Για την απαντηση του vrass:
Το φοβομουν και ημουν σχεδον σιγουρος οτι θα επιβεβαιωνοταν αυτη η υποθεση μου οτι μπορει ο καθε ενισχυτης να'χει τα κολπα του.Σε ευχαριστω που μου το διαλευκανες αυτο.Μιας που εισαι ευκαιρος ;D , εχεις καποιον καλο ενισχυτη υποψιν σου?Δεν θελω κανα τερας 100 watt ή κατι τετοιο.Κατι καλυτερο εστω απ'αυτον που εχω ετσι ωστε αν αλλαξω μαγνητες να φαινεται η διαφορα.Αναμενω προτασεις απ'οσους εχουν καποια!
Jasemeister με ψιλομπερδεψες με τη μεταστροφη σου προς τους μαγνητες παλι!Οσον αφορα τους μουσικους που λες ειναι και λιγο δυσκολο να βρω καποιους.Σ'ενα στουντιο που ειχα παει και ειχε mesa boogie ουτε και ο ιδιος δεν ηξερε πων να τον ρυθμισει!
Longshadow δεν νομιζω να ειναι ΤΟΣΟ το τι εχει συνηθισει το αυτι μου σαν ηχο.Οταν μιλαγα προηγουμενως για μπουκωμα,αναφερομουν σε "τρελο" μπουκωμα που δεν το αντεχει το αυτι.Σαν να εχεις βαλει ξερω γω να παιζει ενα κομματι με παρα πολλα μπασα.Και δεν ειναι οτι ειχα πολλα μπασα στην πεταλιερα μου ή στον ενισχυτη.Κατι αλλο θα εφταιγε παντως,σιγουρα.Καποια αλλη ρυθμιση.Ηταν too much παντως για να πεις οτι ειναι απλα οτι εχω συνηθισει σε αλλον ηχο εγω.