Με Τι Ηχεία-Καμπίνες Παίζετε Τους Ενισχυτές Σας?

WilliamSats

Ενεργό μέλος
Πόντοι
338
Μία απλή έρευνα για το πως ο καθένας μας βγάζει τον ήχο του.

Αν παίζετε με διάφορους ενισχυτές και συνθέσεις επιλέξτε τη σύνθεση του βασικού ή αγαπημένου σας ενισχυτή.

Αν πάλι έχετε κάποια σύνθεση ηχείων που δεν συμπεριλαμβάνεται στα παραπάνω, απλώς παραθέστε τη σε ένα ποστ.

Επέλεξα την καμπίνα που παίζω με τον... πραγματικό ενισχυτή.

Tube Town English/American, flexi-back, με ένα V30 και ένα H12-30. Κόκκινου χρώματος, γιατί ως γνωστόν έχουν καλύτερο low end.  8)

The Genius Loci είπε:
Επέλεξα την καμπίνα που παίζω με τον... πραγματικό ενισχυτή.

Tube Town English/American, flexi-back, με ένα V30 και ένα H12-30. Κόκκινου χρώματος, γιατί ως γνωστόν έχουν καλύτερο low end.  8)
Red Ε?

Σωστός!!!

Παντα με 1Χ12 ,μου αρεσει ο σφικτος κατευθυντικος ηχος που δεν απλωνει πολυ γιατι ηχογραφειται καλυτερα και κανει και λιγοτερη...βαβουρα... ;D

Μεγαφωνα παντα οσο μεγαλυτερα μπορω ,συνηθως EMINENCE DELTA PRO.

Η ψήφος μου πήγε στο 4x12". Αλλά μιας και έχεις βάλει τα 8" μήπως θα έπρεπε να βάλεις και 1x15" και 2x15"  :P

αξιολατρευτος, αξιοπρεπεστατος blackheart little giant με την καμπινα του , 5 w λαμπα

τον λατρευω  :D

Custom made καμπίνα 1x12 Semi-closed από mdf, Με eminence Governor επάνω!

Υ.Γ. ΑΑΑ ναί, o ενισχυτής! Vox Night Train 15W !!! My cute little toaster  8) 8) ;D ;D

Marshall 2061x + 2061cx 2x12

στην ίδια καμπίνα Silvertone 1833 και με 1χ10 weber 10" 10F150N

Φεντερ Super Champ με 1χ12 Tone Tubby Ceramic

Home made 5E3 με 1χ12 Tone Tubby Alnico (TO μεγάφωνο!)

Marshall  5 class 1x10

Dr Z JAZ 20/40 2x10 combo

Άρα η ψήφος πήγε στο 1χ12 διότι αυτό ειναι το πιο ευκολόχρηστο από όλα τα παραπάνω (αν εξαιρέσεις το 1χ10...)

takissam είπε:
Η ψήφος μου πήγε στο 4x12". Αλλά μιας και έχεις βάλει τα 8" μήπως θα έπρεπε να βάλεις και 1x15" και 2x15"  :P
Σκέψου ότι δεν θα ήξερες τι να ψηφίσεις μετά!  ;D

Ήδη έχω μπερδευτεί...  :P

την καμπίνα του EVJ εχω, με 1χ12 eminence lady luck μέσα.

μια χαρά μου φαίνεται, αλλά δεν ειναι οτι το επέλεξα κιολας ;D

Mesa Roadster head σε 2x12 Framus me V30 στο σπίτι και Marshall 4x12 AV στο στούντιο.

1x12 για το τζίνγκι-τζίνγκι και 2Χ10 για το σοβαρό όργανο.

1 X 12 για την κιθαρίτσα μου, αφού παίζω με combo Bugera V 22.

Για το μπάσο, κεφαλή Mesa Boogie Basis M-2000 με

1 Χ 15 Powerhouse για τα χαμηλά, και

2 Χ 12 + HF driver για τα ψηλομεσαία.

M2000b.jpg

Χάρμα λέμε  ;D

1x12 celestion vintage 30

Μια μικρή παρατήρηση σχετική με το θέμα.

Πάρα πολλοί επαγγελματίες που έπαιζαν παλιότερα φανατικά με 4Χ12" παρατηρώ τα τελευταία χρόνια ότι προτιμούν πλέον 2Χ12".

O λόγος είναι ο πιο tight ήχος, χωρίς την ενοχλητική κατευθυντικότητα on stage της 1Χ12" αλλά και με δυνατότητα να σπρώξει αρκετό αέρα. Βέβαια, είναι και πιο ελαφρές από τις 4Χ12".

1X10 Eminence black shadow για μπλουζιές και

1Χ12 Peavey Scorpion για φασαρίες

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back