backys είπε:Oλα τα επαιξαν κανονικα.
iMac i7 4gb ram με
m-audio fast track pro
logic 9
Εκανα και ταυτοχρονα save remove απο τα σκουπιδια καμμια 1000αρια mp3 και wav
;D
Ειπα και 'γω...πολλα μου ειχαν φανει....κατι δεν κανω καλα...παμε ξανα
Τo quadcore σκιζει ετσι??backys είπε:Oλα τα επαιξαν κανονικα.
iMac i7 4gb ram με
m-audio fast track pro
logic 9
Εκανα και ταυτοχρονα save remove απο τα σκουπιδια καμμια 1000αρια mp3 και wav
;D
Τα δικά μου αποτελέσματα είναι σε 64bitDnBmaniak είπε:Τι εννοεις ακριβώς?
Επίσης έκανες πολύ καλά που το checkαρες στα 64bit oποιος μπορεί ας το δοκιμάσει και
σε 64 bit να δούμε ποιες οι διαφορές...
Εγώ δυστυχώς δεν έχω 64 bit support...
Akoμα..
Παλαιότερα σε PC είχα το ίδιο πρόβλημα με την PHASE22 PCI της Terratec και Cubase SX3, όχι σε όλα τα project όμως. Αργότερα με την αλλαγή της κάρτας σε Edirol UA4FX και μετις ρυθμίσεις του Cubase ακριβώς ίδιες, το πρόβλημα δεν υπήρχε πλέον. Δεν λέω οτι είναι 100% αυτό ή μόνο αυτό, αλλά σίγουρα έπαιξε το ρόλο της η κάρτα.desaviol είπε:Παντως αλλο ενα προβλημα μου οταν γραφω σε καναλια ειναι οτι οταν γραφω ακουγοντας ενα πρεγγεγραμενο καναλι εχω την αισθηση οτι ειναι ελαφρα κουνημενα μεταξυ τους κατι που φανταζομαι δεν εχει να κανει με το παιξιμο μου αλλα με τον χρονο που καταγραφει το σημα.
μπορει να βοηθησει κανεις ;;
Τι εννοεις πρεγγεγραμενο?desaviol είπε:Παντως αλλο ενα προβλημα μου οταν γραφω σε καναλια ειναι οτι οταν γραφω ακουγοντας ενα πρεγγεγραμενο καναλι εχω την αισθηση οτι ειναι ελαφρα κουνημενα μεταξυ τους κατι που φανταζομαι δεν εχει να κανει με το παιξιμο μου αλλα με τον χρονο που καταγραφει το σημα. μπορει να βοηθησει κανεις ;;