- Πόντοι
- 48
Πάντως και ο Yanni και ο Vangelis είναι φοβεροί μουσικοί. Τώρα αν μπορούν να ταιριάξουν με Deep Purple...δεν ξέρω.
Συμφωνούμε...θα μπορούσαν να ταιριάξουν εάν οι Deep Purple αποφάσιζαν να αναβιώσουν τη συναυλία με την ορχήστρα στο Royal Albert Hall...αλλά χωρίς την ορχήστραgeodimitri είπε:Πάντως και ο Yanni και ο Vangelis είναι φοβεροί μουσικοί. Τώρα αν μπορούν να ταιριάξουν με Deep Purple...δεν ξέρω.
Όντως! Αυτοί οι άνθρωποι (Yanni - Vangelis) είναι ορχήστρα από μόνοι τους!marathon είπε:Συμφωνούμε...θα μπορούσαν να ταιριάξουν εάν οι Deep Purple αποφάσιζαν να αναβιώσουν τη συναυλία με την ορχήστρα στο Royal Albert Hall...αλλά χωρίς την ορχήστρα
Καλά, ο τύπος πρέπει να έχει πρόβλημα, όχι αστεία...RayDTutto είπε:Ο Morse πάντως με τη κιθάρα στα χέρια συνέχεια ο άτιμος...
Η συναυλια/κονσερτο εχει αναβιωσει εδω και παρα πολλα χρονια, και συγκεκριμενα το 1999, ακριβως 30 χρονια μετα την πρωτη εκτελεση του κονσερτου.marathon είπε:θα μπορούσαν να ταιριάξουν εάν οι Deep Purple αποφάσιζαν να αναβιώσουν τη συναυλία με την ορχήστρα στο Royal Albert Hall...αλλά χωρίς την ορχήστρα
Ετσι. Μεγαλος πληκτρας με τεραστια ιστορια, ειναι πλεον στους Deep Purple 10 χρονια τωρα και οχι τυχαια.Οσο για τα πληκτρα μια χαρα την κανει τη δουλεια τοσο καιρο ο Don Airey.
...για να μην πω ότι οι καλύτεροι Purple ήταν οι Rainbow !!!
Αυτό ξαναπέστο. Πραγματικός τζέντλμαν, με χιούμορ, κορυφαίος παιχτης, και - κάτι που αφορά μόνο εμάς τους γλωσσολάγνους* - είχε την αγαπημένη μου βρετανική προφορά!Terry RoscoeBeck5 είπε:Όλοι τους καλοί, αλλά τι απίστευτος τύπος που ήταν ο Lord
Σε συνδιασμο με το σωστοτατο κατ'εμε ανωθεν σχολιο, απλα ερωτω..studio54GR είπε:Ο Blackmore προβληματικός ή όχι ήταν το μυαλό και η σύνθεση της μπάντας.
Δεν κέρδισε κάτι το Rock που ξαναπαίξανε οι Deep Purple ότι επαίζαν στις αρχές του 70.
Καλός ο Morse αλλά Blackmore δεν θα γίνει ποτέ.
με το παιξιμο του Morse φανταζομαι!!! ;Dgskar είπε:Φανταστικό το βίντεο και οι Περπλ αλλά (και συγνώμη γι΄ αυτό), αλλά στο 17.07-17.12 περίπου ζαλίστηκα στιγμιαία