• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Μαγνήτες για strat partcaster

yannis37

Μέλος
Πόντοι
36
τελικά θα την φτιάξω γιατι έχω το σώμα.

παραγγελία των parts λέω να την κάνω από rockinger (θα βγει γυρω στα 260-270)

το μόνο που δεν έχω κατασταλάξει ακόμα ειναι οι μαγνήτες που θα βάλω.

Με ενδιαφέρει ο καθαρός vintage ηχος και δεν θέλω να βρωμίζουν καθόλου (οσο γινεται).

Απο επιλογές single coils δεν γνωρίζω και πολλά γιαυτο ζητάω γνώμες για να ψαχτώ, (κυρίως σε αγγελίες γιατί δεν βιάζομαι).

ευχαριστώ κύριοι ;)

Οι επιλογες ειναι τοσο πολλες (ο καθε πικραμενος στον πλανητη βγαζει και απο ενα...vintage strat set) που θα πρεπει να μας πεις budget.

7εndεr 57/62
μια πολυ καλη βαση.

Superfunk είπε:
Οι επιλογες ειναι τοσο πολλες (ο καθε πικραμενος στον πλανητη βγαζει και απο ενα...vintage strat set) που θα πρεπει να μας πεις budget.
πάνω κάτω 150€

θα γίνω γραφικός αν προτείνω πάλι τους bill lawrence keystones ?  ::)

και θα μείνουν και χρήματα  ;)

Να πω κι εγώ την γνώμη μου: οι 57/62 είναι όντως πολύ καλοί για τα λεφτά τους, ειδικά απ' τα €150 θα σου μείνουν κιόλας. Όμως με κανένα 50άρικο παραπάνω (ειδικά τώρα που το δολλάριο είναι ΠΟΛΥ χαμηλά) μπορείς να βάλεις lindy fralin vintage hot (εννοείται με base plate στον bridge) τους οποίους έχω κι εγώ στην δικιά μου κι έχω ξετρελαθεί (ακόμα και με τον bridge που δεν τον χρησιμοποιούσα ποτέ). Δεν έχω δοκιμάσει πολλά σετ μαγνητών strat για να μπορώ να συγκρίνω αλλά πιστεύω ότι είναι απ' τους καλύτερους στην κατηγορία τους. Ευτυχώς που κάπου είχε πάρει το μάτι μου τα καλά λόγια που έγραφε γι' αυτούς ο SF και τους αγόρασα στα τυφλά.

Μ' αυτούς δεν σκέφτομαι τόσο συχνά ότι θέλω να πάρω tele ;D

kostas80 είπε:
θα γίνω γραφικός αν προτείνω πάλι τους bill lawrence keystones ?  ::)

και θα μείνουν και χρήματα  ;)
αγορά απο που?

το κρατάω για τους 57/62 ;)

yannis37 είπε:
το κρατάω για τους 57/62 ;)
Για vintage ήχο επίσης υπάρχουν και οι 54. Επειδή όμως έχω και τους 54 και τους Tonerider Vintage, μπορώ να πώ ότι η ηχητική διαφορά είναι ελάχιστη και τα λεφτά μισά ;)

απο εδώ  :D http://wildepickups.com/Wilde_Bill_s_Keystones.html

κοίτα η αλήθεια είναι ότι πάθαμε ένα ψιλοσόκ απο τους συγκεκριμένους και κάποιοι γίναμε φανατικοί  ;) .Σίγουρα υπάρχουν πολλοί καλοί μαγνήτες για στρατ .... σε αυτή την τιμή όμως αμφιβάλω .

Οι keystones ειναι οντως θαυμασιοι,αληθεια στελνουν με USPS EMS?

Γιατι αν δεν στελνουν θα πρεπει να βαλεις και ενα 150αρι αμοιβη Fedex....

απο Αμερική αποφευγω γιατι υπάρχει το κωλοτελωνειο >:(

κατι σε europe υπάρχει? (για bill lawrence και για Tonerider )

για bill lawrence
σιγουρα οχι,αλλα αν σου στελνουν με EMS τοτε στην περιπτωση που σε δασμολογησουν θα πληρωσεις ψιχουλα (καμμια 25αρια ευρω) οποτε αν σκεφτεις οτι οι μαγνητες κανουν μονο $85 (& $20 μεταφορικα) θα σου παει κοντα στο 100αρικο η δουλεια....

Superfunk είπε:
σιγουρα οχι,αλλα αν σου στελνουν με EMS τοτε στην περιπτωση που σε δασμολογησουν θα πληρωσεις ψιχουλα (καμμια 25αρια ευρω) οποτε αν σκεφτεις οτι οι μαγνητες κανουν μονο $85 (& $20 μεταφορικα) θα σου παει κοντα στο 100αρικο η δουλεια....
κάτι λιγότερο μας είχε έρθει αν θυμάμαι καλά .... περισσότερες πληροφορίες όταν δει το θέμα ο vagtanplan .

Bill Lawrence δαγκωτο .... Απιστευτος ηχος με ποοοολυ καλη κατασκευη και βασικα χαμηλη τιμη γιατι απλα...ο Παππους εχει ο ιδιος ελεγχο της παραγωγης και της τιμης πωλησης χωρις μεσαζοντες κλπ κλπ....

οποτε με περιπου 110 ευρω εχεις στην πορτα σου ενα σετ χειροποιητων μαγνητων ...εκει που οι αλλοι κοστιζουν τουλαχιστον το διπλασιο....!!

Εντιτ...δεν υπαρχει τιποτα στην ευρωπη δεν υπαρχει κανενας αντιπροσωπος !!!

Το κοστος μεταφορικων ειναι αστειο και δεν εχει τελωνια και αλλους φορους.

Εδω το τιμολογιο που μου ηρθαν 2 σετ keystones

Description[/t]  Unit price  Qty  Amount    KS set of 3 for Strat Replacement

[/t]  $75.00 USD  2  $150.00 USD              Subtotal[/t]

$150.00 USD[/t]    Shipping and handling[/t]  $8.50 USD    Total[/t]  $158.50 USD    Payment[/t]  $158.50 USD    Charge will appear on your credit card statement as "PAYPAL *BILLLAWRENC"

Payment sent to [email protected][/t]      From amount[/t]  €120.38 EUR    To amount[/t]  $158.50 USD    Exchange rate: 1 EUR = 1.31666 USD[/t]

Δεν πληρωσαμε τιποτα παραπανω !!! 

marathon είπε:
Tonerider έχει και Ελλάδα...
Πατησίων 220...

Μόλις ψώνισα έναν tonerider city limits για έναν φίλο απο εκεί... ;)

Εντυπώσεις αφού τον βάλει και μετά... ;)

(...αλλά αφού εγγυάται ο marathon γι'αυτούς, η γνώμη μου περισσεύει...) ;D

longshadow είπε:
Πατησίων 220...

Μόλις ψώνισα έναν tonerider city limits για έναν φίλο απο εκεί... ;)

Εντυπώσεις αφού τον βάλει και μετά... ;)

(...αλλά αφού εγγυάται ο marathon γι'αυτούς, η γνώμη μου περισσεύει...) ;D
Τον φίλο σου εγώ τον έψησα ή εσύ? ;D ;D

Εγώ απλά τους έχω δίπλα-δίπλα...αλλά η γνώμη μου δεν μετράει γιατί δεν παίζω με λαμπάτους και είμαι μυρωδιάς :'( :'(

Trending...

Νέα θέματα

Back