Η τετράχορδη κουτσουλιά είναι the cutest baby-bass. Θέλει αγάπη και...ταλκ. Όντως, συνιστούν να βάζεις ταλκ στα δάχτυλα για να γλυστράνε καλύτερα τα δάχτυλα στις σιλικονάτες χορδές… Go figure...lgbesios είπε:και αυτή η κόκκινη τετράχορδη κουτσουλιά γράφει καλά !!! ;D
Δεν έχω ακούσει ιδιαίτερα Poets of the Fall, αλλά είναι κολακευτικό ούτως ή άλλως. Ευχαριστώ πολύ!ωραίος!
η φωνή σου μου θυμίζει λίγο Poets Of The Fall.
μόνη αντίρρησή η greek προφορά!
Προσπαθώ...ή αλλιώς...Αϊ εμ τράινγκ.... ;Dμόνη αντίρρησή η greek προφορά!
Και εμένα στην αρχή με χαλούσε αλλά you gotta love the baldness....1. Εκεί που είσαι με την κιθάρα δεν έχεις το σκούφο και μου χάλασες την ιδέα ότι έχεις μαλιά από κάτω. (πλάκα, πλάκα, σχεδόν σοβαρά το λέω, αν και δε παίζει ρόλο με το τραγούδι).
Η αλήθεια είναι ότι κιθάρα παίζω εδώ και 2-3 χρόνια, ενώ πιάνο από τα 7.2. Αν καταλαβαίνω καλά είσαι κιθαρίστας και ξέρεις λίγο πλήκτρα, χωρίς να νιώθεις άνετα. Τουλάχιστον αυτή η εντύπωση μου δώθηκε. Στο κομμάτι αυτό, θα φανταζόμουν το πιάνο να παίζει πολλά πράγματα γενικά, έστω και μετά το 2:23 που λέει και ο Νέστορας. Μπορώ να φανταστώ ότι:
2α. Είναι επιλογή σου το αφαιρετικό παίξιμο στο πιάνο.
2β. Είναι αναγκαίο λόγο των περιορισμένων δυνατοτήτων σου στο παίξιμο του πιάνο.
Είναι ανάγκη γιατί ο χρόνος είναι περιορισμένος και τα προγράμματα είναι συμπιεσμένα. πχ Το μεγαλύτερο μέρος του τραγουδιού και βίντεο γράφθηκε ξημερώματα Σαββατοκύριακου στο σπίτι μου. Οπότε που να τους μαζεύεις...2γ. Είναι επιλογή σου η άρνηση 2ου μέλους (ή και 3ου, κλπ) για τα υπόλοιπα όργανα.
2δ. Ή αναγκαίο;
2ε. ΔΓ/ΔΑ!
την οποία προδίδει εύστοχα η εικόνα και γίνεται άμεσα αντιληπτήJazzjoker είπε:Εξαιρετική η ενορχήστρωση
ρε μαέστρο με τρίχες θα ασχολούμαστε ;DΕκεί που είσαι με την κιθάρα δεν έχεις το σκούφο και μου χάλασες την ιδέα ότι έχεις μαλιά από κάτω. (πλάκα, πλάκα, σχεδόν σοβαρά το λέω, αν και δε παίζει ρόλο με το τραγούδι).
εγώ λοξοκοιτάω για αυτό, μπασίστας ένεκα 8)the cutest baby-bass.
Ευχαριστώ πολύ Σταύρο! Χαίρομαι που σου άρεσε!freerock1974 είπε:Τραβηξτε εξωτερικα πλανα,φυση και δεστε τα με στουντιο.Ν αλλαζει παραστασεις το πραμα,να ταξιδευει..
Τι καμερα χρησιμοποιησες?Εκπληκτικη ευκρινεια.
Τα συγχαρητηρια μου!
από μουσικούς ή μη.την οποία προδίδει εύστοχα η εικόνα γίνεται άμεσα αντιληπτή![]()
ΚΟΥΚΛI το μωρό!!!εγώ λοξοκοιτάω για αυτό, μπασίστας ένεκα 8)
![]()
KALA U-Bass Ukulele
Συμφωνώ 100%.longshadow είπε:Ο διάλογος πιάνου-μεταλλόφωνου ήταν ακριβώς αυτό που έπρεπε για μένα...
Αν είχες παίξει δηλαδή περισσότερα ίσως να χανόταν αυτή η "μαγεία" που έχει εκείνο το σημείο στο κομμάτι...