- Πόντοι
- 398
Ως παλιομεταλάς ένας Bill Lawrence L500άρης με καλύπτει στη γέφυρα . Και αυτόν έβάζα σε κάθε κιθάρα που αγόραζα με μαχαγκόνυ καλό για μέταλ. Ως κιθαροσυναρμολογητής τοποθετώ ό,τι μαγνήτη έχω διαθέσιμο. Έτσι κι αλλιώς κουλάδιος είμαι, κουφάλογος είμαι ( με χαρτί γιατρού) , σιγά μην ακούσω τις διαφορές.
Πλέον έχω καταλήξει :
Εάν ερχόταν κάποιος και με ρώταγε , ρε συ τι σίγκνατουρ εξάχορδο θες; 1 χαμπάκερ μπρίτζ του Λόρενς.
Εάν ερχόταν άλλος και μου έλεγε : Θέλω να μου κουλαντρίσεις ένα εξάχορδον αδερφάκι μου. Θα του προσέφερα οργανάκι με ότι έχω κάβα.
Και επειδή πλάτιασα. Πλέον ως μεσήλιξ και διηγόντας τα να κλαις ότι φοράει το όργανο μου είναι κούλ. Καρφί στον ενισχυτή παίζω. Ακόμη και την Rockson Strat την άφησα μαμά.
Αυτό τώρα θεωρείται απάντηση;
Άβυσσος η ψυχή του κιθαριστή
Πλέον έχω καταλήξει :
Εάν ερχόταν κάποιος και με ρώταγε , ρε συ τι σίγκνατουρ εξάχορδο θες; 1 χαμπάκερ μπρίτζ του Λόρενς.
Εάν ερχόταν άλλος και μου έλεγε : Θέλω να μου κουλαντρίσεις ένα εξάχορδον αδερφάκι μου. Θα του προσέφερα οργανάκι με ότι έχω κάβα.
Και επειδή πλάτιασα. Πλέον ως μεσήλιξ και διηγόντας τα να κλαις ότι φοράει το όργανο μου είναι κούλ. Καρφί στον ενισχυτή παίζω. Ακόμη και την Rockson Strat την άφησα μαμά.
Αυτό τώρα θεωρείται απάντηση;
Άβυσσος η ψυχή του κιθαριστή