Εμένα μου κάνει μια χαρά αλλά δουλεύω ερασιτεχνικά
Δεν το αλλάζω' date=' εχω βρείθτην υγειά μου στα preset του. :lol: Είναι καλό το ατιμο αν και δεν χαίρει συμπάθειας απο τα πιο έμπειρα μέλη μας.[/quote']
Δαγκωτο το δινω στο Ozone της iZotope! Ειδικα αφου λες οτι ασχολεισαι ερασιτεχνικα, θα σου λυσει τα χερια...Εκτος απο τα πολλα (και καλα) presets, εχει πολυ καλο interface και πολυ ωραιες λειτουργιες. Ασε που και το manual ειναι θεικο..
i use t-racks as my basic mastering software and i work as a pro with labels from abroad who never complaint about my productions so i guess its ok...of course if a label wants your stuff then they will do a proper mastering using dedicated mastering suites so dont use it too much just treat your tracks gently with this one...also nice to grab the basics of how eqs limiters and compression works with audio material....hope that helps and sorry for my english...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας βοηθήσει να εξατομικεύσετε το περιεχόμενο, να προσαρμόσετε την εμπειρία σας και να σας κρατήσει συνδεδεμένους εάν εγγραφείτε.
Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, συναινείτε στη χρήση των cookies από εμάς.