Με τι μουσικό (χα, σας προλαβα!) όργανο παίζω?

ΑpussyΑ

Δυνατό μέλος
Πόντοι
938
Η ερώτηση είναι απλη. ?

Έχουμε το κατωθι κλιπ, μηδενικής μουσικής αξίας.

1_4_Vra.mp3

Μαντέυουμε με ποιο μουσικό οργανο το έγραψα.?

Βασισμένο σε ανέγγιχτο εργοστασιακό preset της Fractal:

image.png

Clue: το μουσικό οργανο έχει χορδές ?

Όποιος το βρεί, έχει ΔΥΟ νύχτες με τον Vra...OXI στα μπουζούκια...

...αλλά για ψαρεμα με πυροφάνι.

ΥΓ: παρακαλώ να μην μετακινηθει το thread σε άλλη κατηγορία, εδώ είναι η σωστή. ΜΙΛΗΣΑ!

Attachments

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Γιατι με κανεις ρεζιλι δημοσιως?

Σε παρακαλεσα χτες το κλιπ να το στειλεις με pm...

Ταζεις  στον κοσμο και πραγματα που δεν γινονται..

Οποτε για να τους κοπει ο βηχας (ακυρες οι βραδυες που ταζει ο Φρρρρρρρ) ανγκαζομαι να φανερωσω με τι οργανο ηχογραφηθηκε το κλιπ. Οχι πως γνωριζω, απλα ειναι πολυ ευκολο να το μαντεψεις οταν ξερεις τι να προσεξεις στην ακροαση.

Λοιπον παιζεις με τον νεκ μαγνητη σπλιταρισμενο απο Oberheim ζουρνα νεκ θρου αναλογικο με onboard προενισχυση.

Στα σοβαρα τωρα. Δεν ανεβαζεις κ κανα 2 διαφορετικα κλιπ ακομα, απο αυτα τα 20-30 πρησετ του φρακταλ που λες πως δε μοιαζουν με κιθαρα. Δεν ειναι πολλοι που εξερευνουν τετοιες κατευθυνσεις οποτε θα ηταν διαφορετικο κ πολυ ενδιαφερον. Να ξεστραβωθουμε κιολας λιγο 

Γιατι με κανεις ρεζιλι δημοσιως?

Σε παρακαλεσα χτες το κλιπ να το στειλεις με pm...

Ταζεις  στον κοσμο και πραγματα που δεν γινονται..

Οποτε για να τους κοπει ο βηχας (ακυρες οι βραδυες που ταζει ο Φρρρρρρρ) ανγκαζομαι να φανερωσω με τι οργανο ηχογραφηθηκε το κλιπ. Οχι πως γνωριζω, απλα ειναι πολυ ευκολο να το μαντεψεις οταν ξερεις τι να προσεξεις στην ακροαση.

Λοιπον παιζεις με τον νεκ μαγνητη σπλιταρισμενο απο Oberheim ζουρνα νεκ θρου αναλογικο με onboard προενισχυση.

Στα σοβαρα τωρα. Δεν ανεβαζεις κ κανα 2 διαφορετικα κλιπ ακομα, απο αυτα τα 20-30 πρησετ του φρακταλ που λες πως δε μοιαζουν με κιθαρα. Δεν ειναι πολλοι που εξερευνουν τετοιες κατευθυνσεις οποτε θα ηταν διαφορετικο κ πολυ ενδιαφερον. Να ξεστραβωθουμε κιολας λιγο 

Wow, wow, wow, wow, εσύ εισαι το ΕΠΑΘΛΟ, δεν αναφερεσαι πουθενα αλλού, γιατί να σε κάνω ρεζίλι ωρέ Βρα?

Είδα την μαντεψιά σου και επειδή είσαι πολύ κοντά, ξέχασα να αναφέρω οτι ΕΞΑΙΡΕΙΣΑΙ του διαγωνισμού. Τι να κανω assουμε, ΚΑΙ να σε κλωνοποιήσω για να έχεις 2 νυχτες με τον εαυτό σου?

Να πω την αλήθεια δεν ειμαι πλεον σιγουρος οτι υπαρχουν 20-30 ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΑ presets τετοιου τυπου, τα έπιασα ανάποδα και αυτό ήταν στα 20 τελευταία, ναι μην με βαλεις να browsάρω 383 (αν θυμαμαι καλά) πρισετς, αυτό το κάνω μια φορά στα 2 χρόνια με τα fractal για εμπνευση.

Ψαξε στο Youtube, Vra, έχει πράγμα αλλιώς έλα από εδω, κάτσε κανα τριωρο και λύσα με ότι blocks υπάρχουν διαθέσιμα (ελα, εχει και Synth block, lol). Αν είναι ριξε σημα πριν, να του πλακώσω μια υδρόψυξη γιατί θα το κάψεις το ρημάδι.

Ε φίλος δε φτάνουμε να κάνουμε πανιστήρι από εδώ, κάνε γκανα ποστ να ακούσομεν τιποτις. Τιναφτα, μας ανάβεις κιεμασαπαρατάς;
Βαριέται Γιώργη μου....

Που να ζεσταίνει τις λάμπες στην προενισχυση του ζουρνά για να παίξει ξανά

Ο λαός απαιτεί Φρρρρρ. Κ εσύ τον γραφεις

Με τιποτα μαν, δεν ειμαι καλος στο slide assούμε...

Ε φίλος δε φτάνουμε να κάνουμε πανιστήρι από εδώ, κάνε γκανα ποστ να ακούσομεν τιποτις. Τιναφτα, μας ανάβεις κιεμασαπαρατάς;

Αξιότιμε proxy-image.jpg

Πανιστήρι όπως πογάτσα assούμε?

Τι άλλο θέλετε από εμένα ωρέ?

Αν είναι να φτιάξω εγώ τετοιο πρισετ, θα μπορούν να το ακούσουν μόνο οι σκύλοι...

Να πω την αλήθεια δεν ειμαι πλεον σιγουρος οτι υπαρχουν 20-30 ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΑ presets τετοιου τυπου, τα έπιασα ανάποδα και αυτό ήταν στα 20 τελευταία, ναι μην με βαλεις να browsάρω 383 (αν θυμαμαι καλά) πρισετς, αυτό το κάνω μια φορά στα 2 χρόνια με τα fractal για εμπνευση.
Βάλε το ζουρνά να ζεσταινεται

Ξεκινά πάλι ανάποδα το Μπράουζινγκ

Βρες ένα περίεργο. Εμπιστεψου με, θα είναι κοντά στο άλλο που ηβρες .

Παίξε κ ηχογραφα.

Συνεχα το Μπράουζινγκ. 

Βρες άλλο ένα. Αυτό θα είναι πιο μακριά αλλά όχι κάτω από το πρησετ νο 300.

Παίξε κ ηχογραφα .

Μετά ανέβασε. Τέλος αυτό ήταν.

Άντε, μη βαριέσαι!

Κ μη λες στο κοινό σου να μπει γιουτιουμπ αν θέλει κ άλλο..

Αν είναι να έρθει ο γρασίδας από κει, να τονε ηχογραφήσεις κρυφά και μετά να τον ποστάρεις. Σα ριβέντζ πορν αλλά με πλαγκιν.
Είπες το φράκταλ πλαγκιν? ?

Παίρνεις κ rme κ κιθάρα Γιωργημ με τα λεφτά που έχει το μασινι. Κ είναι καλό...

Πολύ καλό ...

Αν είναι να έρθει ο γρασίδας από κει, να τονε ηχογραφήσεις κρυφά και μετά να τον ποστάρεις. Σα ριβέντζ πορν αλλά με πλαγκιν.

Τι πλαγκίν μου τσαμπουνάς ωρέ βέβηλε?

FAS (γλάρο) λέμε, δεν υπαρχουν πλαγκινς εδω , μονο μπατ πλάγκς, assούμε...

Παντως ακουγοντας ξανα κ ξανα το κλιπακι αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι πως περιμενα το chain πιο "περιπλοκο". 

Σε τοσο ψαρωτικο ηχο που οντως δεν καταλαβαινεις πως ειναι κιθαρα, περιμενα να δω κατι σε στυλ αυτου που περιεγραφες. Μπλοκς να "λουπαρουν" κ να τροφοδοτουν καποιο αλλο πχ κ πιο πολυ παραλληλες συνδεσεις. Εδω σ'ενα σημειο μονο σπλιταρει το σημα. Κ η γραμμη που δεν περνάει απο πιτς ή φιλτρο ειναι τοσο γουετ κ κομπρεσαρισμενη πριν κ μετα στην αλυσιδα που σιγα μην ακουσεις πως ειναι κιθαρα στο τελικο αποτελεσμα. Γιατι τα λεω ολα αυτα? Γιατι μου φαινεται πως σε αυτο το πρησετ το φρακταλ ουτε που ιδρωνει κ πως μπορεις να κανεις παπαδες με το fm9 (κ προς αυτην την κατευθυνση)

Πριν προλαβω να τελειωσω το ποστ βλεπω το τερας πρησετ στη δευτερη σελιδα.....?

Ακουω κ επιστρεφω

Ακουσα

Χαλαρα με αυτα τα τρια πρησετ παιζεις απο μπλουζ κ φολκ μεχρι ακραιο μεταλ αςουμε...?

Αν ειχες πληκτρα στη μπαντα με το fm9 κ το Ρολαντ ας ετοιμαζεται για ΟΑΕΔ

Για παραδοσιακους ηχους δε ζηταω..

Εκει θα μου πεις για γιουτιουμπ κ θα'χεις κ δικιο

Αφούχεις σκριν από εδιτορ, πλαγκιν θα πω τι να πω;

Πολύ ενδιαφέροντες ήχοι πάντως. Όλο αυτό το πετσόκομμα δηλαδή γίνεται στο πιτς και το φίλτρο; Ή συνεισφέρουν και τα βάθια; Έχουν mod τα βάθια;

Αφούχεις σκριν από εδιτορ, πλαγκιν θα πω τι να πω;

Πολύ ενδιαφέροντες ήχοι πάντως. Όλο αυτό το πετσόκομμα δηλαδή γίνεται στο πιτς και το φίλτρο; Ή συνεισφέρουν και τα βάθια; Έχουν mod τα βάθια;
Επειδη στα ντηλεη κ ρηβερμπ μπλοξ εχει τα... απαντα, σιγουρα υπαρχουν κ αρκετα με μοντ

Στο πρωτο πρησετ πχ το σημα σπλιταρει στο ντηλεη κ η μια απο τις γραμμες δεν εχει ουτε πιτς ουτε φιλτρο. Επειδη ομως ηχο "κιθαρας" δε μπορω ν'ακουσω πουθενα στο τελικο αποτελεσμα σιγουρα το μοντιουλεησιο των ρηβερμπ ή ντηλεει θα ειναι εντονο

Επειδη ομως ηχο "κιθαρας" δε μπορω ν'ακουσω πουθενα στο τελικο αποτελεσμα σιγουρα το μοντιουλεησιο των ρηβερμπ ή ντηλεει θα ειναι εντονο
Αν έχει μιξ νομπ σε κάθε μόντιουλ (μπλοκ;), σίγουρα σε κάποιο σημείο μπορείς να εξαφανίσεις τελείως την κιθάρα. Πάω να φύγω εγώ, γιατί πολλά λάικ πατάω στα ηχητικά, και το διχίλιαρο μου πατάει dislike.?

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back