Σχετικά με τον mg50, τον είχα αγοράσει φέτος μεταχειρισμένο και παρατήρησα κάτι που συμβαίνει και σε άλλους μεγάλους μάρσαλ της MG σειράς: α)έχει πρόβλημα με το ανεμιστηράκι του που βρίσκεται στο πίσω μέρος και δεν γυρίζει πάντα, β) δεν έχει και πολύ gain σχετικά με άλλους marshall. Το μινι-stack και οι 15W combo ενισχυτές της σειράς MG έχουν περισσότερο gain και lead για σόλο (Με τις ίδιες κιθάρες και μαγνήτες πάντα).
Mου φαίνεται ότι ο fame είναι αρκετά οικονομικός για τα specs που έχει και για λαμπάτη κατασκευή θα στην πρότεινα. Απλά έχε υπόψιν ότι όπως κάθε λαμπάτος, έτσι κι ο fame θα χρειάζεται νέες λυχνίες ανά διαστήματα(για το πότε αλλάζεις λυχνίες διάβασε και σχετικά θέματα στο φόρουμ). Αλλά σε κάθε περίπτωση πρέπει να είναι ένας ενισχυτής που αξίζει με τους τύπους λυχνιών, τα 3 κανάλια και τα fx loop που διαθέτει.
Μάλιστα τα 60Watt είναι πολλά και δε συγκρίνονται με τα 50-60W ενός τρανζίστορ ενισχυτή. Αυτό ίσως αποτελεί πρόβλημα αν τον θέλεις καθάρα και μόνο για practice στο σπίτι.
Τον AVT50 (και AVT100) της μάρσαλ πάλι... τον έχω ακούσει από κοντά αρκετές φορές και μου φάνηκε χειρότερος του MG50 σε ήχο(πολλά πριμα στο βρώμικο, έως fuzz) και έχω δει κατόχους του να τον κατηγορούν λόγω τεχνικών προβλημάτων σε Ελλάδα κι εξωτερικό....
Αν o fame για χψζ λόγο δεν σου αρέσει μπορείς να τον επιστρέψεις στο musicstore.