Loose Rag: At the Circus.....

audiokostas

V.I.P.
Πόντοι
38
Ε, δεν πάει. Ντροπή είναι. Όλοι ανέβασαν το κατιτίς τους, να μην ανεβάσουμε και μεις;

Τι θα πει ο κόσμος, η γειτονιά βρε παιδί μου........

Να σας τρατάρουμε λοιπόν κι εμείς ένα κομματάκι ("I'll never play the blues.....") από τη βραδιά. Δικό μας, ολοδικό μας.

Distortion(Παύλος) & Longshadow(Γιώργος) τα πρώτα βιολιά, Nerohytis(Φώτης) στα μετρικά κρουστικά στηρίγματα, χαμηλές συχνότητες και κραυγές εγώ.

3:33 λεπτά (το μισό του 6:66) με τα λαθάκια του (ειδικά μου) αλλά και με την ένταση ενός live.

Υ.Γ. Τα σχόλια σας ελεύθερα και αμερόληπτα με την σκέψη σας πάντα στο ότι διαχειρίζομαι κάρμα..... ;)

Υ.Γ2  Άσχετο (αλλά σχετικό με τον τίτλο) αλλά όποιος δεν έχει δει το At the Circus των Marx Brothers να το κάνει αμέσως.

Ill_never_play_the_blues.mp3

Attachments

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Γιατί δεν ανεβάζεις τα videos?...Eίναι άλλη η αίσθηση του οπτικοακουστικού από το σκέτο ακουστικό....Το γενικό σύνολο κρύβει περισσότερο τα "λάθη"...

Όπως πάντα «εντός θέματος» (its called the blues) και με συνέπεια  8)

Μπράβο σας παιδιά- μόνο που απαιτείται βίντεο για να σας θαυμάσει ο κόσμος, γιατί ήσασταν πολύ blues μούρες on stage και πολύ power. 

marathon είπε:
Γιατί δεν ανεβάζεις τα videos?...Eίναι άλλη η αίσθηση του οπτικοακουστικού από το σκέτο ακουστικό....Το γενικό σύνολο κρύβει περισσότερο τα "λάθη"...
α) Διότι είμαι αγόρι εκπάγλου καλλονής και perfomer ολκής και επισκιάζω οπτικά τους (καλύτερους - και ενίοτε ψηλότερους- από μένα) μουσικούς που είναι μαζί μου.

β) Διότι διαχειριζόμαστε καλύτερα τις στάθμες στο ηχητικό (eqing)  ;)

γ) Διότι δεν έχουμε ακόμα τα βίντεο.... :(

δ) Διότι πρέπει να πληρώσετε για να μας δείτε.

ε) Διότι έτσι μας αρέσει.... 8)

Τίποτα δεν ανεβαίνει (και δεν θέλουμε να ανέβει) αν δεν το ελέγξουμε και εγκρίνουμε. Ούγκ !

Πολύ δεμένη μπάντα (λίιιγο περισσότερο από τις υπόλοιπες νομίζω), που κατά την γνώμη μου αδικείται χωρίς την εικόνα. Ίσως λόγω του ασυγκράτητου από ενέργεια frontman (ο οποίος διαχειρίζεται και τα karma μας ....  :P :P :P).

Κιθαρίστες που αλληλοσυμπληρώνονται και μοιράζουν τα μέρη τους ώριμα. Τα πιο γκρουβαριστά σας πάνε περισσότερο κατά την γνώμη μου.

Τα στάνταρντς ήταν πολύ ανεβασμένα εκείνο το βράδυ, το έχουμε ξαναπεί και οι Loose Rag ένα μεγάλο μέρος της... Μπράβο  ;D ;D

audiokostas είπε:
α) Διότι είμαι αγόρι εκπάγλου καλλονής και perfomer ολκής και επισκιάζω οπτικά τους (καλύτερους - και ενίοτε ψηλότερους- από μένα) μουσικούς που είναι μαζί μου.

...

Τίποτα δεν ανεβαίνει (και δεν θέλουμε να ανέβει) αν δεν το ελέγξουμε και εγκρίνουμε. Ούγκ !
Ατυχώς για σένα...υπάρχουν κρυφά στοιχεία που αποδεικνύουν ότι δεν ξέρεις τι σου γίνεται....

noiz3.png

...καλά που ήταν ο Πετράν και σας (μας...) μάζεψε ;D ;D ;D

audiokostas είπε:
Υ.Γ. Τα σχόλια σας ελεύθερα και αμερόληπτα με την σκέψη σας πάντα στο ότι διαχειρίζομαι κάρμα..... ;)
Φίλε μου. :D

Υ.Γ. Τώρα τ' άκουσα, τι εκπληκτική ανάλυση ακκόρντων 00.19-00.23.

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Μπράβο σας παιδιά
Μπράβο  ;D ;D
τι εκπληκτική ανάλυση ακκόρντων 00.19-00.23.
Ευχαριστούμε πολύ παιδιά....

..δεν ξέρεις τι σου γίνεται....
Ρε, α πάενε ...  μετράς δυνητικό -1

audiokostas είπε:
Ρε, α πάενε ...  μετράς δυνητικό -1
Μόλις ανεβάσω τη φωτογραφία που έχω για το Νέστορα...θα πάω +10 ;)

Eκανε μπαμ οτι οι Rag ηταν η πιο προβαρισμενη και καλυτερα δεμενη μπαντα απ τις υπολοιπες.

Ωραιο ρεπερτοριο(φευγει απ αυτα που παιζουν συνηθως οι μπλουζ μπαντες).

Ο longshadow παικταρας και ο Παυλος πολυ ουσιωδης και με ωραια ρυθμικα.

Δεμενο ρυδμ σεξιον και δυνατος φροντμαν.Αλλα τι βλεμμα ειν αυτο στη φωτο

ρε φιλε?Θα σκιαζοταν κι ο Νικολσον.

Ευχαριστουμε και Rag και audiokostas για την προσκληση,για το οτι περασαμε καλα και για την καλη οργανωση.Thanks μαγκες.

Το ΖΖ θα το βαλετε να γουσταρουμε?

Η φωνή εκείνου του νέγρου από το Δέλτα του Μισσισσιπή που τραγουδάει θα έπρεπε να είναι πιο μπροστά

Ο αγαπητός Longshadow σκίζει την Tele? Πολύ όμορφο! Απλά νομίζω πως θέλει ανέβασμα το μπάσο και η φωνή...

Όχι ότι περιμένατε εμένα για να το μάθετε αλλά ...... είναι πολύ καλό , σε όλα τα επίπεδα

Παρα πολυ καλο,και για μενα μετραει πολυ το οτι ειναι δικο σας!

Αν σκεφτουμε και το οτι μια ηχογραφηση αφαιρει το 30% τουλαχιστον της αληθινης ενεργειας,πιστευω οτι εκει θα ταν ακομα καλυτερο.

Αναμφιβολα υπαρχει πειθαρχεια στη μπαντα,πιστευω οτι ο ΑudolfKostas :D εχει βαλει το χερι του..

Ο Longshadow δινει ωραιο αερα στο ακουσμα!

Μονη μου ενσταση η μελωδικη γραμμη των φωνητικων η οποια παρα το blues rock υποβαθρο με πηγε σε Clash μερια.(πιο πανκο ποπ ελευθερη ερμηνεια-μη κατασταλλαγμενη 100%).

Ως κολλημενος,θα την ηθελα πιο πεντατονικια.. :D  :)

Well done!

Δεν ήξερα ότι είναι δικό σας το κομμάτι. Μπράβο παίδες.

freerock1974 είπε:
Παρα πολυ καλο,και για μενα μετραει πολυ το οτι ειναι δικο σας!

Αν σκεφτουμε και το οτι μια ηχογραφηση αφαιρει το 30% τουλαχιστον της αληθινης ενεργειας,πιστευω οτι εκει θα ταν ακομα καλυτερο.

Αναμφιβολα υπαρχει πειθαρχεια στη μπαντα,πιστευω οτι ο ΑudolfKostas :D εχει βαλει το χερι του..

Ο Longshadow δινει ωραιο αερα στο ακουσμα!

Μονη μου ενσταση η μελωδικη γραμμη των φωνητικων η οποια παρα το blues rock υποβαθρο με πηγε σε Clash μερια.(πιο πανκο ποπ ελευθερη ερμηνεια-μη κατασταλλαγμενη 100%).

Ως κολλημενος,θα την ηθελα πιο πεντατονικια.. :D  :)

Well done!
Συμφωνώ απόλυτα με τον freerock1974! Εκεί ΄ήταν διαφορετικά τα πράγματα.

Επιασε επίσης ακριβώς την αίσθηση που έχω για τον τρόπο που τραγουδάει ο Audiokostas. Ενα περίεργο άκουσμα που παραπέμπει σε πανκ. Η χροιά του είναι κάπως μουντή, που δεν είναι κακό (το ίδιο έχει και η Εβελινα σ' εμας) αλλά ο τρόπος είναι καθαρά Clash. :D Πιστεύω επίσης πως πρέπει να αρχίσει το ψάξιμο και να επενδύσει σε ένα μικρόφωνο που θα του τονίσει κάποιες συχνότητες κολακευτικά. Δεν είναι τα 58 πανάκεια.

Εμένα μου αρέσουν πολύ περισσότερο πλέον σαν μπάντα με τις αλλαγές που έγιναν και ελπίζω στη σθεναρή παρουσία της μελλοντικά. Ωραίο κομμάτι!

Οριτζιναλ σύνθεση? Οου, φακ γιες!  :D

Μπράβο σε όλους για το παίξιμο, συμφωνώ απόλυτα με τα σχόλια περί punk φωνής (μου άρεσε ιδιαίτερα προσωπικά, αλλά τρέφω μεγάλη αγάπη στο στυλ λόγω και του δικού μου παιξίματος).

marathon είπε:
Φυσικά , το μάτι δεν χορταίνει!!!  ;)

Ωραία φωνή έχεις ρε αλήτη (punk)!!!!  :P

Εγώ ποτέ δε μένω στα μουσικά (κυρίως διότι για κάποιους εδώ μέσα έχω κατασταλαγμένη άποψη ως προς τη μουσική τους δεινότητα και το θεωρώ εκ των ων ουκ άνευ). Το κομμάτι μου άρεσε πολύ, ειδικά και κάτω από τις ειδικές συνθήκες (live ηχογράφηση – και μάλιστα εκτός studio, ήτοι εξαιρετικά δύσκολο)  8).

Αυτό που μου κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση (και το ζηλεύω) είναι το εξής. Οι πιο πολλές καλές μπάντες εδώ μέσα αποτελούνται από ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας από τη δική μου, και ως γνωστόν δεν είμαι και κάνα Τζόβενο ;D ;D. Πείτε μου ρε μάγκες , και δεδομένου ότι όσο γερνάει ο άνθρωπας (με την καλλίτερη των εννοιών το λέω) γίνεται αρτηριοσκληρωτικός και με παραξενιές. Πώς καταφέρνετε και συνεννοείσθε μεταξύ σας (είστε και πολλά άτομα) και παράγετε αποτέλεσμα. Όσες φορές είχα ενταχθεί σε μπάντα, πάντα μας έτρωγαν οι ίντριγκες και οι ανοησίες. Πολύ κουτσομπολιό και πολύ θάψιμο μεταξύ μας, ο μπασίστας είναι κάπως, ο drummer έτσι , ο άλλος γιουβέτσι. Αυτός ήταν και ο λόγος που εγώ προσωπικά αποφάσισα να τα κάνω όλα μόνος μου και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Σας ζηλεύω μόνο και μόνο γι΄ αυτό!!! Μπράβο σας ρε, γιατί για εμένα πέρα από τη μουσική, κυρίως μετράει ο άνθρωπος. !

freerock1974 είπε:
Επ' αυτού έχω να πω τα εξής. Σε μια κουβέντα που είχαμε τις προάλλες με τον Τέρη, είχαμε πεί ότι ο ΚαρμαΚόστας ακούγεται σαν να έρχεται από τα '80'ς. Αυτό είναι λογικό, για τον καθένα μας που μέσα στο υποσυνείδητό του έχουν απότυπωθεί οι μουσικές που άκουγε όταν το μυαλό ακόμη ρούφαγε. Το πανκ και το new wave είχαν μια ιδιαίτερη αισθητική - που φαίνεται - όταν κάποιος που το έζησε, κάνει μουσική που μπορεί να μην έχει ''φαινομενικά'' καμμία σχέση. Όπως και στον Κώστα, έτσι και στον καθένα μας τ' ακούσματά του φαίνονται στο παίξιμό του. Επίσης δεν είναι ανάγκη όταν κάνεις Blues ή Blues-Rock, ν' ακούγεσαι σαν μαύρος για να σε προσέξει ο άλλος. Δηλ ο Gallagher, o Johnny Winter, o Jeff Healey, αλλά ακόμη και ο Clapton και ο SRV άκούγονται σαν μαύροι; Καριέρα όμως έκαναν. ;)

Επίσης, ο Longshadow ακούγεται σαν blues κιθαρίστας; Αυτό δεν του αφαιρεί το δικαίωμα να σταθεί επαρκώς σε σχήματα που ερωτοτροπούν με το blues.

Nestoras είπε:
Επίσης δεν είναι ανάγκη όταν κάνεις Blues ή Blues-Rock, ν' ακούγεσαι σαν μαύρος για να σε προσέξει ο άλλος. Δηλ ο Gallagher, o Johnny Winter, o Jeff Healey, αλλά ακόμη και ο Clapton και ο SRV άκούγονται σαν μαύροι; Καριέρα όμως έκαναν. ;)

Επίσης, ο Longshadow ακούγεται σαν blues κιθαρίστας; Αυτό δεν του αφαιρεί το δικαίωμα να σταθεί επαρκώς σε σχήματα που ερωτοτροπούν* με το blues.
Παιδια,βαλτε του αυτο το ρημαδι το καρμα,πηρε φωτια το πληκτρολογιο τ'... ;D :-*

Προσωπικα δεν πιστευω,ουτε εννοουσα αυτο,οτι πρεπει να ακουγεσαι σα μαυρος που τραγουδαει μπλουζ.

Θα μπορουσε ομως να ακουγεται σαν λευκος που τραγουδαει μπλουζ. ;)

Οπως οι αναφερθεντες κολοσσοι.

Απ την αλλη ειναι θεμα γουστου νομιζω.Ηδη καποιοι εκφραστηκαν με ευμενεια γι αυτη την μιξη πανκ-μπλουζ στην ερμηνεια. ;)

*Κουτι ειναι ο longshadow λοιπον. ;)

Παντως ο Οντιοκαρμοκωστας εμενα μ αρεσε γιατι εχει θεατρικοτητα,νευρο και τραγουδαει ψυχωμενα κι ας εχει την ''ελαφροτητα'' του πανκ στην ερμηνεια που δε μου αρεσει. :).

Nα μην πω για το αγχος του να παιζεις μπασο και να τραγουδας... :o

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back