Masterwork Custom cymbal set

c_access

Νέο μέλος
Πόντοι
6
Γεια σας παιδια,

χθες παρελαβα το καινουριο μου σετ Masterwork custom, 14" hihat, 16" & 17" crash, 20" Ride.

Ποστάρω γιατί απλά θέλω να μοιραστώ την χαρά μου που τα πήρα. Η γκανεμια είναι ότι δεν μπόρεσα να παιξώ ακόμα λόω της δουλειάς μου, αλλα το απόγευμα θα γινει επιτελοθς και αυτο.

Πληροφοριακά πάντως να αναφέρω οτι, εψαχνα καιρο για να αλλαξω το σετ μου. Τελικα ειχα καταληξει στα συγκεκριμενα αλλα δεν μπορουσα να βρω καποιον που να τα φερνει ελλαδα. Απο thomman εβρισκα περιπου 1100 ευρω. Οποτε αποφασισα να στειλω ενα email στην Mastework και να τους ρωτησω αν εχουν καποιον reseller εδω στην Ελλαδα. Προς μεγαλη μου εκπληξη μου απαντησε ο τυπος που ειναι υπευθυνος για τις πωλησεις και μου ειπε να του στειλω ποια ακριβως πιατινια θελω, με τι specs(παχος, finish κλπ) και μου ειπε οτι μπορουν να μου τα στειλουν απο το εργοστασιο απευθειας στο σπιτι. Ολα καλά μέχρι εδώ. Το τελειωτικό χτυπημα ήρθε όταν μου απαντησε και μου είπε το συνολικο κόστος μαζί με τα μεταφορικα (DHL courier). 400 ευρω!!!!! Το κοιταζα και δεν το πιστευα.

Έδωσα την παραγγελεια κανονικα, μεσα σε 4 μερες ηταν ετοιμα και τα έστειλαν. Αντιμετωπισα προβλημα βεβαια οταν εφτασαν ελλαδα, γιατι απο Τουρκια, εκαναν λάθος και αντι να βαλουν εικονικο τιμολογιο 45 ευρω, εβαλαν 75, οποτε πλήρωσα εκτελωνισμο 140 ευρω!!!!! Μικρο το κακο αν σκεφτει κανεις οτι κανονικα τα πιατα απο Γερμανια αν τα επερνα είχαν 1100.

Αυριο λογικα θα ποσταρω και photos, ισως και καποιο sound sample.

Woot,καλοπαιχτα ! Μονο 400 ευρω? BTW τι παχος διαλεξες και τι τελειωμα ?

Καλόπαιχτα και ευχαριστούμε για την πληροφορία!

Κάτι μου λέει ότι θα πάρει φωτιά το email της Masterwork...

oeoOEO είπε:
Woot,καλοπαιχτα ! Μονο 400 ευρω? BTW τι παχος διαλεξες και τι τελειωμα ?
Oταν εννοεις τελειωμα, εννοεις φινιρισμα?(finish)

Συγνωμη c_access, μιλαμε για custom σειρα?

Δηλαδη επελεξες, παχος?φινιρισμα?και μειγμα κραμματος?ή απλα διαλεξες σειρα?

Το εργοστασιο που βρισκεται??Τουρκία?

Καλοπαιχτα όπως και να έχει...

Nordic είπε:
Oταν εννοεις τελειωμα, εννοεις φινιρισμα?(finish)

Συγνωμη c_access, μιλαμε για custom σειρα?

Δηλαδη επελεξες, παχος?φινιρισμα?και μειγμα κραμματος?ή απλα διαλεξες σειρα?

Το εργοστασιο που βρισκεται??Τουρκία?

Καλοπαιχτα όπως και να έχει...
Ναι αυτο εννοω, φινιρισμα. Μιλαμε για custom σειρα.

Μειγμα κραματος δεν διαλεξα. Υποτιθετε αυτο ειναι το μυστικο της Masterwork ,μαζι με το σφυριλατημα που κανει.

Τουρκια ειναι το εργαστασιο.

Thanks

Επαιξα χθες και επαθα ταρακουλο μεγαλο παντως...

Τα Masterwork φτιαχνονται σε ενα μικρο εργοστασιο λιγο εξω απο την Κων/πολη.

Πριν ενα χρονο περιπου πηγα με 2 φιλους στο εργοστασιο αφου ειχε προηγηθει επικοινωνια με τους υπευθυνους.Ανθρωποι της εταιρειας ηρθαν στο εργοστασιο μας παρελαβαν μας πηγαν στο εργοστασιο , μας εξηγησαν τη διαδικασια παραγωγηης και μετα μας αφησαν να δοκιμασουμε οτι πιατινι θελαμε.Φυγαμε και οι 3 απο το εργοστασιο με πανω απο 20 πιατινια !

Μετα μας εβγαλαν και για φαγητο πριν μας φερουν πισω στο εργοστασιο.Εξαιρετικοι ανθρωποι

Χρησιμοποιω ως επι το πλειστον την σειρα Perra αλλα πολυ καλη ειναι και η Sehhar και Natural.

Βιντεο απο την επισκεψη μου εχω ανεβασει στο παρελθον στο thread ''Παω στην Τουρκια για πιατα''

Τα πιατινια ειναι εξαιρετικα παντως αλλα συνιστω ανεπιφυλακτα να πατε να τα ακουσετε εκει.

Συμφερει και θα φατε και μπακλαβα !  ;D

hampis είπε:
Τα Masterwork φτιαχνονται σε ενα μικρο εργοστασιο λιγο εξω απο την Κων/πολη.

Πριν ενα χρονο περιπου πηγα με 2 φιλους στο εργοστασιο αφου ειχε προηγηθει επικοινωνια με τους υπευθυνους.Ανθρωποι της εταιρειας ηρθαν στο εργοστασιο μας παρελαβαν μας πηγαν στο εργοστασιο , μας εξηγησαν τη διαδικασια παραγωγηης και μετα μας αφησαν να δοκιμασουμε οτι πιατινι θελαμε.Φυγαμε και οι 3 απο το εργοστασιο με πανω απο 20 πιατινια !

Μετα μας εβγαλαν και για φαγητο πριν μας φερουν πισω στο εργοστασιο.Εξαιρετικοι ανθρωποι

Χρησιμοποιω ως επι το πλειστον την σειρα Perra αλλα πολυ καλη ειναι και η Sehhar και Natural.

Βιντεο απο την επισκεψη μου εχω ανεβασει στο παρελθον στο thread ''Παω στην Τουρκια για πιατα''

Τα πιατινια ειναι εξαιρετικα παντως αλλα συνιστω ανεπιφυλακτα να πατε να τα ακουσετε εκει.

Συμφερει και θα φατε και μπακλαβα !  ;D
Απο το δικο σου ποστ επιρρεαστικα και εψαξα παραπανω για τα Masterwork και τελικα αποζημιωθηκα πληρως!

thanks!

Παραθετω και μια φωτο για να κανω φιγουρα  :P ;D

DSC01356.jpg

btw το Κ βγαινει για πωληση για οποιον ενδιαφερεται.Φοβερο αλλα πολυ dark για τα γουστα μου

οι κατοχοι των παραπανω πιατων αν μπορουν ας ποσταρουν και κανεναν ηχο απο τα διαμαντια τουσ! ;D παρακαλουμε...! ;D

tsgiannis13 είπε:
οι κατοχοι των παραπανω πιατων αν μπορουν ας ποσταρουν και κανεναν ηχο απο τα διαμαντια τουσ! ;D παρακαλουμε...! ;D
Θα κανω εγω ενα mega masterwork cymbal test με το Zoom H2 αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα ειναι αντοπροσωπευτικος ο ηχος

Καλόπαιχτα φιλαράκι!

Είναι γνωστό πως η Πόλη αξίζει για πιάτα! Εγώ θέλω να κανονίσω να το κάνω ταξίδι, αλλά όλο το αμελώ :(

Πρόταση ... δεν κανονίζουμε καμμιά δεκαριά noizεράδες να πάμε παρεα ... εις την πόλη ---> is tin poli --->istinpol---> istanbul για πιατίνια?

Μπορούμε ομαδική αγορα....

Ένα Resonant set μάλλον θα το ηθελα....

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Δηλαδη αν στειλω ενα μαιλ στη Masterwork με τα χαρακτηριστικα που θελω να εχουν τα πιατινια θα μου τα φτιαξουν ? Π.χ θελω ενα ride,21',με δυνατη καμπανα,thin με το ταδε ping κλπ ? Η μπορω να τους πω θελω ο ηχος του crash μου να μοιαζει με το ταδε (Π.χ. Sabian AAX)

oeoOEO είπε:
Δηλαδη αν στειλω ενα μαιλ στη Masterwork με τα χαρακτηριστικα που θελω να εχουν τα πιατινια θα μου τα φτιαξουν ? Π.χ θελω ενα ride,21',με δυνατη καμπανα,thin με το ταδε ping κλπ ? Η μπορω να τους πω θελω ο ηχος του crash μου να μοιαζει με το ταδε (Π.χ. Sabian AAX)
Στειλε ενα mail στην Masterwork οτι ενδιαφερεσαι γενικά για πιατίνια. Θα σου απατησει καποιος Burhan. Μετα συνενοησου με αυτόν για τις υπόλοιπες λεπτομέρεις.

Όχι δεν τα πήρα thin. Λιγο πιο χοντρά. Από την χαρα μου εχω ξεχασει ποσα χιλιοστα του ειπα. Θα ψαξω τα mail να δω και θα σου πω.

Και 4 κατοσταρικα ? Δηλαδη 100 ευρω το πιατο. Ειναι και hand made ! Τσαμπα τα πηρες ! Το καλοκαιρι σκεφτομαι να παρω ενα ακομη σετ . Σαν τα δικα σου,με 18 αντι για 17 crash + ενα splash .

oeoOEO είπε:
Και 4 κατοσταρικα ? Δηλαδη 100 ευρω το πιατο. Ειναι και hand made ! Τσαμπα τα πηρες ! Το καλοκαιρι σκεφτομαι να παρω ενα ακομη σετ . Σαν τα δικα σου,με 18 αντι για 17 crash + ενα splash .
Δεν καταλαβες. 400 ευρω μαζι με τα μεταφορικα. Αφαιρεσαι απο το 400 τα 75 που ηταν η DHL και εχεις την πραγματικη τιμη τους...

By the way, πιο handmade δεν γίνεται. οταν καταληξαμε στο τι ακρβως θέλω μου έδωσε ενα χρονοδιάγραμμα και στο τέλος μου λεει οτι ο προσωπικός μου master( ετσι λενε τους μαστορες) ειναι ο Οσλαν!!!!

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
23
Εμφανίσεις
7K

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back