- Πόντοι
- 38
Το θεωρώ αρκετά κακή διασκευή...
Συμφωνωbluesbreaker είπε:Εγώ πάλι πιστεύω ότι "περι ορέξεως κολοκυθόπιτα" άλλος τη βρίσκει με 1 νότα το λεπτο και άλλος με 10000 το δευτερόλεπτο,άλλος με μελωδικά-του ΩΔΕΙΟΥκαι άλλος με "σάπια"-είτε shred είτε avand-gardoειδή παιξίματα!τώρα για το αν αυτό είναι μουσική η υπόθεση σηκώνει τσιγάρο
(...και πολύ συζήτηση)
Κατ' εμέ απλά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ!αν ζούσε ο davis θα τους έβαζε την τρομπέτα στον...!!!έλεος..... >longshadow είπε:Το θεωρώ αρκετά κακή διασκευή...
Ε ναι...spy είπε:Εγώ, παρότι ΔΕΝ έχω αποφοιτήσει από δραματική σχολή ΚΡΙΝΩ ότι η Λίντα Γίγα (έλεος Ηλία ;D ;D) είναι σαφώς ανώτερη στην τέχνη της υποκριτικής από την υπερεκτιμημένη Βίνα Ασίκη.
benson είπε:Για τους shredding fans
Βασικά... περιμένω να λύσουμε το θέμα "τεχνική VS feeling" (λες και κατ' ανάγκη πρέπει να είναι αντίθετα ;D ), μετά να πιάσουμε το "maple VS rosewood" και μετά να ανακεφαλαιώσουμε τη διαδικασία σχετικά με το "πως φέρνουμε κιθάρα από Αμερική".DaveMurrayJr είπε:Οι κυριοι modulators δεν νομιζουν οτι ηρθε η ωρα να μετακομισουμε στα περι ανεμων?
Χαρη oλα τα θεματα λυνονται εδω. ;Dharilatron είπε:Βασικά... περιμένω να λύσουμε το θέμα "τεχνική VS feeling" (λες και κατ' ανάγκη πρέπει να είναι αντίθετα ;D ), μετά να πιάσουμε το "maple VS rosewood" και μετά να ανακεφαλαιώσουμε τη διαδικασία σχετικά με το "πως φέρνουμε κιθάρα από Αμερική".
Μόνο... μια θερμή παράκληση: Μην πει κανείς ΚΑΙ "tonelab" ΚΑΙ "ψηφιακίλα" στην ίδια πρόταση, γιατί δεν ξεμπερδεύουμε ούτε το 15Αυγουστο.