- Πόντοι
- 4,208
Τί εννοείς; δεν είναι νεκροθάφτης ...
:classic_biggrin: :classic_biggrin: :classic_biggrin:
Όχι βρε, υπάρχουν και τα γνωστά κοράκια των δημοπρασιών.
Τί εννοείς; δεν είναι νεκροθάφτης ...
Δεν έχω ιδέα περι τίνος ομιλείς.. Τί κάνουν δηλαδή αυτοί;τα γνωστά κοράκια των δημοπρασιών
Δεν έχω ιδέα περι τίνος ομιλείς.. Τί κάνουν δηλαδή αυτοί;
Μάλιστα... μάλιστα... Δηλαδή η '59 LP δεν σου κάνει κούκου. Μάλιστα...Άμα δεν πουλάει τη κόκκινη δεν ενδιαφέρομαι.
Σε αυτές τις δημοπρασίες μαζεύονται τα αρρωστάκια, μέσης προς μεγάλης ηλικίας, που γούσταραν τον Χ κιθαρίστα στα νιάτα τους, που τα κονόμησαν και δεν έχουν πρόβλημα να τα ακουμπήσουν γερά για ένα "κομμάτι" από τον ήρωα της νεανικής τους εποχής. Οπότε το κοψοχρονιά είναι απίθανο.Προσπαθούν να πάρουν κάτι κοψοχρονιά.
Aν πετύχεις κάνα Montage M6 στις £400-500, χτύπα το για μένα και τα βρίσκουμε μετά...?τον επομενο μηνα εχει παλι auction και με φαγουριζουν κανα δυο listings ?.
Μάπα κόκκινο έχει η κόκκινηΆμα δεν πουλάει τη κόκκινη δεν ενδιαφέρομαι.
@fusiongtr Κάτι έλεγα νωρίτερα για αρρωστάκια και δημοπρασίες ?
Ασύλληπτα ποσά για ρούχα που φόρεσαν οι Michael Jackson, George Michael και Amy Winehouse
Εξ αιτίας του ερωτεύτηκα τη stratocaster και μου λες να πάρω τη Les Paul?Μάλιστα... μάλιστα... Δηλαδή η '59 LP δεν σου κάνει κούκου. Μάλιστα...
Εμ, πέσαμε στο lover boy ?Εξ αιτίας του ερωτεύτηκα τη stratocaster και μου λες να πάρω τη Les Paul?
ερωτεύτηκα τη stratocaster ...
Digamist?Δεν πιστεύω να ερωτεύτηκες και τίποτ' άλλο ...που να τελειώνει σε caster ...
Ε, ναι, το ειδαμε και σε αλλη αναλγη δημοπρασια πριν λιγα χρονια αντιστοιχα μεγαλου ονοματος που φυγανε partcasters σε τιμη ανω του εκατομμυριου......Στη συγκεκριμενη δημοπρασια κοψοχρονια με αντικειμενικους ορους δε θα πουληθει τιποτα. Ειναι υπερβολικα high profile το ονομα του Knopfler, ειναι στον Christie's - ειναι απλα βεβαιο οτι ολα τα lots, ακομα και τα πιο ταπεινα, θα σφαχτουν ανω του market price στο ποιος ειναι διατεθειμενος να πληρωσει το πιο εξωφρενικο premium, με ενδιαφερομενους απο καθε μηκος και πλατος.
Του Clapton λες;Ε, ναι, το ειδαμε και σε αλλη αναλγη δημοπρασια πριν λιγα χρονια αντιστοιχα μεγαλου ονοματος που φυγανε partcasters σε τιμη ανω του εκατομμυριου......