Μ' άδειες τσέπες

Πολύ φοβάμαι ότι αν ευελπιστείς να κονομήσεις από τη μουσική, θα μείνεις μ' άδειες τσέπες.
Που να βρω τα λεφτά να κονομήσω,
θέλω να μου πείτε εσείς οι τυχεροί :ROFLMAO:

Την υγειά μας να χουμε και κάνουμε κάτι που αγαπάμε και ας μην κονομάμε.:love:

Ο Νταλάρας δεν έβγαλε λεφτα από την μουσική;
Δεν είναι μόνο πόσα βγάζεις, είναι και πόσα ξοδεύεις και αν χρωστάς κιόλας............... Δύσκολα τα πράγματα. Εμένα μου είπαν κάποτε πως αν θες να γίνεις επαγγελματίας μουσικός πρέπει να μάθεις να το σφίγγεις το ζωνάρι. Και το σκέφτηκα και προτίμησα τα πιο σίγουρα. :ROFLMAO: :rolleyes:

Ο Νταλάρας δεν έβγαλε λεφτα από την μουσική;
Χωρίς να θέλω να ερμηνεύσω τον Νέστορα, νομίζω ότι αναφέρεται στον συγκεκριμένο καλλιτέχνη που τραγουδάει στο βίντεο. Να μην περιμένει ο συγκεκριμένος οικονομική προκοπή κρίνοντας από αυτό που ανέβασε... Αυτό θα πρόσθετα εγώ ισχύει και για τους περισσότερους από εμάς εδώ στο φόρουμ, χομπίστες ήμαστε άλλωστε δεν τρέφουμε αυταπάτες

Πολύ φοβάμαι ότι αν ευελπιστείς να κονομήσεις από τη μουσική, θα μείνεις μ' άδειες τσέπες.
Όχι αγαπητέ, ποτέ δεν επεδίωξα να «κονομήσω» από τη Μουσική. Ορισμένων πάντων οι τσέπες της ψυχής τους είναι εντελώς άδειες.

Όχι αγαπητέ, ποτέ δεν επεδίωξα να «κονομήσω» από τη Μουσική.
Αγαπητέ Dixie δεν νομίζω να βρεις ούτε ένα ανάμεσά μας που να είχε την ψευδαίσθηση ότι θα τα "κονομούσε" απ' την μουσική. Η μουσική ήταν και είναι η ψυχαγωγία μας.

Αγαπητέ Dixie δεν νομίζω να βρεις ούτε ένα ανάμεσά μας που να είχε την ψευδαίσθηση ότι θα τα "κονομούσε" απ' την μουσική. Η μουσική ήταν και είναι η ψυχαγωγία μας.
Εγώ με τις σπουδές και τις γνωριμίες που είχα θα κονομούσα από τη μουσική. Επιλογή μου είναι που έγινε ψυχαγωγία. Γιατί βαριόμουν το περαιτέρω τρέξιμο και μελέτη. Εγώ όμως, μπορώ. Και τώρα θα βάλω ένα κομμάτι που θα συζητηθεί για τη μουσικοπαραγωγική του αρτιότητα αλλά και το θέμα του που καυτηριάζει γεγονότα και εξελίξεις. 🤌😀

Αυτό είναι η τέχνη της μουσικής και το τραγούδι κύριοι.
Αλλα λέει ο καλλιτέχνης,άλλα καταλαβαίνει ο κόσμος,άλλα γράφουν οι κριτικοί.

Εγώ με τις σπουδές και τις γνωριμίες που είχα θα κονομούσα από τη μουσική.
Και τώρα θα βάλω ένα κομμάτι που θα συζητηθεί για τη μουσικοπαραγωγική του αρτιότητα αλλά και το θέμα του που καυτηριάζει γεγονότα και εξελίξεις.
Μάλιστα... μάλιστα... :unsure:

ΥΓ: Έχεις θέσει σοβαρή υποψηφιότητα για το "kanagias of the year award" 😄

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back