Nτεν εκο ενισκιτι ματια μου...άρα πρέπει εσείς που έχετε να με καλέσετε...όσο για τα ψησίματα, υπομονή, γιατί είμαι καλοκαιρινό μαγαζί...Nestoras είπε:Φέτος που έγινα φίρμα πιστεύω να με καλέσεις, όσο για τους μεζέδες προτιμώ τα ψητα λαχανικά.
Nτεν εκο ενισκιτι ματια μου...άρα πρέπει εσείς που έχετε να με καλέσετε...όσο για τα ψησίματα, υπομονή, γιατί είμαι καλοκαιρινό μαγαζί...Nestoras είπε:Φέτος που έγινα φίρμα πιστεύω να με καλέσεις, όσο για τους μεζέδες προτιμώ τα ψητα λαχανικά.
κάτι άκουσα για μεζέδες, άμα με ταγίσεις που λένε και στη Εύβοια, θα σου κουρδίσω, το ούτι, deal?marathon είπε:σκάΝτζε...δεν πιστεύω να θύμωσες και να μου πάρεις τον προενισχυτή...(τώρα που έχει αρχίσει να μου αρέσει!!)
Θα σε παραπέμψω στο πρόσφατο post του Silot, που λέει για τις κιθάρες που έχει αλλάξει. Διάβασε γιατί έδωσε την Doublecut του...γιατί κάλυπτε τους άλλους...Επειδή έχω την ίδια κιθάρα και το έχω νοιώσει (αλλά δεν τόλμησα ποτέ να το γράψω γιατί με κοροϊδεύετε...κάποιοι...), σε βεβαιώνω επίσης ότι όταν θέλω να γράψω τα "καλύτερα" καθαρά (στα αυτιά μου τουλάχιστον), βγάζω από το κουτί τη Gibson...Sorry, that's life![]()
αφού κι εγώ έχω χουμμπουκερς, ξεκολλάτε οι γκιcιονάρηδες ;D ;D ;DΚαθόλου περίεργο δεν μου φαίνεται αυτό μαραθώνιε. Κατά τη γνώμη μου υπάρχουν τα fender καθαρά και τα gibson καθαρά. Το τι αρέσει στον καθένα, είναι θέμα γούστου.
Επίσης, για τα καθαρά μιας hollowbody με διπλούς τι θα πει κάποιος? Ότι είναι λάσπη, μουντά κλπ κλπ? Δεν ισχύουν αυτά... Για τη μουσική για την οποία προορίζονται και για τα αυτιά ορισμένων, είναι τέλεια...
Άλλο είπε το παιδί, άλλο διάβασες εσύ.marathon είπε:Θα σε παραπέμψω στο πρόσφατο post του Silot, που λέει για τις κιθάρες που έχει αλλάξει. Διάβασε γιατί έδωσε την Doublecut του...γιατί κάλυπτε τους άλλους...Επειδή έχω την ίδια κιθάρα και το έχω νοιώσει (αλλά δεν τόλμησα ποτέ να το γράψω γιατί με κοροϊδεύετε...κάποιοι...), σε βεβαιώνω επίσης ότι όταν θέλω να γράψω τα "καλύτερα" καθαρά (στα αυτιά μου τουλάχιστον), βγάζω από το κουτί τη Gibson...Sorry, that's life![]()
Καλά, δεν είμαστε όλοι φίρμες σαν και εσένα, να γυρνάμε από συναυλία σε συναυλία, αλλά βγαίνουμε καμμιά φορά από το σπίτι να κάνουμε πλάκα με καμμιά Strat.audiokostas είπε:Το ένοιωσες και σύ που κάλυπτες τους άλλους πάνω στη σκηνή (του σαλονιού σου);
Yπομονή, διάβασα ότι βγαίνουν Mac και για τσιγκούνηδες...θα δείς το φώς σου (και εσύ)Δεν θα ταν στη μέρα του ο Mac...
Νομίζω, ότι ομιλώ (και γράφω) καλά τα Ελλήνικος...Άλλο είπε το παιδί, άλλο διάβασες εσύ.
Την άλλη εβδομάδα θα ξανακατέβω στον Yann...πρόσεχε να μην έχεις δικαιολογίες και την κοπανήσεις.Το μπάσο δούλεψε τελικά;