• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Marshall JCM2000 DSL401

Yonah

Νέο μέλος
Πόντοι
1
Χαίρεστε παιδιά,

Έχω έναν φίλο ο οποίος πουλάει τον παραπάνω ενισχυτή, αγορασμένο το 2008 σε άριστη κατάσταση και σχεδον καθόλου παιγμένο, σε ΠΟΛΥ καλη τιμή (σχεδόν μου τον χαρίζει).

Γενικά τον άκουσα και τα καθαρά του μου άρεσαν πάρα πολυ, αλλα οταν άλλαζε το κανάλι και ανέβαινε η παραμόρφωση ομολογώ οτι δεν μου άρεσε και πολυ...

Μουσικά δεν μπορώ να πω οτι είμαι και πολύ "παιδεμένος", παίζω μεν 2 χρόνια αλλά ακόμη έχω πολλάααα να μάθω και σίγουρα δεν εχω εμπειρία απο εξοπλισμό για να μπορέσω να κρίνω σωστά αν μου κάνει η όχι. Καθώς μου αρέσει να παίζω σχεδόν τα πάντα, αλλα έχω μια προτίμηση σε πιο high gain καταστάσεις η παραμόρφωση του δεν μου άρεσε.

Τι θέλω να ρωτήσω: Πιστεύετε οτι θα έπρεπε να τον πάρω; Δέν μου χρειάζεται νέος ενισχυτής μιας και χαζοβολέυομαι με αυτον που έχω, αλλα πρακτικά μου τον χαρίζει και ίσως μπορώ να τον πουλήσω αργότερα αν δεν μου κάνει ούτε με πεταλάκια.

Αυτα.

Κάποιο πρόβλημα δέν έχω, απλά δεν εχω τα πεταλάκια και θα παίζω μόνο με τον ενισχυτή καρφί (τωρα κακό δεν ειναι αυτο, είναι;  :P )

Οπότε ναι δαγκωτό λες ε; Ευχαριστώ για την απάντηση!

RayDTutto είπε:
Αν δεν έχει κάποιο πρόβλημα, ΝΑΙ!
Όχι εσύ να έχεις πρόβλημα. Ο ενισχυτής.

Κατά τ'άλλα δαγκωτό ΝΑΙ - υπό την προϋπόθεση πάντα ότι η τιμή είναι τόσο χαμηλή όσο λες.

My bad, έχουμε και μια μυωπία  :P

Δέν πιστεύω οτι έχει κάποιο πρόβλημα, άλλωστε επειδή δεν είναι σχετικός με το αντικείμενο δέν τον έχει ακουμπήσει, ακόμη με τα original αυτοκόλητα ειναι. Απλά θέλει να μετακομίσει και μου είπε οτι θέλει να τον πουλήσει και προσφέρθηκα.

Εδω ο τυπος τον παιζει με το dod 308. Ενα πετάλι που στις αγγελίες εχει 60 ε...η και 50...

Κατά τη γνώμη μου, μιλάμε για εκπληκτικό ενισχυτή! Εγω στη θέση σου θα χοροπηδούσα αλλά καταλαβαίνω ότι μπορεί να μη σου αρέσει αν γουστάρεις πιο μοντέρνα παραμόρφωση. Οι marshall είναι ιδιαίτεροι ενισχυτές σαν χροιά, άλλοι τους λατρεύουν (me ;D) κι άλλοι τους απεχθάνονται...Your choice

Κατ' αρχήν ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!

Ριχάρδος είπε:
Κατά τη γνώμη μου, μιλάμε για εκπληκτικό ενισχυτή! Εγω στη θέση σου θα χοροπηδούσα αλλά καταλαβαίνω ότι μπορεί να μη σου αρέσει αν γουστάρεις πιο μοντέρνα παραμόρφωση. Οι marshall είναι ιδιαίτεροι ενισχυτές σαν χροιά, άλλοι τους λατρεύουν (me ;D) κι άλλοι τους απεχθάνονται...Your choice
Τα καθαρά του με ενθουσίασαν! η παραμόρφωση απο την άλλη με ξενέρωσε  :P Βεβαία ποσο να προλάβω να τον δουλέψω σε 15 λεπτά που τον δοκίμασα.

Αν το χαρισμα ειναι 200Ε βουρ...

Αν ειναι 500 θα το σκεφτομουν...
Λίγο παρακάτω απο την πρώτη τιμή

Kατ αρχήν με τι "βολευεσαι" εσύ και πόσο στον δίνει δηλ ?
Επειδή λαμπάτο ενισχυτή δεν είχα ποτέ και έχω εναν modeling amp για εξάσκηση και γενικά να δώ τι μου αρέσει έχω κατασταλάξει στο οτι: η παραμόρφωση του μου μοιάζει ψεύτικη, ενω τα καθαρά και το overdrive του δεύτερου καναλιού ειναι κατι παραπάνω απο αξιοπρεπέστατα. Κοινώς, είμαι της πιο μοντέρνας παραμόρφωσης.

Αν δε τον θελεις,δωσε μου το τηλεφωνο του φιλου σου... 8) 8)

Χωρις πλακα,ο ηχος του λαμπατου εχει διαφορες απο το σολιντ στειτ...

Ειναι λιγοτερο κομπρεσαρισμενος και εχει περισσοτερες δυναμικες...

Θελει χρονο να το συζητησεις...

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ Ε...

τον εχω εγω αυτον τον ενισχυτη κ ειμαι ευχαριστημενος...απλα επειδη ειμαι λιγο παραπανω καφρος,εχω παρει εξτρα πεταλι για να βρωμισω το ντιστορσιον του. ;D ;D

Αν ειναι για την τιμη που μας λες χτυπα τον χωρις δευτερη σκεψη...τζαμπα πραγμα σου δινει ο φιλος σου... ;)

Πολύ καλός ενισχυτής ο συγκεκριμένος.

Οι περισσότεροι προτιμούν το drive του. Άλλωστε για αυτό είναι γνωστός ο DSL.

Θα έλεγα όμως οτι τα καθαρά του χωρίς να είναι κάτι το ιδιαίτερο είναι φοβερά φιλικά με οποιοδήποτε πετάλι, ένα μεγάλο συν για εμάς τους πεταλάκηδες.

Στα <200 που στον δίνει προσωπικά δε θα το σκεφτόμουν καν. ;)

Ρε τι σου κανει η κριση, JCM με 150 ευρω....

Παιδιά, αμα δειτε πουθενα και κανα bassman με 3 κατοσταρικα ριξτε ενα PM  ;D

Παλήκαρε κόψε τη φιλοσοφία και αγόρασε τον τώρα.

Αν ψάξεις τις ρυθμίσεις με την ησυχία σου μπορεί να βρεις κάτι που να σ'αρέσει.

Και στην τελική κότσαρε πεταλάκι και τον κάνεις ό,τι γουστάρεις.

Με τυφλά μάτια δαγκωτό δίχως δεύτερη σκέψη αγόρασε τον ΧΤΕΣ!!!!

Arael είπε:
Παλήκαρε κόψε τη φιλοσοφία και αγόρασε τον τώρα.

Αν ψάξεις τις ρυθμίσεις με την ησυχία σου μπορεί να βρεις κάτι που να σ'αρέσει.

Και στην τελική κότσαρε πεταλάκι και τον κάνεις ό,τι γουστάρεις.

Με τυφλά μάτια δαγκωτό δίχως δεύτερη σκέψη αγόρασε τον ΧΤΕΣ!!!!
+1

Τον είχα δοκιμάσει και εγώ σε ένα τοπικό κατάστημα, και ενώ το καθαρό μου φάνηκε αρκετά καλό, όταν πήγα στο βρώμικο απογοητεύτηκα...μέχρι που σκέφτηκα μήπως τα 'φτυσε κάποια λάμπα...  ;D  ;D

Γενικά είχα και εγώ στο μυαλό μου συνδεδεμένες τις 80's hardrock-ιές με το όνομα JCM...αργότερα κατάλαβα ότι ο JCM ήταν απλά ''η βάση'', και τα υπόλοιπα γινόντουσαν με πετάλια, boosters....

Επομένως με μια προσεκτική επιλογή πεταλιού, θα έχεις το ηχόχρωμα Marshall με τη μοντέρνα παραμόρφωση που ζητάς.  ;)

Μην το συζητάς καθόλου λοιπόν...σου 'φεξε!!  ;D

Προτείνω από εδώ και πέρα το thread να αλλάξει θεματολογία, δηλαδή στην εύρεση πεταλιού που θα βοηθήσει τον φίλο να πάρει το μοντέρνο high gain που αναζητεί, με βάση τον εν λόγω JCM.  :)

Lord_Goumis είπε:
Επομένως με μια προσεκτική επιλογή πεταλιού, θα έχεις το ηχόχρωμα Marshall με τη μοντέρνα παραμόρφωση που ζητάς.  ;)
+1

ετσι εκανα κ γω,προσθεσα πεταλι,επαιξα με ρυθμισεις κ βρηκα ηχο που με ικανοποιησε... :D :D

Trending...

Νέα θέματα

Back