Marco Sfogli

gregg

Μέλος
Πόντοι
38
Δεν ξερω ποσοι τον γνωριζετε. Προκειται για ενα νεο, εξαιρετικο κιθαριστα εξ Ιταλιας.

Εχω ακουσει διαφορα δικα του και ειμαι ενθουσιασμενος. Το "still hurts" (απο το τελευταιο album του "there's hope") ειναι ενας απο τους λογους που εχω αρχισει να μελεταω διαφορετικα πραγματα στην κιθαρα και να ανανεωνω τις τεχνικες που χρησιμοποιω.

Enjoy

:)

Φοβερός τεχνίτης φαίνεται ο άνθρωπος...

αλλά ρε παιδιά...αυτό το είδος μου φαίνεται τόσο "πλαστικό" και "στεγνό".

Εντάξει, γούστα είναι αυτά θα μου πεις.

::)

Αυτός δεν (ψιλό)ανεβοκατεβάζει κλίμακες τελικά; Το αποτέλεσμα μου φάνηκε (και στα δύο κομμάτια):

α. Καθόλου πρωτότυπο (και δεν ακούω τέτοια μουσική. Φαντάσου να ασχολιόμουν...)

β. Αρκετά πλαστικό (όπως λέει ο Pascal).

και τελικά

γ. βαρετό!  :-[

Παιχταράς, φυσικά ήταν, αλλά μου φαίνεται ότι η τεχνική δεν είναι το παν. (βέβαια και πάλι ως συνθέτης το βλέπω το θέμα, όχι σαν οργανοπαίκτης...)

pascal είπε:
Φοβερός τεχνίτης φαίνεται ο άνθρωπος...

αλλά ρε παιδιά...αυτό το είδος μου φαίνεται τόσο "πλαστικό" και "στεγνό".

Εντάξει, γούστα είναι αυτά θα μου πεις.

::)
Ναι και εμενα επισης αλλα παρόλα αυτά ειναι καλος ο κερατας :P

βεβαια για εμενα τουλάχιστο ..ενας SRV , Danny Gatton , Gary Moore πολλοι ακομη μου το κατεβαζουν το σαγονι μονομιάς!! :)

Καλό το Andromeda μέχρι το 0.07. Από εκεί και πέρα τα ίδια και τα ίδια... Μετά το 0.51 δε... Κωλοβάρεμα του θανατά...

Και μ' αρέσει το γρήγορο παίξιμο, αλλά πλέον όλοι τα ίδια παίζουν...

Για το παλικαρι εδω τη εχετε να πειτε? :)

μου αρεσει πολυ και εχει ωραιες εναλλαγές

Tsevos είπε:
Να δουμε και φατσα ε? ;)

νομιζω οτι αυτον τον τυπο τον εχει επιλεξει ο James LaBrie των Dream Theater για τη σολο μπαντα του...

Ritchie77 είπε:
νομιζω οτι αυτον τον τυπο τον εχει επιλεξει ο James LaBrie των Dream Theater για τη σολο μπαντα του...

σωστα νομιζεις και αμα τον ακουσεις live τι κανει δεν θα ξανακουσεις petrucci......imo

gregg είπε:
Δεν ξερω ποσοι τον γνωριζετε. Προκειται για ενα νεο, εξαιρετικο κιθαριστα εξ Ιταλιας.

Εχω ακουσει διαφορα δικα του και ειμαι ενθουσιασμενος. Το "still hurts" (απο το τελευταιο album του "there's hope") ειναι ενας απο τους λογους που εχω αρχισει να μελεταω διαφορετικα πραγματα στην κιθαρα και να ανανεωνω τις τεχνικες που χρησιμοποιω.

Enjoy

:)

Όπως αναφέρθηκε παίζει στην μπάντα του James Labrie. Μπορείτε να τον ακούσετε στο αρκετά καλό Elements Of Persuasion.

Gregg, κάτι διέκρινε το αυτί μου τώρα τελευταία.... ;) Βάζεις πραγματάκια-τεχνικές που παλιά δεν έβαζες...Άντε ώρα ήταν.. 8)

Tsevos είπε:
Για το παλικαρι εδω τη εχετε να πειτε? :)

μου αρεσει πολυ και εχει ωραιες εναλλαγές

Εμενα το παλικαρι μου αρεσε περισσοτερο.....αν και ειμαι fan του χωσιματος γενικα αυτα που ακουσα απο τον παλικαρο με ενθουσιασαν....μιλαμε παντα βεβαια για τα συγκεκριμενα βιντεο.....σε αλλα δεν ξερω.....θα το ψαξω.

+1. Γνωρίζοντας ότι είναι θέμα μουσικών προτιμήσεων σίγουρα προτιμώ τον 2ο, πιο μουσική για μένα η κιθαριστική του παρέμβαση και λιγότερο αγώνας ταχύτητας

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
3
Εμφανίσεις
1K

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back