- Πόντοι
- 18
επειδη ζουμε δυσκολες εποχες θελω να αποχωριστω εναν απ τους 2....τεινω προς τον 800 αρι...ναι εχει μεν περισσοτερο ογκο αλλα μου φαινεται πολυ κομπρεσσαρισμενος ο ηχος σε σχεση με τον πλεξι....επισης νιωθω καλυτερα την πενα και οτι ακουει καλυτερα ο πλεξι...εχω attenuator οποτε το θεμα την εντασης και για τους 2 ειναι οκ...επισης δεν με ενδιαφερει το καθαρο του ενισχυτη καθολου αλλα hard rock-metal που το πετυχαινω και με τους 2...(στην ουσια ο πλεξι μου ειναι ο randy rhoads οποτε εχω preamp pot για παραπανω βρωμα)
εχετε καμια αποψη περι του θεματος?θεωρω οτι ο πλεξι με ενα eq θα σπερνει ακομα πιο πολυ και θα μοιαζει με τον 800αρι αν θελησω(παρομοιο κυκλωμα)ενω ο 800αρης δυσκολα ακουγεται η τον νιωθεις σαν πλεξι.... οποτε ειναι σαν να εχω περιπου τον ιδιο ενισχυτη 2 φορες...ο 800αρης ειναι ο reiissue και οχι ο παλιος καλος των 80ς...ποιον να αποχωριστω?
ευχαριστω...
εχετε καμια αποψη περι του θεματος?θεωρω οτι ο πλεξι με ενα eq θα σπερνει ακομα πιο πολυ και θα μοιαζει με τον 800αρι αν θελησω(παρομοιο κυκλωμα)ενω ο 800αρης δυσκολα ακουγεται η τον νιωθεις σαν πλεξι.... οποτε ειναι σαν να εχω περιπου τον ιδιο ενισχυτη 2 φορες...ο 800αρης ειναι ο reiissue και οχι ο παλιος καλος των 80ς...ποιον να αποχωριστω?
ευχαριστω...