Το μόνο μέρος στη Θεσσαλονίκη που μου σπάσαν τα νεύρα [μέχρι και "πόρτα" έφαγα] για να δοκιμάσω, ήταν η αντιπροσωπεία του Στόλλα. Πολύ μούρη - έλεος! Αλλά ο επιμένων νικά ή μάλλον δοκιμάζει
Δεύτερος σε σειρά "ενοχλητικότητας" ήταν ο Ριχάρδος, αλλά αφού τους ζόρισα, σχεδόν όλους [2 αδέρφια κι ένα γιο, αν θυμάμαι καλά], άκουσα κι εκεί αυτά που ήθελα.
Ο Μαυρομουστάκης στο στενό δίπλα στα γκούντις της Αγίας Σοφίας, αν ξέρεις τι θέλεις είναι πολύ καλή περίπτωση, όπως ίσως κι ο Λιόλιος. Και οι 2 υπάλληλοι ξέρουν κιθάρα, αλλά μάλλον δε θα σε αφήσουν να δοκιμάσεις πολλά.
Αλλά ο Λιόλιος είναι σχετικά μακριά απ' το κέντρο - όπως κι ο Ριχάρδος, κι ίσως χάσετε χρόνο. Νομίζω να πάτε οπωσδήποτε πρώτα στο Μαυρομουστάκη (έχει tech21), και στους άλλους 2 ίσως σε επόμενη επίσκεψη.
σημείωση: δεν νομίζω ο Ριχάρδος να φέρνει tech21, μου τα είχε θάψει όταν του τα ανέφερα...
Σε καμιά περίπτωση μη δείχνετε ότι κάνετε χαβαλέ και δείξτε τους ότι ψάχνετε σοβαρά για να αγοράσετε.
Ο Ζοζεφ είναι σε στενάκι κοντά στο Λευκό Πύργο, πίσω απ' τη Λέσχη Αξιωματικών. Πολλά όργανα αλλά κάποιες τιμές είναι αρκετά τσιμπημένες. Ο δε τύπος ξέρει φοβερή κιθάρα.
Ένα άλλο μαγαζί που μου αρέσει, αλλά ίσως δεν έχει πολύ ποικιλία είναι ο Θωίδης, απέναντι απ' την εκκλησία της Παναγίας στην Καμάρα, σε ένα στενό που στη γωνία έχει τυροπιτάδικο θείος Βάνιας, αν θυμάμαι καλά. Έχει δύο υπαλλήλους, και οι δύο είναι πολύ εξυπηρετικοί.
Σχετικά κοντά στον Θωίδη, λίγο πιο κάτω στο Ναβαρίνο, είναι ο Τσέλιος. Ίσως θες να περάσεις για να ακούσεις ακριβά όργανα, δε ξέρω αν θα σε αφήσει να παίξεις.
Για διευθύνσεις δες
εδώ και
εδώ έχει και σχόλια