Mary had a little lamb-The Tubescreamers band

Εχουμε βρεί έναν Γερμανό πληκτρά 60 χρονών που παίζει μόνο blues.Το θέμα είναι ότι τον βλέπουμε 1 φορά το δίμηνο  ;D

Korgious είπε:
Ωραίοι! Μπλουζάτοι, δεμένοι, με ωραίο ήχο και σόλο! (Λείπει και το hammond....να κάνατε μια πιο ομορφιά!)
συμφωνώ και εγώ, ωραίοι  :D :D :D

ierissiotis είπε:
Εχουμε βρεί έναν Γερμανό πληκτρά 60 χρονών που παίζει μόνο blues.Το θέμα είναι ότι τον βλέπουμε 1 φορά το δίμηνο  ;D
Αν η ηλικία του συμβαδίζει με την εμπείρια του, για μένα θα ήταν υλικό απορρόφησης γνώσεων ως προς το Hammond. Για εσάς θα ήταν ολοκλήρωση του ήχου σας. Και ας τον βλέπετε μια φορά στο 2μηνο.

Korgious είπε:
Αν η ηλικία του συμβαδίζει με την εμπείρια του, για μένα θα ήταν υλικό απορρόφησης γνώσεων ως προς το Hammond. Για εσάς θα ήταν ολοκλήρωση του ήχου σας. Και ας τον βλέπετε μια φορά στο 2μηνο.

I agree!

ierissiotis είπε:
Εχουμε βρεί έναν Γερμανό πληκτρά 60 χρονών που παίζει μόνο blues.Το θέμα είναι ότι τον βλέπουμε 1 φορά το δίμηνο  ;D
Και ο Gregg Allman είναι 64.

Αν μου λεγε, θα μουν εκεί πριν κατεβάσει το τηλέφωνο.  ;D

για ακομα μια φορα πολυ καλη και δουλεμενοι! ;)

οχι πως δεν ειναι καλο ετσι αλλα θα θελα τα τυμπανα λιγο πιο Funky πιο τσαχπινικα βρε αδερφε  ;D

Πολυ ωραια παιγμενο(και το κομματι στο αλλο βιντεο επισης).Μπραβο!

Ειλικρινά χαίρομαι που σας αρέσει.Τα σχόλια σας είναι ο καλύτερος λόγος για να προσπαθούμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. :D

Έλα ρε Βασίλη, πλάκα κάνεις; Η μπάντα σπέρνει. Φοβερό δέσιμο, καταπληκτικές κιθάρες και η φωνή του Αλέξανδρου μοναδική. Ο γιόκας μου έχει λιώσει το CD. Θυμήσου το. Θα βγείτε πολύ μπροστά μια μέρα.

Μπράβο ρε Βασίλη, πολύ καλοί.

Βασίλη τώρα άκουσα το βιντεάκι και είναι Super,το επόμενο με καλύτερο ήχο  ;)

Μπραβο παιδια , το εχετε και πολυ μαλιστα , το καταφχαριστηθηκα οπως και το αλλο σας βιντεακι. Δυστυχως η ποιοτητα του βιντεο σας αδικει , παρολαυτα το καλο πραγμα ξεχωριζει. Συνεχιστε ετσι  ;)

Άντε αμα κάνουμε κι εμείς Live θα στο στείλω....

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
2
Εμφανίσεις
873

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back