Madonna Live 2008 - εξοπλισμός

Wild_Rose

Μέλος
Πόντοι
28
sorry που ξαναφέρνω στην επιφάνεια αυτό το topic, απλά θα ήθελα να κάνω μια μικρή ενημέρωση όσον αφορά τον μουσικό εξοπλισμό της συναυλίας. Σε αρκετά τραγούδια φυσικά ακούγονται πολύ τα keyboards & drums, αλλά και οι κιθάρες παίζουν πολύ. (πχ. δείτε ένα φοβερό σόλο (αρχίζει στο 4:27)

εδώ

Η Madonna έπαιξε με τις εξης:

Gibson Les Paul Classic (μαύρη) στα τραγούδια Human Nature, Ray of Light, Hung Up

Gibson Hummingbird Custom (μαύρημε Fishman pickups) στο τραγούδι You Must Love Me

Gibson SG Custom (φούξια) στο τραγούδι Borderline

Gibson Everly (μαύρη) στο τραγούδι Miles Away

Ο κιθαρίστας της (Monte Pittman) έπαιξε με

Gibson Les Paul Custom (άσπρη)

Gibson Les Paul Custom (wine red)

Gibson SG Custom (μαύρη)

Gibson SG Custom (ανοιχτό σιελ)

Gibson Dove Custom (μαύρη)

Gibson Chet Atkins Classic-Electric (natural)

όλα αυτά έπαιξαν μέσω Orange Rockerverb 100 Κεφαλές και Orange PPC 412 (4×12) καμπίνες σε custom made μαύρο tolex.

δεν μπόρεσα να μετρήσω 69 κιθάρες, πάντως ήταν αρκετές (μαζί με τις backup που είχαν)

Μερικά από τα πλήκτρα που χρησιμοποιήθηκαν ήταν

Access Virus TI Polar Keyboard Analog Synthesizer

Nord Stage 76

Openlabs Miko

Roland V-Synth GT

Roland Fantom G7

Τα drums ήταν SABIAN

ο DJ χρησιμοποίησε

Pioneer EFX-500

M-Audio Trigger Finger

Apple Macbook Pro running Serato Scratch Live 1.8

παντως η ρυθμικη κιθαρα στο  miles away εμενα μου ακουγεται ολοιδια με το virtual guitarist... :)

κοίτα, όλη την δουλειά την κάνει ο κιθαρίστας της. Παίζει και η Madonna αλλά ο ήχος από τη δική της κιθαρα είναι σημαντικά χαμηλωμενος.

Θαυμάσιο update Wild Rose αλλά πάει λίγο χαμένο εδώ που είναι καταχωνιασμένο στο τέλος ενός θρεντ σαν κι αυτό... και μια διορθωσούλα:

Wild_Rose είπε:
Access Virus TI Polar Keyboard Analog Synthesizer
Δεν είναι αναλογικό αλλά ψηφιακό.

thanks παιδιά, έψαξα για το topic της συναυλίας αλλά δεν βρήκα τίποτα γι'αυτο το "πέταξα" εκεί! χιχι!

Ρε παιδιά, συγχωρέστε με κιόλας, αλλά δεν μπορώ να μη σαρκάσω.

Του ασυλλήπτου το χάλι είναι αυτό που μας έβαλε ο φίλος να δούμε... τι στην ευχή μπορεί να μας ενδιαφέρει τι χρώμα είχαν οι κιθάρες που συνέβαλλαν σε αυτό το αίσχος; Και τι νόημα υπάρχει στην πληροφορία ότι η κιθάρα της Μαντόνα είναι αρκετά χαμηλωμένη (εκτός από το να καταδείξουμε ότι μάλλον δεν ξέρει κιθάρα); Και τι καλό έχει αυτό το ελεεινό σόλο που αρχίζει στο 4.27 ;

Ας γράψω ένα ποίημα για το χώρο έκφρασης Coca Cola Light:

Αν θες να πεις στη Μαντόνα ότι δεν είναι παρά μόνο για να σφουγγαρίζει σάμαλι

Ήρθε η ώρα να το πεις και άλλο να μη κρατηθείς

Φώναξέ το δυνατά ότι το μόνο που θέλεις είναι να της κατεβάσεις μία καρέκλα στο κεφάλι και να μη ξαναφάς ποτέ σου σάμαλι.

(αφιερωμένο στον evris).

Wow! είπε:
Ας γράψω ένα ποίημα για το χώρο έκφρασης Coca Cola Light:

Ήρθε η ώρα να το πεις και άλλο να μη κρατηθείς

Φώναξέ το δυνατά ότι το μόνο που θέλεις είναι να της κατεβάσεις μία καρέκλα στο κεφάλι και να μη ξαναφάς ποτέ σου σάμαλι.

(αφιερωμένο στον evris).
Αν θες να ξαναπαίξεις με μαύρη Gibson

Αν θες να ξαναπαίξεις με μαύρη Gibson

Ήρθε η ώρα να πιεις και να ξεχάσεις αυτό το thread

Για να ξεχάσεις οτι η ΜΑΝΤΟΝΑ παίζει με μαύρη Gibson

Αλλιώς θα αναγκαστείς

Να γράψεις στα @@ σου τις Gibson

Να τις γράψεις δηλαδή

Εκεί που έχεις γραμμένη τη ΜΑΝΤΟΝΑ

(αφιερωμένο σε μένα και στους λοιπούς κατόχους μαύρων Gibson)

Ρε Wow! δηλαδης στο μελλον αμα μας ρωτησουν  "gibson lp orantz kalo gia MADONA?Auto einai?" να μη ξερουμε να απαντησουμε?

Πλακα πλακα, ναι μπορει οι περισσοτεροι εδω μεσα αν και gear freaks να μη σκανε για το τι παιζει η madonna αλλα πολυ καλα εκανε και μοιραστηκε μαζι μας της πληροφοριες η wild rose, δε χασαμε και τιποτα...

Εμένα με ενδιαφέρει, όπως και αρκετό κόσμο που έρχεται σε ένα tech oriented φόρουμ σαν και αυτό.

χαίρομαι που υπάρχουν άτομα που τους ενδιαφέρει το θέμα και όσο για αυτούς που δεν τους ενδιαφέρει δεν χρειάζεται να απαντήσουν! ::)

Ναι ρε,καλα εκανε το παιδι..... ;)

Εδω εμενα που ειχα ποσταρει gear report απο τη Shakira & με ανεχτηκατε το παλικαρι ποτ ρεπορταρει  το gear απο τη συναυλια ολοκληρης  Madonna σας πειραξε?

Παλιογεροι,ε παλιογεροι! ;D ;D

παλικάρι δεν ξέρω αν είμαι μιας και δεν είμαι αγόρι αλλά δεν το κάνω θεμα, χεχε :D

υποτίθεται ότι η μουσική ΑΝΟΙΓΕΙ τα μυαλιά και δεν τα κλείνει και αν κάποιος θίγεται που η Madonna "τόλμησε" και έπιασε στα χέρια της μια Gibson, τότε πρόβλημα του!

δεν θα καθίσω να "υπερασπιστώ" την Madonna, είναι αυτή που είναι αλλά δεν θα ήθελα να γίνει αυτό το θέμα στόχος για να "μας την πει ο κάθε σούπερ μεταλλάς κιθαρίστας" που στην καλύτερη θα παίξει σε ένα μαγαζί και θα τον δουν το πολύ 200 άτομα... αν γίνει έτσι, παρακαλώ να σβηστεί το θέμα γιατί δεν αξίζει....

στην τελική αφού δεν σας ενδιαφέρει γιατί ασχολείστε?

Wild_Rose είπε:
υποτίθεται ότι η μουσική ΑΝΟΙΓΕΙ τα μυαλιά και δεν τα κλείνει και αν κάποιος θίγεται που η Madonna "τόλμησε" και έπιασε στα χέρια της μια Gibson, τότε πρόβλημα του!
Πλάκα κάνουμε, χαλάρωσε... 8)

Εδω εμενα που ειχα ποσταρει gear report απο τη Shakira & με ανεχτηκατε το παλικαρι ποτ ρεπορταρει  το gear απο τη συναυλια ολοκληρης  Madonna σας πειραξε?
Εσύ έχεις το ακαταλόγιστο. :D ;D ;D

bloody_sunday είπε:
Εμένα με ενδιαφέρει, όπως και αρκετό κόσμο που έρχεται σε ένα tech oriented φόρουμ σαν και αυτό.
Δεν υπάρχει κανένα tech oriented forum εδώ.

Υπάρχει ένα gear-oriented-forum, αλλά ακόμη και στις πιο low στιγμές του μέχρι σήμερα δεν διαννοήθηκε να διαχωρίσει το gear από τη μουσική που παράγει αυτό το gear, σίγουρα όχι για να δώσει βάρος στα χρώματα του εξοπλισμού (λες και μιλάμε για μπαλόνια).

Αλλά ακόμη και αν έχεις δίκηο, δεν βλέπω γιατί αισθάνεσαι την ανάγκη να μου απαντήσεις - μόνο τη γνώμη μου λέω: είναι σταθερή, συγκεκριμένη και απόλυτη. Περιμένει απαντήσεις, αν υπάρχουν βέβαια, π.χ. βγες εσύ και πες ότι "το σόλο ήταν εκπληκτικό, μου άνοιξε τα μάτια" ή πες "τα φωνητικά ήταν θαυμάσια" ή πες "όχι, δεν είναι αθλιότητα να κρατά μία μαλακισμένη μία Gibson όταν δεν ξέρει να την παίζει και την χαμηλώνουν να μην ακούγεται".

Πες κάτι όμως, όχι τίποτα.

Επίσης, εγώ δεν είπα (ούτε υποννόησα) ότι κακώς η φίλη (όπως αποδείχτηκε) μας έγραψε το gear, αλλά το ότι δεν έφτασα και σε οργασμό διαβάζοντάς το είναι δική μου επιλογή και δικαίωμά μου, αν δεν απατώμαι.

Υ.Γ. Wild Rose, φαντάσου ένα χεβυμεταλλά, μετά φαντάσου το ακριβές αντίθετο (εσωτερικώς δε και εξωτερικώς) και έχεις φανταστεί εμένα.

παλικάρι δεν ξέρω αν είμαι μιας και δεν είμαι αγόρι αλλά δεν το κάνω θεμα, χεχε
my bad,sorry :)

welcome λοιπον προσωπικα εγω ειμαι φαν της Madonna οποτε ποσταρε ελευθερα οτι θες & ασε τους αλλους γερους να κραζουν,δεν παιζεται η τυπισσα ;)

θα το συνηθισεις σιγα σιγα το χιουμορ του φορουμ μας..... ;D

Trending...

Νέα θέματα

Back