το συγκεκριμενο κομματι του ANDY TIMMONS ΠΟΥ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ 5 ΚΑΛΥΤΕΡΑ INSTRUMENTAL που εχω ακουσει στη ζωη μου και απο feeling και εκτελεστικα βρισκεται στο δισκο ''the spoken and the unspoken''.Oσο για το γεγονος οτι και αυτος παιζει μερικες φορες φουμαρα ειναι ευνοητο αφου σε καθε δισκο θελει να δειξει και την τεχνικη του.Εγω πλεον εχω πειστει οτι με τους κιθαριστες πρεπει να ψαχνεις να βρισκεις κανεναν τετοιο θησαυρο απο τους δισκους τους και οχι να περιμενεις οτι ολοκληρος ο δισκος θα εχει full τετοια κομματια γιατι δεν θα ειχε περαση στους πιτσιρικαδες.Παντως για εμενα παιχτικα και μελωδικα το κομματι ειναι απιστευτο ειδικα μετα το 4.30 δινει ρεστα τα bends και μονο φτανουν.επισης τρομερη δουλεια του εχει κανεις ο πληκτρας απο πισω!!!!παντως δεν ξερω εαν συμβει και σε αλλους παντως εγω το ακουω παρα πολυ καιρο σχεδον καθε μερα και δεν το εχω βαρεθει...και μην πουμε για ηχο....
και τωρα η ΑΣΚΙΚΗ -ΑΣΥΚΗ ή οπως θελει ας γραφεται ...ενα εχω να πω την αγαπω την αγαπω ....το σωμα που ειχε το 80 οταν καποιες ηταν φακλανες δεν περιγραφεται .
Μακαριοι αυτοι που πηγαν μαζι της :'(
και τωρα η ΑΣΚΙΚΗ -ΑΣΥΚΗ ή οπως θελει ας γραφεται ...ενα εχω να πω την αγαπω την αγαπω ....το σωμα που ειχε το 80 οταν καποιες ηταν φακλανες δεν περιγραφεται .
Μακαριοι αυτοι που πηγαν μαζι της :'(
Τελευταία επεξεργασία από moderator: