Waterfall-K είπε:
Τι πινουν εκει στη Microsoft?
Wins 7 και ξερο ψωμι κυριοι.
LINUX και χάμπουργκερ φίλε μου...Θα πετάξεις τα επτάρια από το παραθύρι σου...
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΑ windows...εκει ναι, χρειάζονται ακόμη...αλλα για ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ άλλο, ρωτηστε να σας πουν...δεν ήξερα τίποτε από linux, δοκιμασα τα lubuntu και τα puppy για πλάκα ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΤΟ ΦΩΣ ΜΟΥ.....ένα εξαμηνο τα χρησιμοποιώ μαζί με xp και 8.1, τα xp έιναι σουρωτήρι από ασφάλεια αλλά έχουν ένα σκασμό patch στην καμπούρα τους και δεν κολλάνε σε παλιό PC...τα 8.1 ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ, όπως ΚΑΙ ΤΑ ΕΦΤΑΡΙΑ σε παλιό PC, ενώ σε καινούργιο καταβροχθίζουν όλα τα resources και κολλάνε... Τα lubuntu τρεχουν σαν να χουν νεφτι στον πισινο...!! Νομιζεις οτι έχεις δέκα GB μνήμης...
Μονο για παιχνιδάκια τα windows κύριοι...Ο παθός μαθός...Ησυχασα με τα lubuntu και ΔΕΝ ξανακόλλησε ΠΟΤΕ το PC, ούτε κράσαρε ή καθυστερει ολόκληρο λειτουργικό ένα λεπτό επειδη δεν ανοίγει το παράθυρο, ούτε "not responding"...
Δοκιμάστε τα ! Σε live cd πχ...! Αναγνωρίζουν σχεδόν ΟΛΕΣ τις συσκευές πλέον, και στο φινάλε αμα εχεις λοξα για windows, βάλε wine στα linux (virtualization αλλά native, τρέχει σφαίρα) και τρέχα προγράμμματα και παιχνιδάκια windows...πιο γρήγορα απ' οτι σε windows ;D ;D ;D ;D ;D
Και τα linux είναι και δωρεάν ρε παιδάκι μου...ούτε να σπαζεσαι με κωδικούς, keys, registrations, σπασμένα και να κολλάνε, τρίχες...παρελθόν...τα windows σύντομα θα μπουν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας...
ΥΓ, άμα τρέχετε ubuntu και σας είναι βαρύ σα windows, πράγματι είναι βαρειά σαν distro λόγω του Unity desktop environment, κατεβαστε LXDE desktop και αντικαταστήστε το unity με αυτό, πρακτικά θα έχετε Lubuntu και θα πηγαίνετε σφαίρα συγκριτικά με τα ubuntu...(Σε αντίθεση με τα windows, στα Linux αμα θες αλλάζεις ολόκληρο το desktop environment, γενικώς κάνεις παπαδες...).
Και σε κάθε περίπτωση, ΜΗΝ βάλετε τα δεκάρια ακόμη, περιμένετε λιγο να δούμε τα bugs...