολύ σφιγμένος και για αυτό τον λόγο υπάρχει μια αμηχανία στο παίξιμο, αλλά για πρώτη ηχογράφηση με το τρακ που συνεπάγεται η έκθεση στους υπόλοιπους, είσαι εντάξει  ;)
Έχεις δίκιο Πάνο σε όλα! Το σφιγμένος μάλλον είναι πολύ ευγενική έκφραση!  ;D

Θα προσπαθήσω να εξοικειωθώ περισσότερο με τις ηχογραφήσεις και να δουλέψω λίγο και τον ήχο. Το παίξιμο το δουλεύω καθημερινά, πάω και ωδείο τα τελευταία 2 χρόνια, και ελπίζω σε καλύτερα αποτελέσματα.

Σε ευχαριστώ πολύ για την ακρόαση και το σχολιασμό!  :)

geodimitri είπε:
Έχεις δίκιο Πάνο σε όλα! Το σφιγμένος μάλλον είναι πολύ ευγενική έκφραση!  ;D

Θα προσπαθήσω να εξοικειωθώ περισσότερο με τις ηχογραφήσεις και να δουλέψω λίγο και τον ήχο. Το παίξιμο το δουλεύω καθημερινά, πάω και ωδείο τα τελευταία 2 χρόνια, και ελπίζω σε καλύτερα αποτελέσματα.

Σε ευχαριστώ πολύ για την ακρόαση και το σχολιασμό!  :)
Μην αγχώνεσαι  ;) Εδώ έμαθα να γράφω ψιλοικανοποιητικά εγώ  8)

Μένει να μάθω και να παίζω  8) ;D ;D ;D

Φίλε Πάνο πολύ ωραίο μπράβο σου και πάλι,κάπου ένας φίλος έγραψε ότι δεν έχει ξέσπασμα,θα μπορούσε και με ξεσπασμα αλλά και έτσι όπως το έχεις εσύ πάλι μου αρέσει απλά έχουν διαφορετηκό ερέθισμα οι δύο εκδόσεις.

geodimitri μια χαρά όντως λίγο σφιχτός αλλά διορθώνεται,μπράβο σου συνέχισε έτσι και κάποια στιγμή θα χρειαστώ τα φώτα σου για το guitar rig 5

kbasilis είπε:
Φίλε Πάνο πολύ ωραίο μπράβο σου και πάλι,κάπου ένας φίλος έγραψε ότι δεν έχει ξέσπασμα,θα μπορούσε και με ξεσπασμα αλλά και έτσι όπως το έχεις εσύ πάλι μου αρέσει απλά έχουν διαφορετικό ερέθισμα οι δύο εκδόσεις
Εντάξει δεν τρέχει τίποτα, γούστα είναι αυτά, μπορεί με κάποιο ξέσπασμα να ήταν καλύτερο  ???Σε ευχαριστώ πολύ και χαίρομαι που σου άρεσε  :)

Φιλε Hyper πολυ ωραιος! Μελωδικος οπως και το κομματι επιβαλλει! Πολυ καλη προσπαθεια με ωραιες φρασεις, μου αρεσε πολυ! Συνεχισε την καλη δουλεια.  ;)

@geodimitri, πολυ καλη και η δικη σου προσπαθεια. Εισαι λιγο σφιγμενος οπως προαναφερθηκε αλλα δεν εχει σημασια! Η προσπαθεια ειναι πολυ καλη και πιανεις το νοημα της μελωδιας. 

Μπραβο και στους 2!

Y.Γ.  Το Backing αυτο ειναι ειναι απο το διαγωνισμο guitar playback & palmer melodic solo contest. Ηταν ωραιος διαγωνισμος! Ειχα παρει μερος σε αυτον με το παρθενικο μου βιντεο στο youtube τουτο δω αν θυμαστε

Steltrucci είπε:
Φιλε Hyper πολυ ωραιος! Μελωδικος οπως και το κομματι επιβαλλει! Πολυ καλη προσπαθεια με ωραιες φρασεις, μου αρεσε πολυ! Συνεχισε την καλη δουλεια.  ;)

@geodimitri, πολυ καλη και η δικη σου προσπαθεια. Εισαι λιγο σφιγμενος οπως προαναφερθηκε αλλα δεν εχει σημασια! Η προσπαθεια ειναι πολυ καλη και πιανεις το νοημα της μελωδιας. 

Μπραβο και στους 2!

Y.Γ.  Το Backing αυτο ειναι ειναι απο το διαγωνισμο guitar playback & palmer melodic solo contest. Ηταν ωραιος διαγωνισμος! Ειχα παρει μερος σε αυτον με το παρθενικο μου βιντεο ιστο youtube τουτο δω αν θυμαστε

Σε ευχαριστω πολυ φιλε και νομιζω οτι απο εσενα το ειχα δει και φυσικα ακουσει αυτο  backing track .

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back