Lzzy Hale Signature Explorerbird

Ομολογώ ότι μπαίνω, το βλέπω και ένα ερωτηματικό σχηματίστηκε πάνω απ' το κεφάλι μου... Βρε μπας και  ξεχάστηκα και μπήκα στο "Λούκουλο"...

Πάντως, ναι το promo είναι ωραίο, η κ. Lizzy εξαίρετη και η κιθάρα... συμπαθητική.

Φυσικά "ενταγμένη" στην κατάσταση "αγωνίας" των δύο εταιριών (F&G) να μας πουλήσουν κάτι "νέο", έχοντας ρίξει για μια ακόμα φορά στο "σέικερ" παλιά "υλικά".

Θυμηθείτε τα λόγια μου...

Beware

H ώρα που θα βγει η Lpcaster μας ζυγώνει. Σώμα LP, μπράτσο/headstock stratocaster και bolt on μάλιστα, με H/S/S.

Να μη σας πω ότι θα τη βγάλουν συμπαραγωγή F&G για να έχουν καλύτερο marketing... ?    

Μπορεί τα παραπάνω να φαντάζουν υπερβολικά, αλλά προσωπικά περιμένω σύντομα την... flying V με  Firebird headstock, από πλευράς Gibson. Και με reverse headstock για τους μερακλήδες ?

Bottom line λαίμαι... Οι κιθάρες (και τα μπάσα βεβαίως, βεβαίως) έχουν εξαντλήσει εδώ και καιρό το innovation.

Πλέον ζούμε την εποχή των οργάνων "Φρανκενστάιν"...

H ώρα που θα βγει η Lpcaster μας ζυγώνει. Σώμα LP, μπράτσο/headstock stratocaster

Τι "ζυγώνει" ....

Έφτασε ....

fender-les-paul-standard.jpg

Terry sory αλλά αυτά τα δύο που έχω "μαρκάρει" δεν συνάδουν.... LP με βιδωτό μπράτσο δεν είναι LP!
Βλέπεις πόσο old school είσαι... Έτσι θα κάνεις καριέρα στο τμήμα marketing των F&G;  Αυτή θα είναι η... "γοητεία" της φίλος. Το "νέο" και "διαφορετικό", που ξεφεύγει από την "πεπατημένη" ?

Γι' αυτό την βάφτισα και "Lpcaster" άλλωστε ?

ΥΓ: Αν δείτε να κυκλοφορεί κάτι με αυτή τη επωνυμία, να μου το σφυρίξατε να διεκδικήσω τα δικαιώματα  ?

Έχουμε και από αυτό φίλως.
Βρε όλα τα έχουμε... 

Απλά- και θα επιμείνω στην "ένστασή" μου- προσωπικά με ψιλο- "εκνευρίζει" αυτό που παρακολουθούμε εδώ και κάποια χρόνια από πλευράς των δυο μεγάλων εταιρειών. 

Αυτό το δεν έχουμε να παρουσιάσουμε κάτι πραγματικά νέο, κάτι πραγματικά καινούργιο και πετάμε τις παλιές "δόξες" στο σέικερ και ότι βγει. 

ΥΓ: Κατανοώ βέβαια ότι έχω γίνει συντηρητικός και γερούνδιος ? 

Τέρυ κάτι τέθοιο σε βιδωτό εννοάς ;

Και τέτοιο...

Είσαι εντελώς μέσα στη "λογική" των οργάνων που μας παρουσιάζουν ως "νέες προτάσεις". Πολύ πιθανό να το δούμε και αυτό ακριβώς έτσι- υπό τη μορφή ενός signature model κάποιου κιθαρίστα. 

ΥΓ: Μετράω καλά; 23 τάστα βρε αθεόφοβε... ?

EDIT: Να σου πω, μου φτιάχνεις μια τέτοια με μπράτσο explorer, θα ήθελα να το δω και αυτό ?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
η σίγκνατσουρ του Βοναμάζα είναι βρε. Εδώ και χρόνια στην παραγωγή.

Μπόνα όρνιθα

η σίγκνατσουρ του Βοναμάζα είναι βρε. Εδώ και χρόνια στην παραγωγή
Μήπως μου κάνεις πλάκα του γέροντα; Έχει βγει στην παραγωγή αυτό το... πράγμα;

Edit: Και δεν αναφέρομε στην epi ?

Edit2: Εννοείς ότι μου παρουσίασες μια... κολεξιόν από signature του... μασαμπούκα ?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Θεοί του σκότους και του χάους...

Πώς μου είχε ξεφύγει αυτό το... αριστούργημα
This product is no longer available.     ανάρπαστη έγινε.....

...και κάτω κάτω στην σελίδα της δες τα Related Products...?

This product is no longer available.     ανάρπαστη έγινε.....

...και κάτω κάτω στην σελίδα της δες τα Related Products...?
?

Και μετά φταίω εγώ, που λέω αυτά που λέω...

Θα έπρεπε πάντως να έχουν βάλει κάτι, να προειδοποιούν ότι ακολουθούν εικόνες (κιθαριστικής) φρίκης ?

βλέπω σας δίνει έμπνευση η haleκιθάρα.

Για τιμούλα που την δίνει η gibson τι λέτε;

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back