Μαγνήτες Fender custom 60s'

ierissiotis

Μέλος
Πόντοι
48
Ιδιότητα
  1. Κιθάρα
Ποιά η γνώμη σας για τους μαγνήτες custom 60s'?Eίναι αυτοί που φοράει πάνω η signature stratocaster του Gallacher.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Είναι η ίδια γνώμη για όσους τους αρέσει ο Gallagher σε Fender - Marshall ενισχυτές :)))

Τους έχω πάνω σε μία stratocaster μου και βγάζουν καταπληκτικό ήχο.Δεν έχω βρεί όμως στο internet πολλά πράγματα.

Το πιθανότερο είναι να έχουν τον χαρακτήρα που είχε η Fender την περίοδο 65-69 άρα (πρώιμη περίοδος CBS) για τους περισσότερους κιθαρίστες από τους καλύτερους μαγνήτες που κατασκεύασε ποτέ. Έχουν ζεστό distortion και ιδιαίτερο χαρακτήρα στα καθαρά. Καλώς σου αρέσουν πρόκειται για τους πιό ισοροπημένους μαγνήτες ανάμεσα στις δεκαετίες 50ς και 70ς

Μια ερώτηση.Ενώ στο ιντερνετ βρίσκω αρκετές πληροφορίες σχετικά με τους μαγνήτες custom shop 60s  όσο και να έψαξα δε μπόρεσα να βρώ κάποιο κατάστημα που να τους πουλάει.Ξέρει κανείς κανένα κατάστημα οπουδήποτε online για να δώ που κυμαίνονται περίπου?

Κανένας δε μπορεί να βρεί ε? ::) Μήπως δεν βγαίνουν πιά?

ΠΟΤΕ δεν εβγαιναν "μονοι" τους για κιθαρα.

ΜΟΝΟ για Jazz bass.

Μη μπερδευεσαι πολλα μοντελλα του custom shop φορανε μαγνητες που δεν κυκλοφορουν μονοι τους στο εμποριο (δηλ.πρεπει να αγορασεις την... κιθαρα για να παρεις τους μαγνητες)

εδω μπορεις να δεις τους μαγνητες που ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ βγαζει επισημα η Fender

http://www.fender.com/products/index.php?prodSubType=Pick-Ups&section=accessories&pg=1

Το περίμενα ότι θα έπερνα την απάντηση απο εσένα.Να σαι καλά superfunk.Μου έφυγε μια μεγάλη απορία.

Γιατί νομίζω ότι φορούσε 69άρηδες σε γκρί μπομπίνα γκαζωμένους ?

Κάτι είχα διαβάσει σχετικά...

Μερικοί λένε ότι αυτοί είναι κοντά Bare Knuckle Pickup Irish Tour set

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Πόσο μπορόύν να πουληθούν ?Λέμε τώρα αν ποτέ αποφασίσω που δε νομίζω.

Εγω τους είχα πάρει απο ebay 150Ε με loaded pickguard μεταχειρισμένους.Πρίν 5-6 χρόνια.

Είναι καλή τιμή η με πιάσαν κορόιδο?Καλά δε τους πήρα?

Οσο καποιος μπορει να θεωρει οτι κανουν μαγνητες που βγηκαν απο μια περιορισμενη σειρα του custom shop,μια χαρα τους πηρες.....(ενταξει μη νομιζεις οτι εχουν και τιποτα το ...μαγικο...παραμενουν ενα απλο πηνιο με λιγο....κοτετσοσυρμα....  ;D οπως αλλωστε ολοι οι μαγνητες...,το γεγονος ομως οτι ειναι Hand wound και απο limited edition κιθαρα τους δινει αξια...βεβαια πως θα ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ οτι ειναι αυτοι οι μαγνητες που λες....δεν γνωριζω ,εκτος κι αν γραφουν κατι επανω. )

Eπιτέλους βρήκα πληροφορίες για τιμές.Ετσι είναι και οι δικοί μου.Αλλά όπως και αυτοι δε γράφουν τίποτα.Οπότε όπως είπες superfunk δε μπορώ να αποδείξω οπτικά ότι είναι αυτοι .Απο τιμή πάντως είναι πανάκριβοι δε περίμενα να κάνουν τόσο.

http://cgi.ebay.com/Fender-Custom-Shop-60-NOS-Stratocaster-PICKUP-ASSEMBLY_W0QQitemZ300535236590QQcategoryZ22670QQcmdZViewItem

Το είχα δεί αυτό.Ευχαριστώ πάντως.Καλύφθηκα πάνω στο θέμα

Βρε Βασίλη αδερφέ,

Εσύ παίζεις και με σκουπόξυλο, στο είδος των μαγνητών θα κόλλαγες; Έχω λιώσει το CD σας ρε φίλε. Είσαι πολύ μεγάλος παιχταράς. Να είσαστε καλά όλοι σας στη μπάντα.

Nα σαι καλα Δημήτρη για τα καλά σου λόγια.Απλώς είχα κάποιες ερώτήσεις για τους συγκεκριμένους μαγνήτες.Α η κιθάρα που παίζω στο βίντεο που έβαλες είναι με Ρ90 και τώρα τη χαίρεται ο συμφορουμίτης  studio54.Πρόσθεσε ακόμη μια στις 23987655443 κιθάρες που έχει ;D

ierissiotis είπε:
Nα σαι καλα Δημήτρη για τα καλά σου λόγια.Απλώς είχα κάποιες ερώτήσεις για τους συγκεκριμένους μαγνήτες.Α η κιθάρα που παίζω στο βίντεο που έβαλες είναι με Ρ90 και τώρα τη χαίρεται ο συμφορουμίτης  studio54.Πρόσθεσε ακόμη μια στις 23987655443 κιθάρες που έχει ;D
O οποίος παίζει με firebird....

χα χα χα

Trending...

Νέα θέματα