Φίλε μου γενικότερα τρέχουν καλά....απλά καλό είναι να περιμένεις το επόμενο update που θα κάνουν μέχρι τα χριστούγεννα ώστε να λυθούν αρκετά bugs...gkar είπε:Να σαι καλά.
Μιας και χρησιμοποιείς el capitan, έχεις δει διαφορά με το metal api?Έχουν εξαλειφθεί τα lag όπως λέγανε?
Φίλε μου επισήμως νομίζω πως όχι (ούτε στο site της εταιρείας κατάφερα να βρω κάτι μιας και το τελευταίο τους update γράφει ότι έγινε December 17, 2014...)amerithanos είπε:Για να μην ανοίξω άλλο θέμα,
Εγώ έχω μια M-audio fast track usb ξέρει κανείς αν λειτουργεί στα el capitan?
foxxx είπε:Γεια χαρά και από μένα.
Σίγουρα είναι ένα θέμα που απασχολεί πολύ κόσμο αν και βλέπω ότι πολλές εταιρίες έχουν κάνει τα update αλλά προσωπική μου γνώμη (ανάλογα και με το τι δουλεύει ο καθένας μας) αν δεν δείτε η σας στείλουν email ότι βρήκαν update να περιμένετε για μετά τα Χριστούγεννα όπως είπε και ένας φίλος πιο πάνω![]()
Μια απ τα ίδια και μένα.Και τους έχω στείλει και 2 φορές,τι να πω.akisgr είπε:*Επίσης έστειλα e-mail για να ρωτήσω για τους drivers και στην Avid και στην M-audio και μ' έχουν γράψει στα @@ τους....
Το θέμα είναι θα βγει κάποιο update για την fast track που είναι και σχετικά παλιά κάρτα η θα περιμένουμε τζάμπα?Εγώ σε ένα απ τα email τους το είχα ρωτήσει και αυτό αλλά απάντηση καμία..Γεια χαρά και από μένα.Σίγουρα είναι ένα θέμα που απασχολεί πολύ κόσμο αν και βλέπω ότι πολλές εταιρίες έχουν κάνει τα update αλλά προσωπική μου γνώμη (ανάλογα και με το τι δουλεύει ο καθένας μας) αν δεν δείτε η σας στείλουν email ότι βρήκαν update να περιμένετε για μετά τα Χριστούγεννα όπως είπε και ένας φίλος πιο πάνω