Μαγαζια με μεταχειρισμενα οργανα

libertine

Νέο μέλος
Πόντοι
1
Θα ηθελα να μαθω αν υπαρχει καποιο καταστημα με μεταχειρισμενα μουσικα οργανα και εξοπλισμο.Η ελπιδα μου ειναι να βρω ισως καποιο (παλιο ενδιαφερον) ΦΤΗΝΟ οργανο(κιθαρα κατα προτιμηση)..καμια ιδεα?

Ευχαριστω!!!Αν θελεις δωσε κ κανενα παραδειγμα τι μπορει να βρω και σε τι τιμες!! ;D

Επειδή έψαχνα πριν από ένα χρόνο USA stratocaster τον βρήκα με τσιμπιμένες τιμές τον συγκεκριμένο..

Τώρα για άλλα μουσικά είδη μπορεί να έχει και καλές τιμές. Ebay έψαξες;

www.voodoomusic.gr

Στο Π.Φαληρο,περα απο οργανα εχει και ενισχυτες και πολλα parts και σε καλες τιμες.

εχω συνεργαστει με το "βουντου". γαμω τα ατομα ο σωκρατης. γνωστης και ειλικρινεστατος.

Οποιος παει στο Σωκρατη να του δωσει φιλια απο το εταιρο του ημισυ στους "Strat Magic" δηλαδη εμενα (Τακης). Παιζαμε μαζι πολλααααα χρονια. Ο Σοκ ειναι ααααατομοοο και ξερει και καλα το αθλημα. Κι αμα τον πειραξει και κανεις να του καει το βιντεο

Διατονικό (www.diatoniko.gr) στην 3ης Σεπτεμβρίου 133 & Πιπίνου, Αθήνα.

Πάρα πολύ καλά παιδιά, καλοί μαστόροι και λογικές τιμές.

Συνιστώνται.....

O Κώστας στο Vibrato ίσως ο πιο παλιός στην πιάτσα αλλά πάντα τσιμπημένος.

audiokostas είπε:
Διατονικό (www.diatoniko.gr) στην 3ης Σεπτεμβρίου 133 & Πιπίνου, Αθήνα.

Πάρα πολύ καλά παιδιά, καλοί μαστόροι και λογικές τιμές.

Συνιστώνται.....

O Κώστας στο Vibrato ίσως ο πιο παλιός στην πιάτσα αλλά πάντα τσιμπημένος.
καλοι ειναι κι αυτοι αλλα αν θελεις να πουλησεις κατι στο σκοτωνουν το γδερνουν και σου ζητανε και ρεστα. κατα τ αλλα εκτος απο κατι shure 58αρια , κατι rack-ακια , κατι drum machines και θηκες-βαλιτσες οικονομικες και καλουτσικες , δεν εχω δει τιποτα της προκοπης. απο κιθαρες τουλαχιστον . μονο μια στρατ usa std αξιζει που ειχαν στη βιτρινα.

try them παντως. 8)

prog13 είπε:
www.voodoomusic.gr

Στο Π.Φαληρο,περα απο οργανα εχει και ενισχυτες και πολλα parts και σε καλες τιμες.
Aψογος ο σωκρατης!κ αριστη εξυπηρετηση!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα