- Πόντοι
- 18
Γειά σας παιδιά.Ασχολούμαι ερασιτενικά με τα πλήκτρα εδώ και χρόνια και θέλω να ξεκινήσω μαθήματα πιάνου (αν και είμαι 31) σε κάποιον δάσκαλο , όχι για κάποιο πτυχίο φυσικά, απλά επειδή θέλω να παίζω καλύτερα απο ότι τώρα και σε γενικές γραμμές να εξοικειωθώ σε 88αρι βαρυκεντρησμένο πλήκτρο.Και έρχομαι στο θέμα.Βρήκα 2 88 αρια της m-audio.Το M Audio ProKeys Sono 88 στα 320Ε και το M Audio ProKeys 88 SX
Stage Piano στα 340Ε.Το πρώτο είναι λίγο ποιο φθηνό αλλά το αρνητικό είναι ότι έχει 40 νότες max πολυφωνία και το θετικό ότι έχει δείγμα πιάνου Steinway.Το 88sx όμως έχει 126 νότες πολυφωνία και όχι δείγμα πιάνου Steinway .Το μόνο που θέλω είναι ένα ήχο πιάνο κ τπτ άλλο.Οι 40 νότες πολυφωνία είναι πρόβλημα?Εσείς ποιό μου προτείνετε απο αυτά τα 2?
Stage Piano στα 340Ε.Το πρώτο είναι λίγο ποιο φθηνό αλλά το αρνητικό είναι ότι έχει 40 νότες max πολυφωνία και το θετικό ότι έχει δείγμα πιάνου Steinway.Το 88sx όμως έχει 126 νότες πολυφωνία και όχι δείγμα πιάνου Steinway .Το μόνο που θέλω είναι ένα ήχο πιάνο κ τπτ άλλο.Οι 40 νότες πολυφωνία είναι πρόβλημα?Εσείς ποιό μου προτείνετε απο αυτά τα 2?
Τελευταία επεξεργασία από moderator: