Με το φώς της Αυγής σου

Zaranis Petros

Οργανοποιός
Πόντοι
6
Σύνθεση, Στίχοι, Κιθάρα και Νευ: Πέτρος Ζαράνης

Ντουντουκ: Ανδρέας Σίκης

Ερμηνεία: Μαρία Κοτσίρη
Lavtaci-Maria.jpg

02_me_to_fos_tis_augis_sou.mp3

Attachments

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Προσωπικα μου αρεσε πολυ. Δεν ειμαι πολυ εξικοιωμενος με το ειδος, με αποτελεσμα πολλες φορες να το απορριπτω χωρις να του δωσω δευτερη ευκαιρια. Ετσι, χαιρομαι πολυ οταν βρισκω κατι που μου αρεσει απο την πρωτη φορα που θα το ακουσω. Δεν μπορω να πω και πολλα, αλλα το συγκεκριμενο κομματι-συνθεση-εκτελεση μου εκπεμπει ''γνησιοτητα'', κατι που εκτιμω πολυ! Τα συγχαρητηρια μου!

Πολύ ωραίο το κομμάτι. Ειδική μνεία στην απίστευτη ερμηνεία της κοπέλας που τραγουδάει. Το ξαναλέω. Απίστευτη ερμηνεία.

Μπράβο σας.

ενα μπραβο και απο μενα!

ωραια δουλεια! :)

Η έννοια του έντεχνου τραγουδιού, καθαρά ακουστικά όργανα και φωνή, μου θυμίζει λίγο new age. Λίγοι έχουν τέτοια ακούσματα στις μέρες μας .

Πολύ καλή δουλειά μπράβο!

ωραίο το κομμάτι: αν και βρίσκω κάπως αδύναμη την τραγουδήστρια, το νέι με γουητεύει...

τι όργανο κρατάει η κοπέλα στη φωτογραφία; Λαούτο? μαντολίνο?

> αυτή η φωτο μου θυμίζει κάποιες γιορτές σε παραδοσιακά καφενεία της επαρχίας...

WrTsXxx είπε:
ωραίο το κομμάτι: αν και βρίσκω κάπως αδύναμη την τραγουδήστρια, το νέι με γουητεύει...
Kαι 'γω νομίζω ότι το κορίτσι σα να μη πατάει σωστά.

Μαστρο-Πετρο,

να σε καλωσορισω και γω με τη σειρα μου,

νομιζω οτι γνωριζομαστε και προσωπικα... :)

Στο θεμα:

(δεν ειμαι "του χωρου" αλλα τα'χω τ'ακουσματα μου)

stavros_d80 είπε:
Η έννοια του έντεχνου τραγουδιού, καθαρά ακουστικά όργανα και φωνή, μου θυμίζει λίγο new age. Λίγοι έχουν τέτοια ακούσματα στις μέρες μας .

Πολύ καλή δουλειά μπράβο!
+ 1.

Kαι 'γω νομίζω ότι το κορίτσι σα να μη πατάει σωστά.
Εμενα μου φαινεται απλως ανασφαλες το κοριτσι...

Και καταλαβαινω γιατι,και γω "μαγκωμενος" θα το'λεγα...

Εχει "σκληρους κριτες" αυτος ο χωρος,

συν οτι ειναι πολυ δυσκολο να μην "μοιαζει με την..." ;)

Ενταξει,οι επιρροες ειναι φως φαναρι,αλλα,

αφου καταφερνει να μην "μοιαζει με την ή την.." τουλαχιστον σε καποια σημεια,

ολα καλα.

:)

WrTsXxx είπε:

τι όργανο κρατάει η κοπέλα στη φωτογραφία; Λαούτο? μαντολίνο?

> αυτή η φωτο μου θυμίζει κάποιες γιορτές σε παραδοσιακά καφενεία της επαρχίας...
Τό όργανο που κρατάει η κοπέλλα στην φωτογραφία είναι Πολίτικο Λαούτο,η αλλιώς Λάφτα(lavda)

όλες οι κριτικές είναι καλοδεχούμενες!

Ωραίοι στίχοι και μουσική! Η κοπέλα το είπε όμορφα, με συναίσθημα (μου άρεσε και η χροιά της). Μπράβο της πάντως, είναι δύσκολα αυτά τα κομμάτια! :)

Πέτρο γεια σου

Πάρα πολύ ωραίο τραγούδι.

Να σε ρωτήσω έχεις κάποια σχέση με τον Ross D.

THEOD είπε:
Πέτρο γεια σου

Πάρα πολύ ωραίο τραγούδι.

Να σε ρωτήσω έχεις κάποια σχέση με τον Ross D.
Σε ευχαριστώ κατ'αρχήν για τα καλά σου λόγια για το τραγούδι μου

Τον Ross Daily τον εκτιμώ σαν μουσικό, αλλά δεν έτυχε ποτέ να τον γνωρίσω από κοντά.

Zaranis Petros είπε:
Σε ευχαριστώ κατ'αρχήν για τα καλά σου λόγια για το τραγούδι μου

Τον Ross Daily τον εκτιμώ σαν μουσικό, αλλά δεν έτυχε ποτέ να τον γνωρίσω από κοντά.
Έχεις απευθυνθεί καθόλου στο Β. Ρακοπουλο για τα όργανα σου .Αυτός πάντα ενδιαφέρεται για κατι διαφορετικό στις κιθάρες.

Πολύ όμορφη δουλειά και πολύ ταιριαστή η φωνή της κοπέλλας που το ερμηνεύει. Αυτή η δουλειά υπάρχει σε κάποιο δίσκο/cd;  Ελπίζω να ακούσουμε περισσότερα σύντομα :-)

Έξοχο. Ελάχιστα ''φεύγει'' απο τις μελωδικές γραμμές η τραγουδίστρια το οποίο δεν με εμπόδισε να το ακούσω και 3η φορά. Και θα το ξανακούσω.

Με πήγατε σε ενορχήστρωση απο δισκογραφία του Ορφέα Περίδη/Καλή σου μέρα αν ξυπνάς.

tryfon είπε:
Πολύ όμορφη δουλειά και πολύ ταιριαστή η φωνή της κοπέλλας που το ερμηνεύει. Αυτή η δουλειά υπάρχει σε κάποιο δίσκο/cd;  Ελπίζω να ακούσουμε περισσότερα σύντομα :-)
Ειναι όντως φοβερό αυτό το τραγούδι, και είναι τόσο μικρό...

Εμένα ο Πέτρος μου είχε πει (ειμαι πελάτης του στο οργανοποιείο) ότι ετοιμαζει δίσκο μες τον Χειμώνα καθως και εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές, τα κομμάτια πάντως μεχρι να βγει ο δίσκος τα έχει ελεύθερα στην Σελίδα του http://www.p-zaranis.gr

Υπεροχο!! Και νομιζω οτι η κοπελα τονικα παταει παρα πολυ καλα! Μπραβο, μας ταξιδεψατε...Οσο ροκαδες κι αν ειμαστε οι περισσοτεροι στο νοιζ, νομιζω οτι αυτα τα ακουσματα υπαρχουν στα γονιδια μας πολυ περισσοτερο απο το ροκ...

JIMMYPAP είπε:
Υπεροχο!! Και νομιζω οτι η κοπελα τονικα παταει παρα πολυ καλα! Μπραβο, μας ταξιδεψατε...Οσο ροκαδες κι αν ειμαστε οι περισσοτεροι στο νοιζ, νομιζω οτι αυτα τα ακουσματα υπαρχουν στα γονιδια μας πολυ περισσοτερο απο το ροκ...
Συνονόματε φίλε JimmyPap νομίζω ότι έχουν εξομαλυνθει οι διαφορές μεταξύ των ειδών, όσο αφορά και στους συνθέτες και στους ακροατές (εμένα μου αρέσει πολύ ο Nick Cave π.χ.), το άλλο κομμάτι που έχει βάλει εδώ ο Πέτρος http://www.noiz.gr/index.php?topic=179224.0 μπορει να χαρακτηριστεί σαν Λυρική Rock Μπαλλάντα

Ακου καλύτερα το Link με το mp3, στο video χάνει

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back