- Πόντοι
- 16
Μύρισε Eight-ίλα!!!
Έχω ήδη μιλήσει με τον Μάρκο αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμη.Earendil είπε:Το λέω γιατί θα ήταν μεγάλη μου τιμή να με ενσαρκώσει ως χαρακτήρα ο Κώστας Μακέδος ή ο Μάρκος Λεζές, αν σκέφτεσαι κάποιο videotape δρώμενο.
Μην αγχώνεσαι, κάποιον έχω στο μυαλό μου...Παράλληλα έχε το νου σου και για τη δική μου αναζήτηση, επείγομαι.
καλα χαλαρα η Ασικη ειναι 10 level πανω ομως.elavd είπε:Αφού δεν αναφέρει τη μέγιστη Λίντα Γίγα, η βιβλιογραφία του κρίνεται επιεικώς ανεπαρκής...
στη flight πας? γιατι ειμαι και εγω απο9 το ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ ;Dstratocasterakias είπε:π.Προσφατα μια καφετερια εδω στο Ξυλοκαστρο εκανε διαγωνισμο κιθαρας για χομπιστες.
longshadow είπε:Πάντως αν η Βίνα άκουγε ποτέ τα κλιπς των μελών του noiz, θα επέλεγε vartanis χωρίς δεύτερη κουβέντα!...
Αυτό που θέλουν να πουν κάποιοι, είναι ότι αν δεν "καιγόταν" 8 ώρες την ημέρα ανεβοκατεβάζοντας κλίμακες και αντί αυτού άκουγε 1-2 ώρες μουσική να εξασκήσει (και) τη φανασία του μπορεί και με λίγο "χαμηλότερη" τεχνική να ήταν σε θέση σε μία ηχογράφηση να παίξει πολύ ουσιαστικότερα.heretic είπε:... προφανως εκανε καποια επιδειξη που μουσικα δεν ειχε νοημα βεβαια, ΟΜΩΣ ενας κιθαριστας για να εκφραστει σωστοτερα πρεπει να εχει οσο το δυνατον καλυτερη τεχνικη γιατι ετσι μπορει να χρησιμοποιησει τη φαντασια του στο επακρο. ΕΦΟΣΟΝ κατεχει την τεχνικη μετα σε ενα δισκο οπου θα συνθεσει ενα τραγουδι θα χρησιμοποιησει απο το 'οπλοστασιο' του οτι τεχνικη μπορεσει για να εκφρασει καλυτερα αυτο που εχει στο μυαλο του.
Εξαρτάται τι εννοείς "κιθαρίστας". Προσωπικά παίζω κιθάρα 20 χρόνια, δεν παίζω κανένα άλλο όργανο και οφείλω να ομολογήσω ότι δεν μου αρέσει αυτό που ονομάζεται "κιθαριστική" μουσική. Για να καταλάβεις, δεν έχω ούτε ένα δίσκο όπου πρωταγωνιστεί "κιθαρίστας". Δεν έχω ακούσει ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ (επί τούτου) SRV, Gallaher, Clapton, Santana κλπ.Αν ενας κιθαριστας εχει μειωμενη τεχνικη, αυτο 100% θα του βγει σε ενα συμβιβασμενο αποτελεσμα.
...
Όχ όχι όχι. Σιγά μη φάω τα χρόνια μου να προσπαθώ να παίξω έτσι..... ΜΑΘΕ πρωτα να παιζεις ετσι και αργοτερα οταν θα παρουσιασεις μια δουλεια στον κοσμο, ενα demo η οτιδηποτε αλλο φυσικα και δεν εισαι υποχρεωμενος να παιξεις ετσι ομως η τεχνικη σου θα φανει και θα την αξιοποιησεις.
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;Dharilatron είπε:Μια φορά ειδα έναν τύπο που κατάπινε σπαθιά. Πήγα κάτι να πω... αλλά η γυναίκα μου μου έριξε ένα αυστηρό βλέμμα και κουμπώθηκα.
Πήγα σπίτι και στρώθηκα στη μελέτη ... μέχρι που κατάφερα και κατάπια ένα μικρό ελβετικό σουγιά. Τώρα παλεύω μέχρι κουζινομάχαιρο solingen (rostfrei - Δυτ. Γερμανίας). Με σοβαρή μελέτη, μέχρι τον Αυγουστο έχω πλάνο να μπορώ να κουμαντάρω το μαχαίρι του ψωμιού.
Και τότε -χωρίς φόβο- θα το πω: "Ρε γυναίκα.... εκείνο το κόλπο με τα σπαθιά...... μ@λακία δεν ήτανε ?"
@SPY, ο συγκεκριμένος τύποσ γράφεται με σ
ο αγιος joe να τα χωνει μοναχα να ΜΗΝ τραγουδαει. ;Djanick είπε:Αν έχεις να πεις κάτι δεν έχει σημασία πως θα το πεις.
Ο συγκεκριμένος τύπος δεν έχει να πει τίποτα.
Για ο άγιος Joe δεν τα χώνει;;Έχει να πει πολλά όμως ;D
Εγω βλεπω εναν που ανακατευει χρωματα με φοβερη ταχυτητα και τα αμολαει σαν αυτοματο πιτσιλωντας με πολυ γρηγορες κινησεις του πινελου τον καμβαplayloud είπε:Αλλο ΔΙΑΛΕΓΩ να μην παιζω γρηγορα κι ΑΛΛΟ το απαξιω επειδη ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ να παιξω γρηγορα. Ο τυπος στο βιντεο ειναι φορ δε μπαζ γιατι εχει ασχημο taste, αλλα οχι να βγαζουμε σκαρτη τη ferrari επειδη εμεις ειμαστε ΑΣΤΡΑΧΑΝ