master of puppets try!

panosthemaster

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Λοιπον νοιζαδες ηχογραφισα το master(για αλλη μια φορα)και θελω ν μ πειτε την γνωμη σας πως σας ακουγεται ως προς την μιξη,τα vst...

ξερω πως εχω κανει μερικα λαθακια αλλα ειναι η πρωτη μ αποπειρα με το msd και ειπα να το ποσταρω να ακουσω γνωμες!

Panosthemaster

Master_of_puppets-02.mp3

Attachments

;)

μεσα εισαι......σ'ολα....εκτος απο τα τυμπανα που τα πιατινια ηταν λιγο μπιου νιαου αλλα απο ηχο κιθαρας σκιζεις........νταξ ασημαντα λαθακια υπαρχουν ....αλλα ποιος νοιαζεται......εμενα μου αρεσε πολυ......καλο το msd ;)

Ευχαριστω φιλε ιγνατιε,να σαι καλα

ξεχασα να αναφερω πως για vst χρησιμοποιω τα εξης

1)Superior Drummer 2.0

2)Spectrasonics Trilogy

Τα τυμπανα γμτ οσο κι αν προσπαθω ειναι λιγο πολυπλοκο το θεμα!

Όλα ΟΚ!

Μόνο που είσαι λίγο εκτός χρόνου στην αρχή αλλά αυτό διορθώνεται  ;)

εχεις καποιο λινκ με το πεταλι που ηχογραφησες? με ποιο προγραμμα εκανες τη μιξη και τι καρτα ηχου χρησιμοποιησες? ::)

το πεταλακι ειναι το msd telegun,πατα στο youtube εχει τον κωστα βρεττο να παιζει με ενα τετοιο

τωρα για τα υπολοιπα..

χρησιμοποιω το cubase sx3,και υστερα αφου το περασα ολο με το t-racks,του εκανα mastering με το wavelab(τι μαστερινγκ δλδ...εκανε και η μυγα κ**ο..  :P)

Σ αρεσε καθολου σαν ακουσμα johnthemetal?

το αποτέλεσμα είναι πάρα πολύ καλό! ΜΠΡΑΒΟ!!!

Παρ'ολα αυτά, μία επιπλέον άποψη: Πολύ καλό αλλά καλό θα ήταν ρίξεις το tempo γιατί ούτως ή άλλως το κομμάτι είναι πιο αργό αλλά κι επειδή δεν το "προλαβαίνεις". Μία συμβουλή ως προς τον ήχο από εμένα είναι οπωσδήποτε να χαμηλώσεις το gain. Αν δοκιμάσεις με 25-30% λιγότερο gain και προσθέσεις 2η κιθάρα θα δεις απίστευτο όγκο, καλύτερο definition και λιγότερο θόρυβο σε αλλαγές ακόρντων κτλ. Ρίξε μία δοκιμή και θα δείς ;) Καλο θα είναι να βάλεις τις κιθάρες με ελαφρώς "αντίστροφα" waves στο equalizer (η μία scooped).

καταρχήν μπράβο  8)

συμφωνώ με τον JollyJokker  απο πάνω και να προσθέσω οτι χρειάζεσαι έμενα στα ρυθμικά  ;D

κρίμα που είσαι Αθηναίος  :'(  χαχα

επίσης είδα πολλά λάθη και δεν εννοώ λάθη στο παίξιμο που σου έφυγαν αλλα το έχεις μάθει σε πολλά σημεία με λάθη και παραλήψεις.

υγ:άντε επειδή σε συμπάθησα στείλε μου ένα pm σου έχω μια εκπλήξει

Ωραιο παιξιμο φιλε μου,αλλα πιστευω οτι θελει λιγο ψαξιμο περισσοτερο ο ηχος σου στις κιθαρες.....οπως ειπε και το παιδι ποιο πανω, το πολυ gain βλαπτει τους μεταλλαδες........ :-X Λιγοτερο gain, λιγο περισσοτερα μεσσαια και λιγο reverb στα ρυθμικα ισως να δωσουν περισσοτερο ογκο απο οτι δινει ενα πεταλι ή ενας ενισχυτης με το gain στο....11 ;D αλλα ,γουστα ειναι αυτα....κατα τ αλλα φαινεται οτι το εχεις μελετησει αρκετα το κομματι.....συνεχισε ετσι...

Μπράβο κι απο μένα. Μια παρατήρηση: Στην εισαγωγή και μέχρι το "ρεφραίν" παίζεις "πίσω" από το ρυθμό. Σε άλλα στυλ αυτό ταιριάζει, αλλα ωομίζω όχι σε αυτό :-\.

Αν και δεν ακούω αυτα τα στυλ :), το δίσκο αυτό τον είχα λιώσει. Και τώρα καμια φορά το βάζω  ::)

Γενικά , μου ακούγεται σαν μια πολύ καλη προσπάθεια . Με λίγη "κοπτοραπτική" στο editing θα γινόταν ακόμα καλύτερο . Το παίξιμο στις κιθάρες καλό (ο ήχος όχι τόσο) , τα τυμπανά αρκετά καλα (έχεις ένα crash παναρισμένο (καμια σχέση με τα ... κοτόπουλα  :D ) αριστερά που κάπως μου ξενίζει - μου ακούγεται σαν ξένο σώμα ενα πράμα . ) . Το μπάσο ... μεγάλο πρόβλημα . Δεν έχει καθόλου ξεκάθαρη παρουσία . Κι εγω με το trilogy είχα το ίδιο πρόβλημα ... Καλή συνέχεια !

Ευχαριστω παιδες για τα καλα σας σχολια!

Ποσταρα εδω για ν μ πουν τ λαθη μ,το <<τριτο>> αυτι γτ εγω δεν τ ακουγα..

Παντως θα κανω οτι μπορω γ τ ντραμς(ακομα δεν εχω μαθει ν τ δουλευω το προγραμμα  :P )οσο για το μπασο ηθελα ενα αλλο vst αλλα δεν το βρισκω πουθενα!

Θα το κανω παλι ηχογραφηση γτ ηταν η πρωτη μ αποπειρα μ τ msd.

Οποτε...αναμενεται!!!

Μπράβο κι απο μένα...

Όταν λες το πέρασα όλο απο το t-racks τί εννοείς ακριβώς?

(Αυτό για το mastering πάλι τί το'θελες?...  ;) ;D)

longshadow είπε:
Μπράβο κι απο μένα...

Όταν λες το πέρασα όλο απο το t-racks τί εννοείς ακριβώς?
[Πηγα στο cubase,πηγα plug in και εχω βαλει το t-racks,οπου καθε καναλι το περασα με τουτο..

(Αυτό για το mastering πάλι τί το'θελες?...  ;) ;D)
Αφου δεν ξερω πως ν τ κανω σωστα... :P

Μα το t-racks δεν είναι ένα εφφε!

Είναι μια mixing and mastering σουίτα με κάμποσα modules.

Γι'αυτό ρώτησα τί ακριβώς έκανες με αυτό... ;)

Τα περασα τα κλιπς με καποια preset απο το t-racks και μ αρεσαν.ειχα διαβασει γι αυτο εδω μεσα και πιστευω βοηθησε αρκετα στην διαμορφωση του ηχου..

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back