Μαθήματα και ασκήσεις κιθάρας

Michael-Amott

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Ρε παιδια μηπως ξερει κανεις σας καποιο βιβλιο με ασκησεις η καποιες μεθοδους με alternate-picking για επιτευξη ταχυτητας και απολυτου συγχρονισμου αριστερο με δεξι χερι?Αν εχετε δοκιμασει κατι στειλτε το μου παρακαλω..

Ευχαριστω πολυ!

Παιξε την χρωματικη κλιμακα με alternate picking και χρησιμοποιησε μετρονομο. Εαν το κανεις 20' την ημερα θα εντυπωσιαστεις απο τα αποτελεσματα.

ΥΓ Το μετρονομο τον "ανεβαζεις" μονο οταν ακουγονται δυνατα και καθαρα ολες οι νοτες

μπορει καποιος να ταμπλατουριασει τις κλιμακες κ να δωσει κανα λινκ να βγαλουμε τα στραβα μας?

www.stevemorse.com

Πήγαινε εκεί που έχει scans από διάφορα μαθήματα από περιοδικά κλπ.

Mετά από καιρό στο forum νομίζω οτι είναι το ποιό ουσιαστικό post για μένα . Ειλικρινά μπράβο στον Michael-Amott που νοίαστηκε για το πώς 8α βελτιωθεί αυτός και όχι μόνο η& κιθάρα του&, ή μόνο ο εξοπλισμός του .

Eυχαριστω ολους σας ρε παιδια..Πολυ χρησιμα τα links!

Η ιδεα του metalash ειναι πολυ καλη!!Ελπιζω να εισακουστει η επιθυμια μας!!

Φιλε tele thanx για τα καλα σου λογια..Ελπιζω να νοιαζομαστε ολοι για τη βελτιωση μας ως μουσικοι πρωτα απ'ολα και μετα για τη βελτιωση του εξοπλισμου μας.Αλλωστε τι να κανεις τον super εξοπλισμο αν δεν διατηρεις το ιδιο επιπεδο με αυτον;;

Ελπιζω σε ανταλλαγη αποψεων και για τετοιου ειδους θεματα απο το forum!

αυτο το ποστ με χαροποιησε ιδιαιτερα! ενδιαφερομαι κι εγω!

πιστευω οτι θα βγει κατι καλο,ωστε να βεστιωσουμε την τεχνικη μας και να γινουμε καλυτεροι.προσωπικα ξερω τα links που υπαρχουν διαθεσιμα στο noiz , αν και προσωπικα προτιμω τις νοτες..

καμια αλλη προταση εκτος απο την χρωματικη κλιμακα για να διατηρειται καποιος σε φορμα καθημερινα???

εγω βελτιωθηκα μελετοντας το βιντεο του petrucci

εγω βελτιωθηκα μελετοντας το βιντεο του petrucci
Εχω 2 βιβλια του petrucci τα οποια ομως δεν εχω τελειωσει...το wild stringdom και το rock discipline, καθως και τα αντιστοιχα DVDs..Δεν καταφερνω παντα ομως να βγαλω ακρη και φυσικα δεν εχω καταφερει να παιξω ακομα ουτε 1 νοτα στις ταχυτητες που φτανει το μετρονομο ο petrucci..ΠΙΚΡΑΑ!!!!

Αν εχεις κατι αλλο υποψιν σου (ισως μικροτερης δυσκολιας) ενημερωσε!!

δεν χρειαζεται να τα παιξεις τοσο γρηγορα οσο εκεινος (δεν υπαρχει λογος εξαλλου) αλλα πραγματικα οι ασκησεις του βοηθανε πολυ να λυθουν τα δαχτυλα.

εγω την ασκηση με τις χρωματικες την εφτασα 160 bpm ενω εκεινος την παιζει χαλαρωτατα στα 200 (ε τον π....η :D )

Κάνε search και βρες το βιβλίο του Πήτερ Φίσερ, καταπληκτικό!!!! πιστεύω το Α και το Ω ανάμεσα σε πολλά άλλα

Κάνε search και βρες το βιβλίο του Πήτερ Φίσερ' date=' καταπληκτικό!!!! πιστεύω το Α και το Ω ανάμεσα σε πολλά άλλα[/quote']+10000!!!

¶ψογο βιβλίο για ροκ κιθάρα!

Κάνε search και βρες το βιβλίο του Πήτερ Φίσερ' date=' καταπληκτικό!!!! πιστεύω το Α και το Ω ανάμεσα σε πολλά άλλα[/quote']+10000!!!

¶ψογο βιβλίο για ροκ κιθάρα!
Ποιο ακριβως βιβλιο λετε ρε παιδια?εχει βγαλει καποια ειδα εδω...

Το masters of rock guitar,το rock guitar secrets?

Ποιος ειναι ο τιτλος δηλαδη?

00857034_b001.jpg

Peter Fisher - Rock guitar secrets

ISBN: 3-927190-07-1

;)

00857034_b001.jpg
Peter Fisher - Rock guitar secrets

ISBN: 3-927190-07-1

;)
Βασικά θα σε βοηθήσει να δεις την κιθάρα με "άλλο" μάτι, την ταστιέρα σαν μια "ενότητα" όσο αφορά το παίξιμο στις κλίμακες και όχι στατικά όπως τα περισσότερα βιβλία του είδους, και πολλά πολλά άλλα οι ασκήσεις είναι άριστες.....κάπου το έχω σε pdf φορμάτ αν το βρώ .....

Αν το έχεις σε pdf με ενδιαφέρει , μήπως μπορείς να το στείλεις ?

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back