• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Marshall MS-2 mini amp

lifeowner66

Νέο μέλος
Πόντοι
6
music-mini-marshall.jpg

εχει κανεις ιδεα που μπορω να βρω αυτον τον ενισχιτακο σε ελληνικο μαγαζι?

για πλακα το θελω φυσικα αλλα θα βολεψει πειτε μου...!!!

ΤΟΝ ΘΕΛΩΩΩ!!!

τι πιο ωραιο απο μια μινιατουρα ενισχυτη marshall??

Marshall Mini Ampliphier

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
ARMAOS MUSIC ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ 24 ΑΘΗΝΑ τον ειχαν ετοιμοπαραδοτο πριν δυο βδομαδες

Όπου τον βρεις φθηνότερα πήγαινε!

Έχει πλάκα σαν ενισχυτάκι και είναι fun για διακοπές αλλά και για μόντες!

Τον δικό μου τον πείραξα για να έχει έξοδο καμπίνας αντί για ακουστικών. Τον έβαλα σε μια 1Χ12" κι έπαθα! Πολύ καλό γκάζι και marshall style ήχος.

Όσο πιο hot μαγνήτες έχει, τόσο καλύτερα είναι το overdrive(με gibson lp studio πάντως ακουγόταν άριστος μέσω της καμπίνας).

Αν του βάλεις και κανένα πετάλι distortion μπροστά, ηχητικά πετάει(αρκεί να τον έχεις στο od και το πετάλι να έχει χαμηλά το gain και ψηλά τα volume, tone).

Δες και σχετικό βίντεο:

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Καλά ρε φίλος δεν βλέπεις ολόκληρο λαμπάκι πάνω δεξιά;

Celf είπε:
Λαμπάτος ειναι ετσι;;;  :P  ;D
Ναι, 4 Χ 12ΑΧ7 και 2 EL34 με attenuator στο 1W always ON...  :D

Πάντως σε καμπίνα μεγαλούτσικη(2Χ12", 4Χ12) ακούγεται πολύ βαρβάτος(σε eq, όχι ένταση) με καλό marshall jcm900 τύπου βρώμικο κανάλι. Αν κάποιος έχει καμπίνα και του περισσεύουν 25ευρώ(π.χ. επιστροφή φόρου) και λίγος χρόνος, αξίζει μια ματιά και 2 μόντες.

Οι Ιάπωνες, λόγω έλλειψης χώρου(αν κι έχουν 4Χ12"...), ηχογραφούν με τέτοια ενισχυτάκια:

Sottos είπε:
Όπου τον βρεις φθηνότερα πήγαινε!

Έχει πλάκα σαν ενισχυτάκι και είναι fun για διακοπές αλλά και για μόντες!

Τον δικό μου τον πείραξα για να έχει έξοδο καμπίνας αντί για ακουστικών. Τον έβαλα σε μια 1Χ12" κι έπαθα! Πολύ καλό γκάζι και marshall style ήχος.

Όσο πιο hot μαγνήτες έχει, τόσο καλύτερα είναι το overdrive(με gibson lp studio πάντως ακουγόταν άριστος μέσω της καμπίνας).

Αν του βάλεις και κανένα πετάλι distortion μπροστά, ηχητικά πετάει(αρκεί να τον έχεις στο od και το πετάλι να έχει χαμηλά το gain και ψηλά τα volume, tone).

Δες και σχετικό βίντεο:

Τους Galaxians μου θύμισε...

lifeowner66 είπε:
τον πηρα!

εχει και clean και ''βρομικο καναλι''!!! xd
Μεγειές!

Βάλε του κι ένα booster/od μπροστά και rock out!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back