Μάνα πήρα ibanez

skantzos

Ενεργό μέλος
Πόντοι
138
Καταρχήν να ζητήσω συγνώμη από το φόρουμ για την καθυστέρηση, το θέμα έπρεπε να βγει το καλοκαίρι που βγήκα στους δρόμους για αγορά (semi) hollow.

Για να περάσω στο ψητό, η κιθάρα που πήρα όταν την είδα ήθελα να τη βγάλω φωτογραφία και να τη στειλω στο θρεντ "ποιες κιθάρες μισείτε"  ;D Όταν την έπιασα όμως...

ενώ είναι ανώμαλη κιθάρα, γούσταρα πολύ ρε παιδί μου ;)

Η κιθάρα είναι η ibanez AWT102NT

φτύστε ;)

4133472529_d7195d90b1_o.jpg

Πολύ γρήγορα να πω ότι με εντυπωσίασε και η ποιότητα στα τάστα το φινίρισμα κλπ. Φοράει τους μαγνήτες s58 που φοράνε τα μοντέλα του metheny, scofieλd κλπ. Κόστισε 660 ευρώνια στου τρίμη

4133472815_f0d122c18d_o.jpg

4133472717_3ce949f09e_o.jpg

Καλορίζικη!!!

Την είχα βάλει και εγώ στο μάτι γιατί είναι ωραίο κομμάτι.

Περιμένουμε κλιπς και φωτό με παντόφλα

Παραλίγο να το ξεχάσω  :o

4133472609_97683031af_o.jpg

και δυο κλιπ από τη webcam

Να πώ ότι επειδή μου άρεσε οπτικά, είχα πάει στον Τρίμη να την δω μαζί με το semihollow short μπάσο της Ibanez .

Πάρα πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και από κοντά δείχνει πανέμορφη.

Απλά, με δεδομένη προϋπόθεση την κουλαμάρα μου, ηχητικά να πω ότι δεν ενθουσιάστηκα. Δεν ξέρω τι ακριβώς περίμενα αλλά δεν μου έκανε κλικ.

Λίγο όγκο παραπάνω ίσως; Δεν θυμάμαι κιόλας. Πέρασε καιρός....

Σαφώς σε ικανότερα χέρια με καλό ενισχυτή........

Είναι κούκλα πάντως.

Να βγάλεις τα δύο μαύρα κουμπιά και να της βάλεις ξύλινα ανοιχτά.

Καλορίζικη κι απο εμένα... :)

Όμορφη είναι σίγουρα.

Πρωτότυπη, δεν ξέρω, μου θυμίζει πολύ prs μοντελάκι αλλά who cares!.. ;)

2653.jpg

με τη PRS να προηγείται.

Εχω και μια αδυναμία στο wraparound

Και τα bird inlays

Αλλά η τιμή;

Ωραία κιθάρα, μεγειά! Κάπως τα F-holes μου κάθονται μεγάλα και ψιλοπερίεργα αλλά όχι μονο σ' αυτην αλλά και στην PRS. Καθαρά υποκειμενικό θέμα βέβαια και έχει να κανει με το μέγεθος και το σχήμα του σώματος. Ωραία σε πάει πάντως παικτικά. Αυτη σε παρέσυρε στα ακορντάκια, ή είναι το στιλ σου τέτοιο; Οι Ibanez πάντως έχουν πολύ βολικό μπράτσο για μένα και πιστεύω ότι το radius και το πάχος, που είναι σχεδόν κοινό σε όλες, δεν είναι τυχαίο όπως δεν είναι τυχαίοι endorsers και οι Benson, Vai, Satriani.

yameth είπε:
...όπως δεν είναι τυχαίοι endorsers και οι Benson, Vai, Satriani.
+1

Καλοπαιχτη και απο μενα φιλε μου.

Το ειχα δοκιμασει και γω στον Τριμη το συγκεκριμενο μοντελο και μου ειχε αφησει πολυ καλες εντυπωσεις.

Καλοπαιχτη και παλι.

ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Απ ό,τι φαίνεται είχε προσπαθήσει να την πουλήσει και σε άλλους ο τρίμης :).

Το μπράτσο είναι χορταστικό αλλά άνετο. To my shame έχω πάνω τις χορδές της μάνας της, και λέω να βάλω 12 φλατ, που να πάω να μου ανοίξουν λίγο το nut;

skantzos είπε:
ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Απ ό,τι φαίνεται είχε προσπαθήσει να την πουλήσει και σε άλλους ο τρίμης :).

Το μπράτσο είναι χορταστικό αλλά άνετο. To my shame έχω πάνω τις χορδές της μάνας της, και λέω να βάλω 12 φλατ, που να πάω να μου ανοίξουν λίγο το nut;
Πολυ ωραια η κιθαρα σου με γεια!

Εχεις και σε αλλες κιθαρες σου 12 φλατ? Τι εχει τωρα πανω 9αρες? Εγω θα ελεγα να βαλεις 10αρες. :)

10ρες έχει, για ροκο μπλουζιές είναι βούτυρο. Αλλά έλεγα να κάνω μια κιθάρα για ποιο κλασικό τζαζ ήχο. Ή σε αυτή ή στη στρατ λοιπόν πρέπει να βάλω 12ρες :)

Καλόπαιχτο το κιθαρόνι, πολύ όμορφη.

Για χορδές τσέκαρε πρώτα αν σηκώνει 12άρες, μη σου κάνει το μάνικο τόξο. Εγώ θα έλεγα να βρείς 10αρες (το πολύ 11άρες) flatwound, νομίζω έχει η Dogal, η Dadario και η DR.

Παρα πολυ ωραια η κιθαρα!!! καλοπαιχτη!!!

μ αρεσουν πολυ τα f-holes της!!!

καλοπαιχτη και παλι :)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back