πχ.οι εφημεριδες.Δεν ξερω πως ξεκινησε το πραγμα' date='αλλα τωρα οι Κυριακατικες κοστιζουν ΛΙΓΟΤΕΡΟ απο οσο αξιζει το χαρτι τους.Καθε 2η σελιδα κ διαφημιση.Προτιμω να διαβαζω μια εφημεριδα (φυσικα να αξιζει το περιεχομενο της) ΧΩΡΙΣ διαφημισεις κ να την πληρωνω πχ 10e παρα να διαβαζω ενα διαφημιστικο φυλλαδιο στο οποιο παρεμβαλλονται αρθρα.[/quote']
Η απλοϊκή σκέψη είναι: Αν αξίζουν τα άρθρα όμως....γιατί να μην τα πάρεις τζάμπα? Τις διαφημίσεις μπορείς να τις προσπεράσεις στα γρήγορα.
Επειδή σε όσα παρατηρώ η διαφήμιση δεν εχει εναν τετοιο αθωο ρολο.Φυσικα κ μπορεις να τις προσπερασεις.Ο ρολος της εφημεριδας αυτη τη στιγμη εχει εκφυλιστει στο να ειναι ενα μεγαλο διαφημιστικο φυλλαδιο.Ειχε γινει κι εδω ενα θεμα για το ποσο δυσκολα μπορει πχ ενα περιοδικο για μουσικη τεχνολογια να θαψει το προϊόν που στη διπλα σελιδα το διαφημιζει.Εχει ευθυνη ο εκδοτης απεναντι στους χορηγους του.Όπως το ίδιο θα έκανα κι εγώ αν πληρωνόμουν για τα ποστς μου εδώ :lol:
Το προβλημα όμως δεν ειναι αυτο.Ισχυριζομαι οτι οταν ενος προϊόντος ο λογος υπαρξης ειναι να ειναι το μέσο για την προβολή ασχετων πραγματων (στην προκειμενη τις διαφημισεις) τοτε το αρχικό προϊόν (η εφημερίδα) εχει χασει ήδη τον χαρακτηρα του.Δλδ ο στόχος του γίνεται να κυκλοφορει για να δημοσιευονται τα ασχετα με τη θεματολογία του, με αμεση συνεπεια να υποβαθμιζεται η ουσια του,αυτη που θα σε εκανε να το αγορασεις.
Εχω το πρωτο και το τελευταιο τευχος των Schooligans.Στη συζητηση που εγινε περσι για το schoolwave το υποστηριξα.Τωρα προτίμησα να μη μιλήσω γιατι δίπλα στα γραμματα των παιδιών είναι οι διαφημίσεις της vodafone.Δεν κολλαει,δεν μπορω να δω πως γίνεται να μη χαθεί ο χαρακτήρας του. :roll: