με συναρπασε η καλομοιρα...

• Thread starter Thread starter synthakias
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 16
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 4K
S

synthakias

Guest
τυφλωθηκα χτες που ειδα τη προβα της, με συναρπασε το σκερτσο της και ο δυναμισμος της. τυφλα να 'χει η beyonce.

whiteNoise είπε:
παντως απο την Britney Spears ειναι πραγματι κλασεις ανωτερη.
Mπα τα τραγουδια της Britney έχουν βαθύτερα νοήματα που τα καθιστουν κατάλληλα για περαιτερω χρήσεις ακαδημαικου επιπεδου

odis13 είπε:
Mπα τα τραγουδια της Britney έχουν βαθύτερα νοήματα που τα καθιστουν κατάλληλα για περαιτερω χρήσεις ακαδημαικου επιπεδου
Και έχουν δημιουργήσει καλλιτεχνικές ανησυχίες σε μουσικούς όλων των ειδών:

(διασκευάρα πάντως)

KAI TO ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ!!!!!!!!!!

Δείτε μετά το 3.28 που την παίζει κανονικά.

Εγώ έπαθα πλάκα. Τελικά οι Ασιάτες δεν έχουν δουλειά να κάνουν...  ;D ;D ;D

lambrosgg είπε:
Και έχουν δημιουργήσει καλλιτεχνικές ανησυχίες σε μουσικούς όλων των ειδών:

Δε το χει πια (και δε το προλαβα κιολας....)

χωρις πλακα ομως .  ο μαρκ ρονσον τα σπαει . ακουστε ολο τον δισκο με τις διασκευες του . αυτον που εχει το γνωστο stop me.

exarhos είπε:
εγω στεναχωρeθηκα που δεν περασε αυτος. >:(

http://www.youtube.com/watch?v=_pCSnEYLF5k
Αυτος (Ισπανια) καθως και οι εκπροσωποι της Αγγλιας,της Γερμανιας και της Γαλλιας περνανε αυτοματα σε καθε τελικο χωρις αγωνα...Επειδη λεει αυτες οι 4 χωρες δημιουργησαν την Eurovision..ετσι τσατσιλικι δλδ...για αυτο και στελνουν οτι γουσταρουν,απλα δεν τους νοιαζει...

SImon2000 είπε:
εγω στεναχωρeθηκα που δεν περασε αυτος. >:(

http://www.youtube.com/watch?v=_pCSnEYLF5k
Αυτος (Ισπανια) καθως και οι εκπροσωποι της Αγγλιας,της Γερμανιας και της Γαλλιας περνανε αυτοματα σε καθε τελικο χωρις αγωνα...Επειδη λεει αυτες οι 4 χωρες δημιουργησαν την Eurovision..ετσι τσατσιλικι δλδ...για αυτο και στελνουν οτι γουσταρουν,απλα δεν τους νοιαζει...

Αμα στελνανε αυτο θα ηταν καλυτερα πιστευω ;D ;D ;D

Trending...

Νέα θέματα

Back