μα καλα τι κανει ο τυπος;

Οι κυριοι modulators δεν νομιζουν οτι ηρθε η ωρα να μετακομισουμε στα περι ανεμων?

bluesbreaker είπε:
Εγώ πάλι πιστεύω ότι "περι ορέξεως κολοκυθόπιτα" άλλος τη βρίσκει με 1 νότα το λεπτο και άλλος με 10000 το δευτερόλεπτο,άλλος με μελωδικά-του ΩΔΕΙΟΥ :P και άλλος με "σάπια"-είτε shred είτε avand-gardoειδή παιξίματα!τώρα για το αν αυτό είναι μουσική η υπόθεση σηκώνει τσιγάρο :P(...και πολύ συζήτηση)
Συμφωνω
Να πω και γω την π@π@ρια μου.

Ο τυπος στο βιντεο ειναι για το ειδος του (κιθαριστες-μοτερακια) ενας μετριος κιθαριστας.

Αν θελεις να δεις ζογκλερικα υπαρχουν χειροτεροι απο αυτον  ;D

Το αν αρεσει σαν μουσικη αυτο που παιζει ειναι καθαρα υποκειμενικο για τον καθενα.

ΥΓ (για καποιες διαφωνιες που ειδα η γνωμη μου ειναι)

Για να κρινουμε κατι τεχνικα πρεπει να το κατεχουμε καλα.

Δηλαδη μια ταινια με αλλα κριτηρια την κρινει ενας σκηνοθετης και με αλλα ενας θεατης.

Η αποψεις μπορει να διαφερουν τραγικα.

Για να πουμε την κριτικη αποψη μας αν μας αρεσει ή οχι ειναι φυσικα ελευθερο.

Αλλα να κρινει τεχνικα ο θεατης δεν ειναι και οτι καλυτερο χωρις να ειναι σιγουρο οτι θα κανει λαθος  ;)

Και παλι ομως γιατι να κρινουμε γενικοτερα?

Αν δεν μας αρεσει το κουβαδακι μας και σε αλλη παραλια.  ;)

ΥΓ2 το χειροτερο ειναι να κρινεις τη γνωμη του αλλου ;D

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
΄Η φανελα με το Νο 9'

Σας παρακαλω να δουμε την παραπανω ταινια και μετα να κρινουμε  ::)

Εγώ, παρότι ΔΕΝ έχω αποφοιτήσει από δραματική σχολή ΚΡΙΝΩ ότι η Λίντα Γίγα (έλεος Ηλία  ;D ;D) είναι σαφώς ανώτερη στην τέχνη της υποκριτικής από την υπερεκτιμημένη Βίνα Ασίκη.

spy είπε:
Εγώ, παρότι ΔΕΝ έχω αποφοιτήσει από δραματική σχολή ΚΡΙΝΩ ότι η Λίντα Γίγα (έλεος Ηλία  ;D ;D) είναι σαφώς ανώτερη στην τέχνη της υποκριτικής από την υπερεκτιμημένη Βίνα Ασίκη.
Ε ναι...

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι έχει ερμηνεύσει πολλά διαφορετικά μεταξύ τους, στυλ.

Πχ:

"Και πετάει και πηδάει" (Κωμωδία):

http://www.youtube.com/watch?v=29b1VPbNO1w

"Σήμα κινδυνου" (Αισθηματική):

http://www.youtube.com/watch?v=ovN3Hkzmseg&feature=related

benson είπε:
Για τους shredding fans

αυτο παιδιά είναι marcus miller.Είδα το λάιβ σε dvd απο το sextet αυτό.Είναι καληνύχτα οι άνθρωποι αλλα το fusionίζουν αρκετά.

γραψτε λάθος τώρα είδα οτι είναι gambale.Πάντως ο ήχος τους είναι πολύ ίδιος.

αυτή ειναι η φάση που έλεγα οτι είδα.

"Σήμα κινδυνου"....καλά είναι αυτός τίτλος για αισθηματική ταινία!περιμένεις να δείς τον Ζαν,τον Κλοντ και τον Βανταμ  ;)να πετάγονται μέσα από αυτοκίνητα που παίρνουν φωτιά και με ένα γεμιστήρα να κάνουν μάνες δίχως γιους και γυναίκες δίχως άντρες για να σώσουν την Ν.Υόρκη από "σίγουρη" καταστροφή  ;D ;D ;D

DaveMurrayJr είπε:
Οι κυριοι modulators δεν νομιζουν οτι ηρθε η ωρα να μετακομισουμε στα περι ανεμων?
Βασικά... περιμένω να λύσουμε το θέμα "τεχνική VS feeling" (λες και κατ' ανάγκη πρέπει να είναι αντίθετα  ;D ), μετά να πιάσουμε το "maple VS rosewood" και μετά να ανακεφαλαιώσουμε τη διαδικασία σχετικά με το "πως φέρνουμε κιθάρα από Αμερική".  :)

Μόνο... μια θερμή παράκληση: Μην πει κανείς ΚΑΙ "tonelab" ΚΑΙ "ψηφιακίλα" στην ίδια πρόταση, γιατί δεν ξεμπερδεύουμε ούτε το 15Αυγουστο.  

harilatron είπε:
Βασικά... περιμένω να λύσουμε το θέμα "τεχνική VS feeling" (λες και κατ' ανάγκη πρέπει να είναι αντίθετα  ;D ), μετά να πιάσουμε το "maple VS rosewood" και μετά να ανακεφαλαιώσουμε τη διαδικασία σχετικά με το "πως φέρνουμε κιθάρα από Αμερική".  :)

Μόνο... μια θερμή παράκληση: Μην πει κανείς ΚΑΙ "tonelab" ΚΑΙ "ψηφιακίλα" στην ίδια πρόταση, γιατί δεν ξεμπερδεύουμε ούτε το 15Αυγουστο. 
Χαρη oλα τα θεματα λυνονται εδω. ;D

http://www.noiz.gr/index.php?topic=159645.0

Τώρα μπερδεύτηκα τελείως. Τεχνική ή rosewood; Humbuckers ή Tonelab; Feeling ή Rockinger; Baja ή ωδείο Νοτίων Προαστίων; Stompboxes ή Λίντα Γίγα; ??? ???

Θα μπορούσε το θέμα να εξελιχθεί σε καλή συζήτηση, αλλά (σόρι κιόλας) όχι μόνο το σκοτώσατε επανειλημμένως αλλά βιάζετε και το πτώμα, παιδιά. Και θα πάω ακόμη παραπέρα και θα πω ότι για πρώτη φορά από τότε που μπήκα στο Νόιζ, το χιούμορ σοβαρών μελών με κουράζει. Και ειδικά η μανία με τα 80'sστικα απωθημένα.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back