Λοιπόν να πώ και εγώ τον πόνο μου!

drketikios

Νέο μέλος
Πόντοι
16
2474949502_1346182c1e_o.jpg

Κατ'αρχάς για λεπτομέρειες στα όσα πώ, δείτε στο ιστολόγιο μου

http://nooblogs.gr/prasinostaraki/

46 days… για δυο παπούτσια… πράσινα!

Λοιπόν με λίγα λόγια, την Παρασκευή 9/5 στην ΕΤ3 στις 00:30, θα μεταδοθεί η εκπομπή "Άσπρο-Μαύρο", με θέμα τις φυλακές ανηλίκων!

http://www.keli.gr/

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ

Θα είμαι και εγώ στο πλατώ, με σκοπό να καταδίξω με τον σαφέστερο δυνατό τρόπο τα έγκλημα των ΦΥΛΑΚΩΝ ΑΝΗΛΙΚΩΝ!(μιας και ήμουν σε μια για 46 μέρες)

Ελπίζω να μην θεωρηθεί διαφήμιση, αλλά είναι απλά ένας τρόπος να γνωστοποιήσω την προσπάθεια που γίνεται να αλλάξουμε αυτό το σκηνικό.

Ένα σκηνικό βιασμού παιδικών και νεανικών ψυχών!

Όποια απορία και σχόλιο καλοδεχούμενα!!!

:)

Ρε φίλε, είσαι ο φοιτητής με τα πράσινα All-Star που είχανε πιάσει στη Θεσσαλονίκη για τα επεισόδια στο ΑΠΘ; :o

Τι λες τώρα... Respect φίλε μου, χαρά στο κουράγιο σου!

Όσο για το θέμα, δεν θέλω να τοποθετηθώ γιατί μου φαίνεται πολύ εκτός κλίματος Noiz. Συνεπώς, ίσως να χαθεί η ουσία του πράγματος αν το αναλύσουμε εδώ ή μπορεί και εξ ορισμού να μην είναι "σωστό" να γίνονται τόσο σοβαρές κουβέντες σε άσχετα με το θέμα sites...

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Χεχε... ;D ;D ;D

ναι εγώ είμαι...άσε μεγάλη ιστορία!

Κυριώς θέλω να δούνε όλοι την εκπομπή στην ΕΤ3 που θα έχει και επιστήμονες και θα ακουστούν πολύ σοβαρά πράγματα για την κατάσταση στις φυλακές ανηλίκων!

Κυρίως αυτό ήθελα να θίξω και όχι να ανοίξω εδώ κουβέντα θεωρητική!

Τι λες τώρα... Respect φίλε μου, χαρά στο κουράγιο σου!
όχι respect, απλά solidarity  ;)

Καλα πήγα να το πω αυτο για την Θεσσαλονικη αλλα μετα λέω ασε βλακεια θα πω....

Το παραδειγμα σου φίλε ειναι ο ακρογωναίος λίθος της μ@λ@κιας της ΕΛΑΣ...

Χαρα στο κουραγιο σου.... :o

Tελικά εφταιγες???? ;D ;D ;D ;D ((πλακίτσα κανουμε....))

edited

...Άλλο ΕΛΑΣ, άλλο σωφρονιστικό!!

Μην τους βάζεις ιδέες    ;)

Τι να κάνουμε, κουράγιο μέχρι την δίκη...εκεί θα φανούνε ΟΛΑ!  ;)

την αλληλεγγυη μου φιλε μου!!! περπατησαμε πολλες φορες στο δρομο ολοι μαζί και θα μπορουσες να είσαι ο καθενας μας!! καλη τύχη στη δικη, αν και θα αποδειχτει τη μ!@#$%α είχανε κάνει!!

CHEERS!!!!  ;D

Αγαπητέ φίλε drketikios...

Καλή επιτυχια στον αγώνα αυτο (γιατι περι αγώνα πρόκειται), μακάρι να καταφέρεις να αλλάξεις κάτι.

Μακάρι.

Δεν υπάρχει χαμένος αγώνας,

Ο μόνος χαμένος αγώνας, είναι αυτός που δεν δόθηκε ποτέ!  ;)

odis13 είπε:

Καλή επιτυχια στον αγώνα αυτο (γιατι περι αγώνα πρόκειται), μακάρι να καταφέρεις να αλλάξεις κάτι.

Μακάρι.
Δεν ειναι στο χερι του Παναγιωτη να αλλαξει κατι, ειναι στο χερι ολων. Και ο αγωνας δεν ειναι δικος του. Ειναι αγωνας συλλογικος, αγωνας μαζικος με κοινα και δυναμικα προταγματα. Αν οντως πιστευεις πως πρεπει να αλλαξουν καποια πραγματα, κοιτα να εισαι εκει, στον αγωνα. Να αποφασισεις εσυ, για εσενα και να μην αφηνεσαι στο μοιρολατρικο "ωχ αδερφε, δεν θα αλλαξει τιποτα, τζαμπα κοπος". Χαμενος αγωνας ειναι αυτος που δεν δωθηκε ποτε, και αν πιστευεις σε κατι, στηριξε το.

Nα πώ κι εγώ τον πόνο μου και την αλληλεγγύη μου στον φίλο.... μιά που έχουμε ίδια βιώματα.... Κι εμένα με βουτήξαν κοντα σε γήπεδο, περαστικός με το αίσθημα διότι δεν έκαναν συλλήψεις στα επεισόδια κι έπρεπε να δικαιολογήσουν τα μεροκάματά τους, έφαγα το ξύλο της αρκούδας και 10 μήνες με αναστολή (αθωώθηκα στο Εφετείο) κι όλα αυτά γιατί είχα προκλητικό ντύσιμο (εν έτη 1985) με αμάνικο μπουφάν με σημαία του νότου στην πλάτη....

A βρε Studio τι είπες τώρα............

Ξύλο του Αρκουδέα άνευ λόγου και αιτίας.

Χημεία και τέρατα με τις επιχειρήσεις "αρετής".

Η κρατική βλακεία δεν θεραπεύεται ......... Καταπολεμείται.

Γαμώ τη γραβάτα μου.

Ο επαναστάτης της πιστωτικής.

Τι έγινε ρε παιδιά, πολλοί κινηματιές...

Μου έκανε εντύπωση!!

Μπράβο μας!  ;D ;D ;D

deadendmind είπε:

Μακάρι.
Δεν ειναι στο χερι του Παναγιωτη να αλλαξει κατι, ειναι στο χερι ολων. Και ο αγωνας δεν ειναι δικος του. Ειναι αγωνας συλλογικος, αγωνας μαζικος με κοινα και δυναμικα προταγματα. Αν οντως πιστευεις πως πρεπει να αλλαξουν καποια πραγματα, κοιτα να εισαι εκει, στον αγωνα. Να αποφασισεις εσυ, για εσενα και να μην αφηνεσαι στο μοιρολατρικο "ωχ αδερφε, δεν θα αλλαξει τιποτα, τζαμπα κοπος". Χαμενος αγωνας ειναι αυτος που δεν δωθηκε ποτε, και αν πιστευεις σε κατι, στηριξε το.

Mα συμφωνουμε, αυτο εννοώ και εγώ.Ασε που μου κατέβηκε μια ιδέα,αλλά μάλον θα στειλω ενα πμ στον Παναγιώτη.

Όντις...καλή η ιδέα σου..αλλά χθες μου συνέβει κάτι που μάλλον δεν μου δημιυργεί και την καλύτερη εικόνα!

Να κάνω μιά ερώτηση!!

Το λιμάνι, το μαγαζι, στην Θεσσαλονίκη ποιανού ειναι?Του Κανάκη? ??? ??? ???

deadendmind είπε:
πολυ σωστος ο Dead! ;)

για αυτο ειναι καιρος να ξυπνησουμε για να δουνε ολοι τους τι δυναμη εχουμε!

ον τοπικ

δυστηχος ειδα σημερα το τοπικ αρα εχασα κ την εκπομπη! :(

ομως κ αυτοι 00¨30 το βραδυ στη ερτ 3......

τεσπα.....

drketikios καλη συνεχεια καλη δυναμη κ να ξερεις οτι υπαρχουν αρκετοι ανθρωποι ακομα με πραγματικα αισθηματα που νοιαζονται κ για τους αλλους! ;)

keep on rocking

Υ.Γ. καιρο εχεις να κανεις ερωτησεις παντως.χαχαχαχα

Εεεε...πλέον έμαθα τα πολλά...έφτιαξα την κιθάρα μου, πήρα ενισχυτή...πήρα και μια ακουστική!!

Οπότε καλά είμαι, πάντως χαίρομαι που είχε τέτοια απήχηση το θέμα!

Θα γράψω κάτι και στο ιστολόγιο( το blog μου), ίσως κάποιες ιστορίες που θα έπρεπε να ακούσετε!

Μακάρι να γίνει κάτι...έστω και μικρό! :) :)

Trending...

Νέα θέματα

Back