Lower Cut -debut EP-

JohnyOh

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Καλησπέρα!

Μετά από πρόβες, live, και λίγο home recording, αποφασίσαμε πως ήρθε η ώρα να μπούμε σοβαρά στο studio και να γράψουμε το πρώτο μας EP. Πριν ακόμα το τελειώσουμε, είπαμε να ανεβάσουμε 2 κομμάτια για να ακούσουμε απόψεις-γνώμες!

Το πρώτο...

Burning.mp3

Attachments

μπράβο ρε παιδιά!

πότε να περιμένουμε τα επόμενα κομμάτια;

Πολύ ωραία τα κομμάτια! Κ σας θυμήθηκα τις προάλλες κ είχα απορία αν παίζετε ακόμα κ τι κάνετε! :)

JohnyOh είπε:
...και το δεύτερο....
Ωραίο κομμάτι... θα ήθελα λίγο πιο δυνατά παιγμένα τα τύμπανα και τα φωνητικά λίγο περισσότερο παθιασμένα, αλλά και έτσι είναι πολύ ωραίο. Μπράβο!

Μπράβο John,  καλή δουλειά,  να μ στείλεις το EP όταν με το καλό τελειώσετε 

Κατ'αρχάς ευχαριστούμε!  ;D

@ευη: και βέβαια παίζουμε ακόμα, ετοιμάζουμε live στις 13 του μήνα στο Lazy,θα αναρτήσω σχετικό θέμα!

@μίλτο: όπου να'ναι βγαίνουν και τα άλλα 2 κομμάτια και θα τα ανεβάσουμε στο bandcamp για να τα μοιράσουμε πιο εύκολα!

@λευτέρη: ευνοείται θα σου το στείλω!

@haryy: Σε ευχαριστούμε πολύ, τα τύμπανα τα είχαμε στην πρώτη μίξη λίγο πιο δυνατά, αλλά μας ακούγονταν "κάπως", οπότε τα φέραμε λίγο πιο ισορροπημένα! 

Πολύ ωραία τραγούδια... Η μπασογραμμή στο Icarus εκεί στο 1.50 μου άρεσε πάρα πολύ!!!Όχι μόνο το κατέβασμα αλλά και το πως συνεχίζεται μετά.. Αν και θα ήθελα το μπάσο σε όλο το κομμάτι λίγο πιο ανεβασμένο ρε παιδάκι μου!!! Φαντάζομαι πως ήταν όμως στη σωστή ένταση για να ακούγονται όλα σωστά... Ίσως φταίει βέβαια ότι είναι λίγο χαμηλωμένη η μπότα. Με το P bass έγραψες? Και με tele ο κιθαρίστας? Πολύ ωραίες συνθέσεις και πολύ ωραία ηχογράφηση (τα εφφέ του intro στο burning πως τα κάνετε σε Live? Λούπες ή καλός πληκτράς?) Επίσης κάτι τελευταίο, που κάνατε την ηχογράφηση?

Σε ευχαριστώ funky! Λοιπόν, το μπάσο δεν το ανεβάσαμε περαιτέρω για τον λόγο που φαντάζεσαι, του έχουμε τσιτώσει τα μεσαία, και έχει μπει λιγάκι overdrive. Ναι με το p έγραψα εννοείται  ;D, πολυεργαλείο!! Οι κιθάρες είναι γραμμένες με μια tele και μια custom jazzmaster. Τα εφέ στο intro του burning είναι απλά καλός πληκτράς  8).. Για την ηχογράφηση θα σου στείλω πμ, γιατί δεν ξέρω αν επιτρέπεται από τους κανονισμούς να το αναφέρω εδώ!

Απλά ρε παιδάκι μου δεν ακούγεται και πολύ σαν P... Σαν τεζαρισμένο J ακούγεται... Τι να πω...Μπράβο πάντως!!!

SPB-3. Δεν ακούγεται πολύ σαν Ρ γιατί με αυτόν τον μαγνήτη ΔΕΝ είναι Ρ. :) Γενικά όλα τα εφέ που έχει πάνω, το push-άρουν αρκετά, οπότε δεν έχει αυτόν τον vintage χαρακτήρα του κλασσικού p-bass.

Παιδιά μπράβο σας, πολύ καλή και προσεγμένη δουλειά, τόσο από συνθετικής πλευρας όσο και από θέμα παραγωγής! Ειδικά το Icarus μου άρεσε πάρα πολύ! Την παραγωγή μόνοι σας την κάνετε?

Σε ευχαριστούμε πολύ! Αν με την έννοια παραγωγή εννοείς την δομή των κομματιών, την επιλογή ήχων κτλ, ναι μόνοι μας.. Αν πάλι εννοείς την διαδικασία της ηχογράφησης - mastering, τότε εκεί χρειαστήκαμε (επαγγελματική) βοήθεια.. :)

JohnyOh είπε:
Για την ηχογράφηση θα σου στείλω πμ, γιατί δεν ξέρω αν επιτρέπεται από τους κανονισμούς να το αναφέρω εδώ!
πες τα δημόσια, δεν είναι κακό να αναφέρεις αναλυτικά τους συντελεστές κ συνεργάτες σας που ευθύνονται για αυτό που ακούμε...

Τα εφέ στο intro του burning είναι απλά καλός πληκτράς  8)..
απλά ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ πληκτράς!  ;)

να πω και κάτι που δε μου άρεσε τόσο τώρα που ξαναακούω: το "διαστημικό" εφέ της φωνής στο μπέρνινγκ κρατάει πολύ ώρα... {εντελώς προσωπική άποψη, μη μασάτε}

Έχεις δίκιο μίλτο! Λοιπόν η ηχογράφηση-μίξη-mastering έγινε στο στούντιο ARTRACKS, και να τους ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τόσο για τη συνεργασία όσο και τη βοήθεια. Όσο για το εφέ στο burning, είμαστε και μεις σε debate για το αν θα αλλάξουμε κάτι  8). Τα κομμάτια ακόμα είναι στη φάση που γίνονται ψιλόο-αλλαγές της τελευταίας στιγμής.

Και επί του πρακτέου.. Επειδή σκεφτόμαστε μήπως κόψουμε και μερικά αντίτυπα, έχει κάποιος να προτείνει καμιά καλή και (οικονομική  8) ) λύση?

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back