M audio axiom 25 plz help me :/

CypherCirca

Νέο μέλος
Πόντοι
1
Hello,osoi einai gnostes epi tou 8ematos,skopevw na parw to m audio axiom 25,alla anisixw gia to an 8a parousiasei latency kai an nai poso dinato 8a einai.h karta hxou m einai sxetika palia,einai to modelo Soundmax Digital Audio version 5.12.1.3665

Osoi gnorizete epi tou 8ematos,8a parousiasei latency ? kai an nai,mporei na meio8ei simantika meso drives kai updates,xoris na anagastw na agorasw kainourgia karta hxou h genika na dwsw opoiadipote extra fraga ????

Thnx in advance ;)

Το keyboard δεν έχει τόσο μεγάλη σχέση όσο η κάρτα ήχου.Δηλαδή είτε αγοράσεις αυτό είτε άλλο το ίδιο latency θα αντιμετωπίσεις. :)

nai alla isxiei oti 8a yparxei latency ? kai an nai isxiei oti mporei na meio8ei mesw drivers kai updates ? dld na mporesw na glitwsw ta extra fraga apo kartes ixou  re paidia gt dn eimai kai gia polla afto to diastima !

CypherCirca είπε:
nai alla isxiei oti 8a yparxei latency ?  kai an nai isxiei oti mporei na meio8ei mesw drivers kai updates ? dld na mporesw na glitwsw ta extra fraga apo kartes ixou  re paidia gt dn eimai kai gia polla afto to diastima !

????????????

Εάν σκοπεύεις να πάρεις το axiom επειδή έχει και τα pads μην το πάρεις. Με απογοήτευσαν απίστευτα. Προσωπικά ένα χρόνο που το είχα το κλαβιέ του μου άρεσε αλλά τα pads απαπαπα...

giati re file apogoitefsi ta pads? dn einai akrivos o logos alla einai enas apo tous simantikous ? apo oso kserw einai diskola na fortoseis hxous,alla genika poio einai to parapono s? a kai mia erotisi,katevasa ta asio4all,anoiksa to reason kai evala to asio gia eksodo,to latency m epaisa sta 10ms,otan parw to midi to latency 8a anevei ? diladi mporw na xrisimopoihsw to midi xoris latency ??

Απλά στο λέω να μην περιμένεις καλή αίσθηση όπως τα pads των mpc, mpd κτλπ. Μια καλή ιδέα θα ήταν να έπερνες ένα φτηνό m-audio 25άρι ή 49αρι midi και ένα akai mpd. Θα σου πάει λίγο πιο ακριβά αλλά κατά την γνώμη μου αξίζει περισσότερο.

Midi Keyboard

http://www.thomann.de/gr/m-audio_keystation_49e_usbmidikeyboard.htm

Akai Mpd 18

http://www.thomann.de/gr/akai_mpd_18.htm

erasitexnika 8a to xrisimipoihsw file,to 1o mou keyboard 8a einai.apla na to riksw sto reason 4 8elw kai na xrisimopoiw drums kai loops apo ta pads mou xreiazetai,gia afto einai katalilo to m audio 25 ?

Πάντως καλύτερα να έχεις ευκολίες και καλά πράγματα έστω και ερασιτεχνικά που θα τα χρησιμοποιείς. Καλές και ιδέες του παιδιού παραπάνω με την σειρά mpk που είναι εξίσου αξιόπιστα. Πάντως σκέψου αυτά τα 2 που σου πρότεινα θα με θυμηθείς φίλε.  ;) Κώστας.

δυστυχως δεν βγαινω ρε παιδια,οικονομικα δηλαδη να παρω αυτα τα 2,ισα ισα το m audio axiom 25 παιρνω για αρχη.τοσο χαλια ειναι δλδ τα pads ? oυτε 8α τα χρησιμοποιω ???

Εγώ πάντως δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος. Αν μπορείς να κάνεις υπομονή και δεν το χρειάζεσαι τώρα μάζεψε λεφτά φίλε και πάρε αυτά που σου είπα θα είσαι πιο καλημένος. Η διαφορά δεν είναι πολύ μεγάλη. Και σκέψου οτί θα μπορέσεις να κάνεις περισσότερα πράγματα με αυτά τα 2. Η επιλογή δική σου.

φιλε,ειναι το θεμα οτι ειναι και παλιο το pc,το axiom 25  τωρα θα το σηκωσει λογικα με asio αλλα αμα παρω και αλλα μηχανηματα,ισως χρειαστει αλλαγμα η καρτα ηχου,και επειδη ειναι παλιο το pc αμα ειναι να βαλω καλη καρτα ηχου,θελει αλλαγμα ολο.αν μπορεις και δεν σου ειναι δυσκολο,διευκρινισε μου λιγο γιατι δεν ειναι καλα τα pads ?

δηλαδη αμα ηχογραφεις,δεν γινεται να παιζεις τα ντραμς και αυτα να ηχογραφουνται απευθειας στο pattern ???

πιστευω οτι για αρχη θα μου ειναι ενταξει.αλλα εχω σκοπο ουτως η' αλλως να παρω και ενα mpc/mpd.ποιο θα μου προτεινες ως καταλληλοτερο με χαμηλη τιμη και ικανοποιητικο ???

Αν θες κάτι οικονομικό τότε αυτό που σου ταιριάζει είναι ένα mpd. Το mpd 32 έχει όλες τις λειτουργίες που θα χρειαστεί κάποιος και είναι ας πούμε πιο ''ολοκληρωμένο''. Πάντως και το mpd 24 είναι εξίσου καλό και είναι αυτό που σου προτείνω. Αν όμως έχει τα λεφτά πάρε το mpd32.

Akai Mpd24

http://www.thomann.de/gr/akai_mpd_24.htm

Akai Mpd32

http://www.thomann.de/gr/akai_mpd_32.htm

μου φαινεται πως θα προτιμισω το 32 μολις βρω επιτελους μια δουλεια :)

να ρωτησω και κατι τελευταιο για το  axiom,τα pads του ειναι pressure sensitive ?

Trending...

Νέα θέματα

Back