- Πόντοι
- 18
Χαιρετώ τους φίλους του noiz!
Προσπαθώ να στήσω έναν TSL-100 που έχω την ευκαιρία να είμαι μόνιμος χρήστης με σκοπό να λειτουργεί σωστά με τα πετάλια και τον λοιπό εξοπλισμό μου.
Το είδος μουσικής που παίζω χρειάζεται delay και reverb μετά το εκάστοτε overdrive-distortion.
Έτσι, κρίνεται απαραίτητο να στήσω τα fx-loops που έχει ο TSL.
Είναι δύο τον αριθμό.
Μου αρκεί να χρησιμοποιήσω ένα από αυτά.
Το ένα, από ό,τι μπόρεσα να δω, δεν λειτουργεί.
Βάζεις πετάλια, ρυθμίζεις το fx level, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
Επειδή ο ενισχυτής είναι κομματάκι ταλαιπωρημένος, είναι πιθανό το fx loop απλά να τα έχει φτύσει.
Οκ με αυτό.
Στο δεύτερο αρχικά συνέδεσα ένα boss space echo.
Το πετάλι δούλευε κομπλέ και ο ήχος και το level ήταν μια χαρά.
Ο εξοπλισμός μου συνίσταται σε κάποια πετάλια που πάνε μπροστά από τον ενισχυτή (screamer, distortion, compressor και gate) και σε μια POD X3 live που έχω καθαρά για delay,reverb κλπ.
Θέλω την πεταλιέρα να την χρησιμοποιώ στο fx loop μόνο.
Όταν την συνδέω, το σήμα του ενισχυτή πέφτει πάρα πολύ, ενώ με το boss πετάλι ήταν μια χαρά.
Γιατί συμβαίνει αυτό?
Τα fx volumes κλπ είναι όλα μια χαρά καθώς και το volume της πεταλιέρας.
Υποθέτω πως ίσως πρέπει να ρυθμίσω κάτι στην πεταλιέρα που μου διαφεύγει, ή πως ο ενισχυτής δεν συνεργάζεται καλά με την πεταλιέρα στο fx loop.
Περιμένω τα φώτα σας.
Προσπαθώ να στήσω έναν TSL-100 που έχω την ευκαιρία να είμαι μόνιμος χρήστης με σκοπό να λειτουργεί σωστά με τα πετάλια και τον λοιπό εξοπλισμό μου.
Το είδος μουσικής που παίζω χρειάζεται delay και reverb μετά το εκάστοτε overdrive-distortion.
Έτσι, κρίνεται απαραίτητο να στήσω τα fx-loops που έχει ο TSL.
Είναι δύο τον αριθμό.
Μου αρκεί να χρησιμοποιήσω ένα από αυτά.
Το ένα, από ό,τι μπόρεσα να δω, δεν λειτουργεί.
Βάζεις πετάλια, ρυθμίζεις το fx level, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
Επειδή ο ενισχυτής είναι κομματάκι ταλαιπωρημένος, είναι πιθανό το fx loop απλά να τα έχει φτύσει.
Οκ με αυτό.
Στο δεύτερο αρχικά συνέδεσα ένα boss space echo.
Το πετάλι δούλευε κομπλέ και ο ήχος και το level ήταν μια χαρά.
Ο εξοπλισμός μου συνίσταται σε κάποια πετάλια που πάνε μπροστά από τον ενισχυτή (screamer, distortion, compressor και gate) και σε μια POD X3 live που έχω καθαρά για delay,reverb κλπ.
Θέλω την πεταλιέρα να την χρησιμοποιώ στο fx loop μόνο.
Όταν την συνδέω, το σήμα του ενισχυτή πέφτει πάρα πολύ, ενώ με το boss πετάλι ήταν μια χαρά.
Γιατί συμβαίνει αυτό?
Τα fx volumes κλπ είναι όλα μια χαρά καθώς και το volume της πεταλιέρας.
Υποθέτω πως ίσως πρέπει να ρυθμίσω κάτι στην πεταλιέρα που μου διαφεύγει, ή πως ο ενισχυτής δεν συνεργάζεται καλά με την πεταλιέρα στο fx loop.
Περιμένω τα φώτα σας.