• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Λουίζα + Νικόλας live (Louiza sings her Favorites) @ Verve (Solonos 94)

Nikolas

Bafta Winner
Πόντοι
198
Η Λουίζα Σοφιανοπούλου στο VERVE, στο πρώτο μας live στη νέα διεύθυνση!

Μαζί με τον πιανίστα Νικόλα Σιδερή, θα μας ταξιδέψει όλο το βράδυ με jazz, soul, swing classics (Μy baby just cares for me, All that jazz, Fever, Mack the knife,ας πούμε...) και κάποια τραγούδια - έκπληξη.

Η Λουίζα μόνο τυχαία δεν είναι στον χώρο. Από τα δεκαεπτά της τραγουδάει επαγγελματικά, ενώ έχει συνεργαστεί με πολλούς σπουδαίους Έλληνες καλλιτέχνες σε συναυλίες και δισκογραφία.

Έχει επίσης τραγουδήσει αργεντίνικο tango με το κουιντέτο TANGartO, ενώ για 2 χρόνια έμενε στο Λονδίνο και τραγουδούσε σε τοπικές μουσικές σκηνές.

Αυτό που μετράει όμως, είναι ότι έχει υπέροχη φωνή. Θα το διαπιστώσετε την Κυριακή.

Εννοείται είσοδος δωρεάν.

Verve Music Cafe, Σόλωνος 94, Αθήνα. 21:00

372818_219673111453638_893526610_n.jpg

Nikolas back in (live) action.

wave.gif

Γιατί μιλάς στο γ' πρόσωπο για την αφεντιά σου;

Θα προσπαθήσω να είμαι (και μάλλον θα είμαι) εκεί. ;)

Εγώ θα κάνω ένα μικρό μπαμπ...

Είναι ωραίο μαγαζί, είναι το πρώτο live που γίνεται εκεί, και θεωρώ ότι θα είναι πολύ ωραία (και νωρίς γιατί είναι Κυριακή, και χωρίς είσοδο (μόνο το ποτό σας)), κλπ...

Αυτά... :)

Νικόλα, δε μας έγραψες πουθενά ημερομηνία. Το είδα όταν το πρωτοανέβασες και είχα τον ίδιο προβληματισμό. Μόνο μια Κυριακή ανέφερες και απ' ό,τι καταλαβαίνω είναι απόψε τελικά.

πωπω...

Ναι είναι σήμερα Κυριακή 22/01/2012...

Πώπω...

σορρυ ρε παιδιά...

ας μείνει μνημίο της αφηρημάδας μου (για να μην πω τίποτα χειρότερο...)...

Ευχαριστώ τον 1 νοιζά που ήρθε (και είναι δείγμα ανιδιοτέλειας... ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ). Ο Μανώλης (Χναναράκης) πέρασε απ'το μαγαζί. Αυτό μόνο θα έφτανε αλλά επιπλέον (όντας αφηρημένος) ξέχασα το αναλόγιό μου, οπότε ο άνθρωπος, αφού έχει το μαγαζί δίπλα πήγε μεχρί εκεί και έφερε 2 αναλόγια, και αφού κανένα απ΄τα δύο δεν έκανε, προτάθηκε να κόψει (!!!!!) το ένα για να το φέρει τα μέτρα μου!!!! Εκεί τα κατάφερα και τον σταμάτησα! Αλλά μου έμεινε το πόσο πρόθυμος ήταν να βοηθήσει! Άρχοντας! Πολύ απλά!

Τον ευχαριστώ απ'εδώ και θα τα πούμε και από κοντά.

Η βραδιά ήταν πολύ ομορφη, το μαγαζί γεμάτο κόσμο και το πρόγραμμα βγήκε πολύ ωραία (με τα λαθάκια του φυσικά, αφου ήταν και η πρώτη μας φορά, και η πρώτη φορά του μαγαζιού). Ο κόσμος το χάρηκε, η Λουίζα έλαμψε κι εγώ ακολούθησα αξιοπρεπέστατα (ειδικά για τζαζ/μπλουζ πρόγραμμα που όπως ξέρετε δεν έχω και ΤΗΝ στενή σχέση)...

Ελπίζω να υπάρχουν φωτό (και μπορεί και ηχογράφηση).

Επίσης ελπίζω να ξαναγίνει μια μέρα πιο λογική (όχι Κυριακά δηλ).

Αυτά...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back