Δεν ήμουν όσο ευγενικός θα μπορούσα να είμαι' date=' αλλά θα μου επιτρέψεις να αγανακτώ λίγο πιο εύκολα με όσα κατα καιρούς γράφονται στο noiz, σε αντίθεση με άλλα forums των οποίων τα posts είναι λιγότερο απαξιωτικά.
Στο θέμα μας, ήθελα να θυμίσω πως, σε αντίθεση με άλλα όργανα, όπως πχ ένα βιολί, η ηλεκτρική κιθάρα εξαρτάται ηχητικά απο πολλές παραμέτρους τις οποίες συχνά αγνοούμε.
Η ηλ κιθάρα απο μόνη της δεν είναι όργανο. Αποκτά αυτή την ένοια μαζί με καλώδια, πεταλάκια, πολυεφέ, ενισχυτές, λάμπες, ηχεία, και οτιδήποτε άλλο αθροίσουμε στην αλυσίδα.
Στη βάση αυτής της αλυσίδας βρίσκεται η επιλογή και ο συνδυασμός των ξύλων, και η τεχνογνωσία του κατασκευαστή που καθορίζουν ένα μεγάλο ποσοστό του τελικού αποτελεσματος. Τόσο μεγάλο που να κάνει τις διαφορές ανάμεσα σε μια Epiphone και μια
Gibson παραπάνω απο εμφανείς, και για κάποιους σαν κι εμένα, ενοχλητικές.[/quote']
Καμμία σχέση δεν έχει αυτή η άπαντηση που έδωσες με τις ερωτήσεις που σου έκανα . Και αφού το θές πες μου τι διαφορά έχει η Epiphone les paul elitist , απο μια
Gibson les paul custom ? Στα υλικά , καπακια , ταστίερα , μπράτσο σαν ποιότητα εννοώ . ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΟΡΓΑΝΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ .