Μάριος Παραδείσης - ΕΦΑΓΕΣ Χ -

Marios Paradisis

Νέο μέλος
Πόντοι
8
Ένα κομμάτι που έγραψα με χιουμοριστική διάθεση.

Να διευκρινίσω οτι δεν είμαι τραγουδιστής, ούτε και σκοπεύω να γίνω  ;)

Ελπίζω να το διασκεδάσετε και κάθε σχόλιο είναι ευπρόσδεκτο!

ΜΑΡΙΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΗΣ - ΕΦΑΓΕΣ Χ -

Marios Paradisis είπε:
Ελπίζω να το διασκεδάσετε και κάθε σχόλιο είναι ευπρόσδεκτο!
Διασκέδασα (όντως), και γέλασα με το στίχο. Κατά τη γνώμη μου θα μπορούσε να γίνει επιτυχία στα ακροατήρια που απευθύνεται.

χαχαχαχ!....

Κλασικό έντεχνο προγκ λαϊκό με δόσεις αρμονίας και βίρτσουαλ θεωρίες!
Βέβαια έχει κάτι από Κing Crimson. ;D

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Nestoras είπε:
Διασκέδασα (όντως), και γέλασα με το στίχο. Κατά τη γνώμη μου θα μπορούσε να γίνει επιτυχία στα ακροατήρια που απευθύνεται.

Βέβαια έχει κάτι από Κing Crimson. ;D
Το προγκ σε παραθετει αμεσα στο ρημα "προγκαω"-''προγκω'' εξου και λεω να τον προγκιξουμε

(για πλακα βεβαια )Τι επαθες ρε Μαριε και ασχολησε με τετοια ''μουσικα ιδιωματα'' μπορει να παρεξηγηθεις .Να επανελθεις εις την ταξιν ..λεω!!

messalion είπε:
γουσταρω πολυ να το ακουσω αυτο το κομματι στο mamacas  ;D ;D
Αυτό να δω κι ας πεθάνω (εκ του ασφαλούς η βαριά κουβέντα, το ξέρω)

Το προγκ σε παραθετει αμεσα στο ρημα "προγκαω"-''προγκω'' εξου και λεω να τον προγκιξουμε

(για πλακα βεβαια )Τι επαθες ρε Μαριε και ασχολησε με τετοια ''μουσικα ιδιωματα'' μπορει να παρεξηγηθεις .Να επανελθεις εις την ταξιν ..λεω!!
Περικλή, γενικώς είμαι εντελώς συντηρητικός άνθρωπος και με παρωπίδες, η μουσική είναι το μόνο πράγμα στη ζωή μου που πειραματίζομαι... μη μου το στερείς κι αυτό!!! χαχαχα

Εξάλλου θεωρώ οτι η συγκεκριμένη μουσική επένδυση ταιριάζει γάντι στο συγκεκριμένο.

Αλλά για να επανέλθω στην τάξη παραθέτω κι ένα πιο "σοβαρό" κομμάτι μου για να μην είναι κανένας παραπονεμένος!

ΕΝΟΧΟΣ

Εμένα με άρεσαν και τα δύο! Τό χεις άνετα! Αν τα πας καλά και με το ανάλογο ντύσιμο (σοβαρότατα μιλάω)....είσαι έτοιμος!!!!!

Μπράβο!

Παρα πολυ καλα και τα δυο. Phrygian mode αν δεν κανω λαθος  ;D

Ευγε!!!!  :)

LK είπε:
Εμένα με άρεσαν και τα δύο! Τό χεις άνετα! Αν τα πας καλά και με το ανάλογο ντύσιμο (σοβαρότατα μιλάω)....είσαι έτοιμος!!!!!

Μπράβο!
εσενα σου αρεσε το 2ο κομματι για 2 λογους

1:γιατι μιλαει για δικαστηρια

2: γιατι με το κουστουμακι που εισαι στο αβαταρ εισαι ετοιμος για πιστα και επειδη δεν το εχεις τον θες για συναδελφο  ;D ;D

το "ενοχος" τα σπαει πραγματικα και μου αρεσε πολυ - λιγο τα μπουζουκια ακουγωνται καπως "βαρια" αλλα..........λεπτομερειες

Μπραβο

πιστευω οτι εχουν οτι χρειαζεται ενα 'ασμα' για να πετυχει στον ..."χωρο".

τωρα με την κριση δεν το ξανασκεφτεσαι λιγο?

ετοιμα σουξεδακια...

LK είπε:

Μπράβο!

πιστευω οτι εχουν οτι χρειαζεται ενα 'ασμα' για να πετυχει στον ..."χωρο".

τωρα με την κριση δεν το ξανασκεφτεσαι λιγο?

ετοιμα σουξεδακια...

Φίλοι LK και alderbody, το έγραψα και στην αρχή, δεν έχω σκοπό να γίνω τραγουδιστής, πρώτον γιατί δεν έχω φωνή και δεύτερον (και ίσως σημαντικότερο) γιατί δε μου αρέσουν οι δημόσιες σχέσεις.

Αν κάποιος τραγουδιστής/παραγωγός βρίσκει οτι τα κομμάτια μου είναι "σουξέ" ευχαρίστως να συνεργαστώ μαζί του, αλλά μέχρι εκεί.

το "ενοχος" τα σπαει πραγματικα και μου αρεσε πολυ - λιγο τα μπουζουκια ακουγωνται καπως "βαρια" αλλα..........λεπτομερειες

Μπραβο
Τα μπουζούκια δεν είναι αληθινά, είναι vsti.  ;)

Παρα πολυ καλα και τα δυο. Phrygian mode αν δεν κανω λαθος  ;D

Ευγε!!!!  :)
Δεν περίμενα θετικά σχόλια, με εξέπληξες ευχάριστα!  ;)

Ευχαριστώ για όλα τα σχόλια!

Τα μπουζουκια του "ενοχου" ειναι vst??

Ενταξει δεν ασχολουμαι με το οργανο αλλα θα ελεγα οτι ειναι κανονικα..

ή μηπως το εγραψες για να ψαρωσουμε εμεις οι ασχετοι???  ;D

Απο ποιο vst ειναι? οχι τιποτα αλλο, απλα να γραψουμε κανα μεταλλο-σκυλοσουξεδακι...

Miltos23 είπε:
Τα μπουζουκια του "ενοχου" ειναι vst??

Ενταξει δεν ασχολουμαι με το οργανο αλλα θα ελεγα οτι ειναι κανονικα..

ή μηπως το εγραψες για να ψαρωσουμε εμεις οι ασχετοι???  ;D

Απο ποιο vst ειναι? οχι τιποτα αλλο, απλα να γραψουμε κανα μεταλλο-σκυλοσουξεδακι...
Μίλτο είναι όντως vst, είναι το γνωστό virtual bouzouki, όμως με πολλές δικές μου τροποποιήσεις και σωστό προγραμματισμό. Οπότε μην περιμένεις τέτοια αποτελέσματα "out of the box", στο λέω για να μη σε πάρω στο λαιμό μου.  :)

λογω οτι στο στουντιο που δουλευω γραφουμε ως επι το πληστον μπουζουκια....καταλαβα οτι κατι δεν παει καλα με το μπουζουκι αλλα οτι ειναι και vst δεν το περιμενα

Μπραβο ρε Μαριος - μας εβαλες τα γυαλια

Tωρα που επανηλθες εις την ταξιν Μαριε μπραβο!! το δευτερο (with the bouzouki you know ..) ειναι οντως ετοιμο σουξε και μαλιστα επικαιρο (ο LK που ειναι και ΔΙΚΑΙΟΡΟΣ!!! ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙ)

Παντως οντως εβαλες τα γυαλια σε πολλους απο εμας οσον αφορα τα μπουζουκια .

Εχω ριξει νυχτοκαματο+κλαυσιγελο με τετοιου ειδους κομματια για αρκετο καιρο πιαναμε στις 12 και τελειωναμε στις 08:00 το πρωι σχεδον πτωματα.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back